Skoči na vsebino
Me?anje razli?nih (barv) Antifrizov
Napisano

Pozdravljeni ?lani motoriziranega bataljona!

V?eraj sem opravljal redni servis pri MarkotuMX3, na doma?i 323FBA, pa mi je manjkalo malo hladilne in sem nameraval dolit neko hladilno (rde?o oz. roza), ki sem jo ?e imel doma na lagerju. Ampak pozor v hladilnem sistemu mazde je trenutno modra teko?ina in mi je Marko odsvetoval dolivanje rde?e, ker lahko nastopijo konkretne te?ave (npr. tesnilo oz. "dihtunga" na glavi motorja itd.) :blush:

Kak?ne so va?e izku?nje s to zadevo, ali ste morda ?e imeli kdaj te?ave, meni bi se se namre? do v?eraj to z lahkoto zgodilo, posledice pa vpra?anje kak?ne bi bile, morda sem ravno na Tojoti to kdaj nevede naredil, pa mi je ?la potem dihtinga na glavi, kar me je konkretno udarlo po ?epu! :hudicek:

Lep dan ?e naprej!

B.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Veriga v motorjih Mazde 3
Napisano

Jaz bi dejal, da je nasplo?no zgradba dizla tolko bolj komplicirana, da ima? cel spekter zadev, katere lahko krepnejo, pri bencincu ti pa ne bojo mogle! <_<

Je pa tudi res, da lahko ra?una? kak?na 2l/100 prevo?enih km ni?jo porabo ob isto KM mo?nem dizla?u kot bencincu (govorim na pamet, ampak tu nekje bi morala bit razlika)!

Sicer se pa odlo?i sam, ?e ti je poraba problem, potem ti je opcija, no bo kdo drug povedal, kako zmanj?at stro?ke! :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kalori?na vrednost LPG (UNPlina)
Napisano

Moj sistem je pa sme?en, kadar je bolj de?evno vreme, me zna mal pohecat (prosti tega ga preve? pikira), ko pa je suho (oz. suh sne?ni mraz magari), pa laufa k sto matr! <_< Vrjetno bo treba kej malga na?tela, kej hujga naj ne bi blo! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.