Skoči na vsebino
M6 CD SportCombi vs Passat Variant TDI
Napisano

Tule je primerjava omenjenih avtov iz Dnevnika:

http://narocanje.dnevnik.si/tiskane_izdaje...vnik/1042431664

ma?ini nista ravno na enakem nivoju.... <_< ker ima passat 105 ali 140km....luknja, maza pa luknjo drugje 129 - 163....

zanimivo bi bilo videti Cd163 proti TDI170....cenovne predvsem :P

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izgubljeno prometno dovoljenje
Napisano

imam identi?en problem s prikolico za ?oln - sem nabavil ?oln a prikolice nikoli ni nih?e registriral, je ve? kot 750kg in raziskujem, se da...vendar nekaj volje in denarcev...sporo?im kaj sem naredil...ko bom kaj doma

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ce znas racionalno zivet, se da....?e pa takoj ho?e? vse, bo? bogi, midlim pa da ?ivimo znotraj na?ih zmo?nosti - kolikor lahko si privo??i?, ?e nima? ?e ne pomeni, da ne zna? u?ivat.

Jaz mam sre?o da sem vezan na tujino, ampak ?e ma? spet da?, bajta je ko lakom la?en <_< , ?e pa je kriza pa? downgrade-a?...ding don, ?ivijo mami...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

ja sm cipal. meritve mas pod temo predstavitve. zadevo sm resu tako ga sm dal na manual regeneracijo. so mi ga pri mocniku prek racunalnika

Jaz sem te opozoril, nebi se cudil da se ti to spet zgodi......ali se kajo vec...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

ok problem je sledeci, med voznjo se mi je kr naenkrat prizgala lucka za DPF in zacela utripat,avto je vrglo na safe mode tko da pospesuje kot da ima ene 50 konjov..

zdej me zanima ali naj grem kr direkt na servis? kok kj stane rocna regeneracija? da bom mal pripravljen.. ce kdo ve seveda...

Si chipal????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup ?parov?ka
Napisano

pa se ti izide racunica - 300? + zavarovanje + ?e kake gume + kako malo ?ravfanje je takoj jurja....to je kar nekaj bencina?

druga?e pa kot sem ze omenil ?inkve?ento je zakon

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Men je delal na 300 metrov iz hotela na parking skozi par zidov.

moja najdalj?a pa iz starega vrha spodaj na parkiri??e zgoraj - vmes drevesa, ter iz aviona na brniku v garazno hi?o zadaj :ninja::policaj:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdravo,

iskal sem po forumi in kar nekaj je odprtih tem za Webasto. Vendar nikjer nisem zasledil, da bi kdo omenjal kak?en je dejanski domet Webasto daljinca Telestart T100 ali T91.

Na spletnih straneh pi?e, da je domet 1000m. Vendar ali je to 1000m na odprtem, v mestu?

Sam namre? ?ivim v bloku, avto pa je parkiran na drugi strani bloka, tako da nimam direktne vidne povezave. Zanima me torej, ?e deluje daljinec tudi, ko avto ni v vidnem polju in so vmes ovire (stavbe, drevesa, dolina, hrib..)?

Ne da se mi namre?, da bi pozimi vsak dan hodil ven z daljincem pri?igat avto in potem nazaj gor itd.. Thermo Call mi je pa malo predrag.

http://ogrevanje.webasto.si/izdelki/upravl...i-elementi.html

Hvala za pomo?.

do 2000m zra?ne razdalje ob vseh pogojih - antena visoko v avtu brez 'motilcev, dobra baterija...etc

sicer pa ti vsi teli daljinci dajo povratno informacijo ali je prijelo ali ne. Ce je avto zunaj in ne v kleti bi moralo delovati

lp,m

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarnice v stropu
Napisano

Cao

V mojem avtu bi menjal stropne zarnice, mi zna gdo povedat kako se odstrani tisto plastiko da se pride do zarnic, pri tem pa nebi rad poskodoval stropa ali plastike.

