Malo se jim je zalomilo....o?itno. Kaj pa ?e je zadeva povezana s tem, ko so jih dobili pri goljufanju meritev o porabi.... :ne vem:
ali pa imajo kake probleme z okvarami.Kar se ti?e same porabe ni bila napisana v nobenem testu nove 3-ke.Vse bolj se mi dozdeva, da je vse skupaj bilo prenapihnjeno...
Ne preve? pri?akovati od teh novih motorjev... nekaj manj?a poraba zna bit ampak neke revolucije ziher ne bo. Prej zna bit z enakim na?inom vo?nje enaka. Podobno je z skyactiv dizel motorji, veliko reklame za zelo majhno razliko v porabi.
Nekaj me zanima pri navigaciji M6 facelift, namre?, ko imam vklopljeno navi mi v levem zvo?niku(pri vozniku seveda) prekine vsaki? muziko in gospodi?na iz navi spregovori, pa spet normalna muzika, pa zopet ptekine muziko... skratka muka od sistema, zato imam navi nastavljen volume=0.
Ali obstaja kak?na mo?nost, da se jo sli?i iz ekran?ka(kot pri Garminu),ker to obstoje?e je ?ivi polom.
Ni nobenega problema, sej sli?i? motor, kdaj dela regeneracijo. Meni jo dela to?no na 250 km, si resetira? km in pribli?no ve?, kdaj bo.Pa ?e en indikator je, kp spusti? plin in dela regeneracijo ne pade poraba na 0 ampak na 0,7... tudi nasplo?no je poraba ve?ja.
No, takrat si jaz pri?gem na zaslonu i-loop in grem po avtocesti toliko ?asa nad 2000 vrtlj/min, dokler se pri?ge i-loop ready. To traja pribl. 12 km. Meni se ni nivo olja ?isto ni? zvi?al, ker ne ugasnem avta nikoli med regeneracijo.
... samodejno upravljanje dolgih lu?i?... ne pri atraction opremi letnik 2013,leseni dodatki v notranjosti? wtf?... ta opis je kr neki.Jaz bi zelo preveril v ?em je ?tos pri tem avtu.
Med crossoveji (to je tista stvar ki jo danes mora? imet, ?ene nisi in) pi?o zanesljivo pelje lulat ostale v dizajnu.
no, no, tej kros-overji pa res ne morejo bit lepi. So grdi in gr?i. Tu govorimo o avtih ne o skropucalih aka preoble?enih oslih v lipicance. (beri dvignjeni avti z plasti?nimi blatniki in dvignjenimi sede?i)
Vsake o?i imajo svojega malarja... Meni je pa 508 limuzina blazno v?e?, tudi Mazda 6 je lepa... Kar se pa ti?e zanesljivosti je pa malce odvisno tudi od sre?e. Sam sem bil nad Mazdo3 kar malce razo?aran sploh s poprodajnimi storitvami - servis in re?evanje reklamacij.
To je res... ampak, ko je stvar lepa je lepa ve?ini ljudi. To je umetnost dobrih oblikovalcev, da
vzbudijo vizuelna ?ustva. Te?ko je recimo ugoditi z obliko vsem kontinentom oziroma kupcem. Dobra oblika je brez?asna, tak?en avto je lep tudi po desetletju, drugi povpre?ni so pa samo trenutno "modni". Za peugeot recimo je neko? risal Pininfarina (model 306) , ?e bolj je pa navdu?il z modelom 406 coupe davnega leta 95 in ta avto je lep po vseh estetskih standardih ?e dan danes.
Ko so prevzeli oblikovne vajeti pe?ojevi oblikovalci je doba lepih pe?ojev minila. Sedaj so le ?e konfekcijski modni avti z omejenim trajanjem v?e?nosti...
razen baterije meni vse dela ze 2 leti in 55.000km, jaz sem v preteklosti prepljuval francoze zdaj jih lahko samo pohvalim.
Ce gres v novega samo pazi garancijo osnova je 2 leti, a ob nakupu je sitnica dodati ?e 2 ali 3 leta, po nakupu pa pasje drago. Jaz sem pa? testnega vzel, ki je bil ?e kakr?en je bil.
ja in ob tem je mazda tista ki je draga, ne more? 508 primerjat z mazdo 3, to je avto razreda mazda 6
sem pogledal malo to ?udi od novega 508...sptedaj ima tak bebav nasmeh (une kao dnevne lu?i) , kot da bi bil malo prismuknjen. V glavnem neposre?en sprednji del in ?e kar grd avto nasploh. V?asih so pe?oji vsaj izgledali lepo, ?e ?e niso bili kvalitetni avti.
Ampak, pospe?ki pa bodo bili super s temi mobiteli na ?tirih kole??kih...pa zvok v kabini si bo? lahko tudi izbral, kako naj bo zvenel. Bo pa zanimiva pot vas, ki hodite na hrva?ko na dopust poleti. Ko se boste ustavili v koloni in bo izklopilo klimo na +37?C in bo doseg ?e 45 km, a "to?ilnice" elektrike nikjer. In, ?e bi jo slu?ajno na?li, bodo 3 napajalci in 42 avtov, ki bodo ?akali po en dan, da se priklju?ijo na ?trom. Nepopisno veselje. Pol dopusta bo ?lo za pot.
Torej priviligiranci in bogatej?i bodo lepo izkoristili darilo (in si celo zni?ali stro?ke na splo?no), ostali bodo pa pa? bili neko? prisiljeni v elektri?arja, seveda brez subvencij.... oh ti sladki kapitalizem, kako si po?ten in enakopravno pravi?en do vseh.
Eni neko?, drugi danes... vse se obra?a. Sej lahko ?e danes kupi? el. kosilnico aka avto?ek, pa bo? tudi ti privilegiran.
Torej? Mazda je tudi samo mazda ni? ve?. Mercedes pa je mercedes, pa to ?e ne pomeni, da je dober avto.
A mazda je vedno pri vrhu, ko se primerja vzdr?ljivost avtov in zadovoljstvo kupcev, reno pa caplja nekje na dnu skupaj z alfa romeo, fiatom in pe?ojem.
Zanimivi so mi vozniki renojev, ko jih vpra?a?, kako gre avto in ti re?ejo-super. V istem dahu na?tejejo, kaj vse so ?e zamenjali na avtu oziroma kaj samo ?e niso. O?itno je to njim normalno in mislijo, da tako pa? mora bit...
Mercedes pred 30 leti in ve?, ja, sedaj grdi in nekvalitetni avti. ?e renojeve motorje tla?ijo noter in je slika prava. Pri zadovoljstvu kupcev so ponavadi bolj zadaj... pa samo dve letna garancija.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ali pa imajo kake probleme z okvarami.Kar se ti?e same porabe ni bila napisana v nobenem testu nove 3-ke.Vse bolj se mi dozdeva, da je vse skupaj bilo prenapihnjeno...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani