Skoči na vsebino
Mazda
Napisano

Ups! No, ja, bom malo bolj pazil.

Pa ?e eno vpra?anje: dobivam reklame za neke vodice, ki se dodajajo motornemu olju in potem motor dela ve?no, pa tudi za dolivat v rezervar in potem avto ?ude?no dela kot nov. In na reklami je prikazan test motorja, ki so mu v olje nalili neko ?upco, ga nekaj ?asa uporabljali, nato pa olje spustili ven in je motor kar delal in delal in delal in sploh ni zaribal...

?e so vse te teko?ine res tako zelo ?ude?ne, zakaj jih ne priporo?ajo proizvajalci vozil?

?e so vse te teko?ine res tako zelo ?ude?ne, zakaj jih proizvajalci vozil kar sami ne nato?ijo v sami tovarni in potem ?e redno na poobla??enem servisu?

U bistvu ne vem, kaj bi s tem sam proizvajalec pridobil (razen na imid?u, ki bi bil posledica neuni?ljivga motorja), namre? proizvajalci radi kdaj tudi kak?en del prodajo, ker samo od rednih servisnih intervalov, ne vem ?e bi pre?iveli. Plus tega, da ?e naredijo neuni?ljiv avto (sam trdim, da bi ga ?e zdavnaj lahko, ?e bi jim bilo v interesu), pa da bi ti deloval 50 let, dvomim, da bi ta fabrika ?ez 50 let ?e obstajala! <_<:P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

He,he,iz odgovorov to?no vidi?,kdo je koga volil in za koga navija. :P

Da ne bo pomote-jaz nisem ?e nikoli nobenega volil,ker ni bil ?e nobeden "ta pravi".

In pa? kritiziram vse,ki niso v redu.In tej sedaj o?itno niso.Pa ne samo meni ampak enih 80% folka ne. ;)

Ko bodo pa naredili kaj pozitivnega in pohvale vrednega (za ves folk in ne za svoje r**i)jih bom javno pohvalil.

...?e vedno ?akam...

Alex, zame se itak ve da sem fan, pretekle oz. prihodnje (bilo kaka bila) vlade! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-8
Napisano

Za u Z5 je tut ole iz Leklerja (Ekstraluby) :danzoman: z dodatkom Metabonda, odli?na zadeva, ne pije ga ni? - preverjeno!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-8
Napisano

Bi se pa spla?al tut kupit kako RX8 (zaradi dizajna :ljubezen: ) s frderbanim motorjem, pa z neki improvizacije vgradit kak V6 motor, ni nujno da mazdojsega izvora! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-8
Napisano

Jaz pa mislim, da so tele te?ave RX8 mal prepotencirane, ker ni tolk ?voh ta motor kokr eni (sovra?niki Wankla) to izpostavljajo! Izpade kot da se motorje menja pogosteje kokr kon?nike, roke in le?aje na Renojih, kar lih ne bo dr?al! <_<:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

MO?NA MENJAVA ZA NEPREMI?NINO

Menja potem za Opel Corso 1.0?

A ?e je Nepremi?nina, v smislu da je v okvari in se sama ni zmo?na premikat? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ma ne... tale fka ko se peljes tako ene kulturnih 170km/h po AC rohni ze pri kar lepih 5500rpm. 6 ji res ne bi skodla, ce majo 150hp passati 6 prestav. :)

Letnik te ba?e, ker omenjeni Passati so zanesljivo vsaj par let mlaj?i od tvoje mazdure! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-8
Napisano

To?no tako, vankla rado "zalije", ob kakih kratkih furah, al pa ?e kaj telovadi? po gasu ko ga vergla?.

Druga? pa na?a nau sre?na kukrcajta je nau mela, pa bomo pre?tudiral zadevo. :huh:

Bo?tjan, re? ji, naj v teh dneh kej nastav (Bo?i?ku)! :P:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?ivjo!

Sem nov na forumu. Ker bom po novem letu kupoval avto, precej pa se nagibam k mazdi, sem se registriral.

Mogo?e kdo pozna tale avto? KLIK

Kako je nasplo?no z temi motorji in mazdami 6? ?e ve kdo za kak?no drugo varijanto, lahko priporo?i, v po?tev pride tudi mazda 3, vendar ne najdem nobene z kakim pametnim motorjem. I??em bencinarja, kateri ni preve? podhranjen. Dizla ne maram, prav tako ne maram karavana :P

Na tvojem mestu bi torej izbiral med opcijama 2.0 in 2.3 benz, oboje se ?e kar nekako spodobno pelje, medtem ko 1.8 bi se lahko reklo, je podhranjen! :danzoman::bravo:

Tale ima ?e LPG vgrajen, tko da se mi ne zdi slaba varjanta! :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

tudi jaz nikakor ne razumem, kam so tuhtali s tole zheleno barvo... ne, pa ne, pa ?e enkrat ne... pa ?e je jurja cnej, jo nebi mel, ker je zelena... yebiga...

No Seba vsaj ti me ?teka?, obupna barva! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

ni? se zdj zgovarjat! Lojz bi ti povedal da si divjak pa ?e lublan?an :hudicek:

Verjetn bi se izrazu ?ABAR! :P:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

Dejmo ZAKLENIT temo (Administrator), ker tole nima ve? mbenga smisla, referendum je mimo, tole pa je zdej idealna podlaga za razne raz?alitve in prepire, ?esar pa garant no?mo! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

A ni Denis Por?ić un neki reper iz Kranjske gore, ko je tut nek maher u Tajskem boksu al ?em ?e, vem da se pripravlja na K1 tekmovanje? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.