Aja avto je Mazda 6 letnik 2004

LP

Ps zarnice pa mislim da so T10 isto kot pozicijske, se motim?

z malim tankim ?ravfenciger?kom in ob?utkom, zataknjena je s 4mi u?eski

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Pa to ti jaz pravim. Pri 150km/h imam za 0,7l manj?o porabo kot pri 130km/h. Ta avto je delan za AC pa da se ga ne ?para...

ne to pa ni res....govorim o pospe?kih ne top speedih. ?e se vozim po omejitvi na ac mi ?re 6,1-6,3 150 in ve? nad 7

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

zadnja dva tanka sem se odlo?il voziti malo BOLJ dinami?no, zato vrtimo traktor tam do 3.500 RPM.

zaradi primestne vo?nje so hitrosti tam do 120 km/h, tu pa tam 140 :) (na AC, ki je omejena na 110 :P)

Glej ga zlomka, poraba po BC je padla napram prej?njemu na?inu vo?nje (do 2500 RPM) za cca 3-4 dcl....

Klima je nonstop na auto 22°C

realno prera?unano je to namesto 7.5 sedaj 7.1 l/100km...

vo?nja je pa bistveno bolj vesela kot prej :)

o tem jaz govorim, treba po?ent ?ival do potovalne hitrosti :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

jures: :blink: ??

boss: Da :bravo: vse kar pi?e gor je res, z izjemo letnika, je dec.1997. :)

mal rukjena spred.. ampak ni panike. motor te?e kot urica, menjalnik, sklopka, fri?ni diski, zobati jermen, vse je top. klima takoj zalaufa. Sede?i so ogrevani in zelo lepo ohranjeni (voznikov je elektri?no nastavljiv seveda), so tud zlo udobni. volan je usnjen in ni skor nic scufan.

Tole moras prpeljat na srecanje.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ni je ve? gor :P

Ker bo v nedeljo v btcju :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

men je blo tut sumljiv to, 4x airbag mi ni vedu povedat a je res al ne, letnik je zmutu pol da je 1997 verjetn, (ker tut ?miguce ma rumene 1998 so pa beli) avtomatsko klimo je pa reku da mnda je. ?eprov men zgleda ro?na :)

Yavar a lah iz slike pove? a je avtomatska al ne?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5180973&show=1

zlo?ljiva ogledala pa je reku da so 100% menda.

jutri ga grem verjetn pogledat ?e me bo punca peljala (hehe) pa poro?am. z osnovnim zavarovanjem me pride ca 300e na let kar je ?ist ok pa itak ga poleti ne bom zavaroval.

ma pa hecn leder volan, vsi ki sm jih do zdj vidu so bli na 4 dele pre?iti, ta je pa na dveh.

itak je servisna knjiga potrjena in se bo vse vidlo kako in kaj, ker to je tut edin kar je po telefonu mi znal zihr povedat... ni to?n vedu za ker avto gre pa kaj je not stric iz avtohi?e. :)

ma taka je bila moja in mi ne deluje avtomatsko - ampak vpra?anje kateri gumbi so tamle....a obenem ni bilo potrebe da je avtomatska

ce pogledas vecje slike mislim da pise auto na prvem gumbu

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5180973&show=2

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tole Zelenko, ?e kerga mika, jaz mislim da prinese? 3k?, pa jo odpele? (morda celo kaj manj, odvisno kako trd pogajalec ste)!

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5163358&show=1

?e se ne motim je to una s problemi 1.8 ki si jo podajajo ping pong

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde6 CD129 TE (5 vrat)
Napisano

Imamo heavy duty testerja tukaj - Labi.

Labi mene tudi zanima malo vec o stara 6 nova 6....ker stara je potovalni guru

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

A pozna?,ali je drga? ta avto uredu ?

Pa s kje je tip, da ga ni opazit.

poznam po oglasih, pa vem da ima ivar njegovo haubo - to?a :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4603898&show=1

Z na?ih koncev, ?e nikoli videl na cesti. Verjetno je prehitra :blush:

Ker ?e 2 leti stoji in se prodaja, po?asi prehaja na realno ceno - za?el je z 20k....

Se mal pa jo kupm :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano

Gledam novih dodatnih 75 bencinskih konjev za h bajt :hudicek:

trenutno vodi benz 202 : cca 170

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.