Skoči na vsebino
NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

CX-4 bi bil super, ?e bi pri?el v Evropo. Edini SUV kupe, ki mi je v?e?en (bmw x4 in mercedes nevemkakosemure?e sta "sme?ko, ki bruha").

Cx-3 je bila ravno osve?ena.

Stranska silhueta super, spredaj tudi zadaj pa so lu?i preozke in je grda.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Za svoj praznik sem pa tudi mazdi privoscil obisk avtopralnice saj je bila res potrebna malo osvezitve.

*_* se ji poda ko je spucana. Pride tale perla res do izraza *_*

en lep pozdrav vsem skupaj

zoom zoom

Curkod7bb071dd5ad50f2c351d421a6e52dcc.jpg02c8f732bd76e7802d97ccf4775b1103.jpgee9c47c4dc3fa9e0403e825a0b4b2f95.jpg

Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk

Tudi moja red arrow je bila danes dele?na tretmana, detaljnega pranja, sesanja, pranja tepihov, nanos za??itnega voska... skratka vse, kot se ?ika.:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Tudi ce das 2-3 jurje dol je to kar drago za avto tega razreda, za to dobis karavana vecjega razreda....

Moramo ra?unat ns to, da so to priporo?ene cene s strani Mazde.

Tudi moja je bila po ceniku 34.600 pa se je prodajala za 30.

Mislim,da bo 2-3 jurje cenej?a pri nas.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

So mi poslali iz Dojcland konfigurator ua novo 3- ko.Sem se malo igral in z motorjem 120,usnje,navi, 18 col temno sive feltne pri?el na 28600?.

Ro?ni menjalnik.

Druga varianta vse ma?teto plus gretje sede?ev, volana, izhod brez klju?a, Bose +avtomatski menjalnik=29.490?.Toliko bo cena v Nem?iji.Aja,barva soul red.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Mazdi gre prodaja kjub vi?jim cenam prav v redu.Tudi moje mnenje je, da ho?ejo po?asi postati "premium" znamka(ne vem, kaj to sploh pomeni) in svoje kup e bodo imeli vedno, kjub vi?ji ceni. Pa? to je znamka, ki je ne kupujejo va?ki ?losarji in popoldanski obrtniki.Tudi audi ni bil vedno kao premium ampak ?isto navaden grd auto. In so novinarji pa? za?eli forsirati ta premium razred. Po?asi se tudi pri Mazdi 6 omenja ta razred...samo ?e preskok manjka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5
Napisano

Zakaj ima ena dva izpuha zadaj ena pa dva?

Res je... ?ele sedaj sem opazil to. Sem preveril slike in imajo vse 184 konjske samo en auspuh.

Zakaj je to dobro?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

To je ze bolj clovesko.sam potem se dejansko splaca italjanu k nam, a se ne?

Pa sej so ?e do sedaj kupovali nove Mazde pri nas, ?e posebej iz nam bli?nje Furlanije. Pa tudi na servise vozijo k nam, ker so pri nas precej cenej?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Res, da je od prej?njega modela napredoval, a ?e prebere? ve? tujih avto revij, ceed-u ?e vedno manjka nekaj, da bi dohitel golfa. ?eprav je zame osebno golf najbolj over rated avto nasploh...po kvaliteti, notranjosti in izgledu. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Ampak to je posledica novih trendov in dejstva da se avti prodajajo kot hot dogi

Ja, samo vseeno...kia je bila na za?etku 13-14 jurjev polno opremljena. Sedaj so kao dobili malo na imenu in dajmo, gasa nabit cene.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

@alex

Sem jaz tud gledov ceeda, pa bi na koncu prevec prsu, pol rajs se mal doplacam pa kej bolsga vzamem, da ne govorim o razliki v voznji

Kolk pa kj kur kolegu? Sem zasledil nekje da niso glih nakboljsi glede porabe

Ga ima par dni. Pravi, da po mestu okoli 7,5 l/100.Ima pa zanimiv zvok.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xenon vs LED
Napisano

Zanimivo da meni ob pri?igu obe le?i obrne levo in desno, ne dela pa nivelacije navzgor in navzdol. Snop zagotovo sveti OK, definitivno ne slepim nikogar.

