imam identi?en problem s prikolico za ?oln - sem nabavil ?oln a prikolice nikoli ni nih?e registriral, je ve? kot 750kg in raziskujem, se da...vendar nekaj volje in denarcev...sporo?im kaj sem naredil...ko bom kaj doma
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ce znas racionalno zivet, se da....?e pa takoj ho?e? vse, bo? bogi, midlim pa da ?ivimo znotraj na?ih zmo?nosti - kolikor lahko si privo??i?, ?e nima? ?e ne pomeni, da ne zna? u?ivat.
Jaz mam sre?o da sem vezan na tujino, ampak ?e ma? spet da?, bajta je ko lakom la?en , ?e pa je kriza pa? downgrade-a?...ding don, ?ivijo mami...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ok problem je sledeci, med voznjo se mi je kr naenkrat prizgala lucka za DPF in zacela utripat,avto je vrglo na safe mode tko da pospesuje kot da ima ene 50 konjov..
zdej me zanima ali naj grem kr direkt na servis? kok kj stane rocna regeneracija? da bom mal pripravljen.. ce kdo ve seveda...
Si chipal????
iskal sem po forumi in kar nekaj je odprtih tem za Webasto. Vendar nikjer nisem zasledil, da bi kdo omenjal kak?en je dejanski domet Webasto daljinca Telestart T100 ali T91.
Na spletnih straneh pi?e, da je domet 1000m. Vendar ali je to 1000m na odprtem, v mestu?
Sam namre? ?ivim v bloku, avto pa je parkiran na drugi strani bloka, tako da nimam direktne vidne povezave. Zanima me torej, ?e deluje daljinec tudi, ko avto ni v vidnem polju in so vmes ovire (stavbe, drevesa, dolina, hrib..)?
Ne da se mi namre?, da bi pozimi vsak dan hodil ven z daljincem pri?igat avto in potem nazaj gor itd.. Thermo Call mi je pa malo predrag.
V mojem avtu bi menjal stropne zarnice, mi zna gdo povedat kako se odstrani tisto plastiko da se pride do zarnic, pri tem pa nebi rad poskodoval stropa ali plastike.
Aja avto je Mazda 6 letnik 2004
LP
Ps zarnice pa mislim da so T10 isto kot pozicijske, se motim?
z malim tankim ?ravfenciger?kom in ob?utkom, zataknjena je s 4mi u?eski
predzadnji tank s prikolico, zadnji tank v?eraj gor dol Buda - s tem da pono?i nazaj nobene ?ive du?e, povpre?na 157km/h....temu avtu res lahko dela? kar ?e?
boss: Da vse kar pi?e gor je res, z izjemo letnika, je dec.1997.
mal rukjena spred.. ampak ni panike. motor te?e kot urica, menjalnik, sklopka, fri?ni diski, zobati jermen, vse je top. klima takoj zalaufa. Sede?i so ogrevani in zelo lepo ohranjeni (voznikov je elektri?no nastavljiv seveda), so tud zlo udobni. volan je usnjen in ni skor nic scufan.
Tole moras prpeljat na srecanje.....
men je blo tut sumljiv to, 4x airbag mi ni vedu povedat a je res al ne, letnik je zmutu pol da je 1997 verjetn, (ker tut ?miguce ma rumene 1998 so pa beli) avtomatsko klimo je pa reku da mnda je. ?eprov men zgleda ro?na
jutri ga grem verjetn pogledat ?e me bo punca peljala (hehe) pa poro?am. z osnovnim zavarovanjem me pride ca 300e na let kar je ?ist ok pa itak ga poleti ne bom zavaroval.
ma pa hecn leder volan, vsi ki sm jih do zdj vidu so bli na 4 dele pre?iti, ta je pa na dveh.
itak je servisna knjiga potrjena in se bo vse vidlo kako in kaj, ker to je tut edin kar je po telefonu mi znal zihr povedat... ni to?n vedu za ker avto gre pa kaj je not stric iz avtohi?e.
ma taka je bila moja in mi ne deluje avtomatsko - ampak vpra?anje kateri gumbi so tamle....a obenem ni bilo potrebe da je avtomatska
ce pogledas vecje slike mislim da pise auto na prvem gumbu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zanimivo bi bilo videti Cd163 proti TDI170....cenovne predvsem
Povezava za deljenje
Deli na druge strani