Kako je pri ostalih, ki imate xenon pri 6ki GJ 2012-2015?

Pri novih skayactiv (tudi LED) naredi tako, kot si napisal-levo desno in ne gor - dol. To je pravilno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xenon vs LED
Napisano

Meni se pa zdi, da mi pri karavanki ne deluje avto. stelanje xenonov...

A javi kaksno napako al nc?

Folk mi kr blenda, verjetno jih moti snop

Ni? ti ne javi... postavi se pred kak?en zid, pri?gi lu?i in bo? takoj videl, ali ti samo ena dela nivelizacijo, obe ali nobena. Mo?no je tudi, da ti dela normalno samo na?telati bi bilo treba vi?ino snopa. Tudi pri xenonu ima? regulacijo gor, dol, levo, desno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Obenem se je za vpra?at kaj za en strokovnjak je bil uni, ki ti jo je grdo nacefral, neki totalni gilipter. :(

He, he, jaz sem ga vpra?al, ?e bi recimo kupil ?arnico pri njih in bi mi jo on zamenjal in bi se razbila, ali bi jaz moral kupiti novo? Res ne vem, kako to, da ga ni kdo pou?il, kako se vinjeta zalepi. Jaz bi jo mi?e zalepil oziroma sem jo danes zalepil v sekundi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Evola,zamenjana vinjeta.Nalepil sem jo sam. ?e vztraja? do konca, se vse ugodno re?i. :).

Nauk te zgodbe:?e ho?e? narediti stvar prav, jo naredi, ?e je le mogo?e, sam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Kje to vse dobi? ?e kupi? vinjeto pri njih? Jaz bi tud. :lol:

Ne bi... zgubi? prej preve? ?ivcev. To je samo uteha.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Evo, zgodba z vinjeto se je ugodno kon?ala. Poklical me je ?ef amzs, mi podaril brezpla?ni tehni?ni pregled, eno storitev pri njih (bilo katero izberem zastonj), vrnejo mi stro?ke pritrditve nove 7? in ?e na kavico sem vabljen.

Tako, da bom imel v bistvu novo brez stro?kov, ker itak sem imel namen to it v kratkem v Lj.

Sre?en konec, vsi prijatelji nazaj. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

A kje je zrastlo? Ljudje so se pomehku?ili...

Ko sem imel v mladih letih bmw 2002 tii(130 ?istokrvnih konji?ev) je bila to najbolj ?portna vo?nja ever. Pa tudi v snegu nisem nikoli ostal. Je pa res, da sem ?e takrat imel gor dobre (za une cajte) zimske gume.

Malo smo ?li bo?no, malo poprek in je ?lo. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Ne vem zakaj, ampak tudi sam imam ?edalje bolj ob?utek, da bom ?akal na novo M6. To je tud en kurc, da ma ?louk denar pol pa ni avta, ki bi ga mel - mah kr Stingerja bom ubodu - dizel. :lol: Zakon peta vrata, zadnji pogon, ?mekerski look, pa var?en dizel - ne morem falit.

Sam res pizda Mazda oblikovalci, a je tako te?ko narest peta vrata za limo?

Danes sem prebral, da so vse bolj glasne govorice, da bi lahko imela naslednja mazda 6(2020)pogon na zadnja kolesa.

Hm, to bi bilo zanimivo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Glej ?e ga pa ne bo, potem pa pa? ne bo Mazda 3 moj naslednji avto - simple as that.

He, he, Boss pa v zippo v?igalniku. Bolj te?ka bo ta. :)

Ko se enkrat nadiha? dizla, ni poti nazaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Spredaj: lepa!

Zadaj: tako-tako.

?koda, da se niso bolj dr?ali koncepta:

300988.jpg

proti:

Mazda-3-2019-1280-0a-611x439.jpg

?e najbolj moti tista odrezana ravna povr?ina okoli blatnika, kot da bi zapeljal ob mesoreznico.

To stalno pravim, da ko pride koncept v redno proizvodnjo je serijski proizvod vedno gr?i.

?koda.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.