Skoči na vsebino
Slovenski avto leta 2014
Napisano

Dajmo se zmenit ali bomo za 3 ali 6 ker obe ne bosta pri?le noter. Jaz sem dal glas za 3 ker je bolj Ljudska (cenej?a)

Osebno pa verjamem, da prideta obe notri med finalnih pet. :punk:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovenski avto leta 2014
Napisano

Hehe... sej sem ze imel slovenski avto leta... takrat, ko sem kupil prvo sestico (2003), je bila ta slovenski avto leta...

ja, pa ga ne bi mel ?e 1X? :hudicek:

Sicer je tako, da do finala ga spravimo glasovalci potem je pa vse v rokah medijskih hi?, ki se ukvarjajo z avtomobilizmom, da izberejo avto.

Druga? so pa ?anse ogromne - namre? Golfa ni :bravo: niti ni nobenga VW-ja, Audija, BMW-ja. Sami nepopularni avtomobili, mogo?o so edina konkurenca CLA, Picasso, Octavia, pogojno pa ?e Kuga, P308.

V bistvu se ne bi ?udil, tudi, ?e prideta obe Mazdi med prvih pet.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 ali Premacy?
Napisano

Mogo?e se vam zdi, de je motor na 6-tki slab?i zaradi vseh napak, ampak je za vo?njo dosti prijaznej?i in ti?ji kot stari DITD.

Ma sej ni slab?i, sam jih je ogromno in s tem pa? tud ve? napak. Kolk uporabnikov z DITD motorjem smo pa imeli na forumu. Bi rekel, da je razmerje blizu 1:30.

Ima pa res nekaj cvetk, ki pa so vse re?ljive, ?e se lastnik dr?i servisov, ki vedo kako pa kaj s tem motorjem in seveda ne dr?i glave v pesek z mislijo "sej bo vse OK".

?e se ta motor normalno vzdr?uje in uporablja bo naredil tudi 400.000km brez nekih pretresov.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sej je govora o 6ki a ni?

a si imel obe... bencinarko in dizelco, da lahko oceni? kaj je dejansko ceneje? Ne vem no sam men je to vseeno posplo?evanje. Vse je odvisno kolk ?asa bo imel avto , kolk km misli narest in seveda kako sre?no roko bo imel pri izbiri.

?e bo vse normalno mislim, da ni dileme kaj je ceneje. :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2013/2014
Napisano

Pa sej ni fora v tem... fora je v tem, da posku?a? prikazati kako je zimska guma nadmo?na in obvezna za vse razmere. In to je ?elja vseh proizvajalcev gum, da bodo prodali vsaj ?e en komplet gum ve? (zimake) tudi tistim, ki jih dejansko ne rabijo - niso odvisni od brezpogojne uporabe avtomobila in lahko v snegu ter sne?enju pustijo avto v gara?i.

Zakaj do takih izsledkov ne pridejo nikjer, kjer neodvisno testirajo razli?ne proizvajalce?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2013/2014
Napisano

Jebe? tak prispevek, ?e zadaj stoji gumarski proizvajalec, ki mu je v interesu, da prika?e to kar ?eli prikazati.

Na vseh neodvisnih primerjalnih testih v mokrem in suhem vedno zmaga letna guma ne glede na temperaturo. Seveda pa ne mora? vsakih pet minut menjat gume glede na razmere tako, da je normalno, da se tekom zime uporabljajo zimske gume, ki so vseeno bolj?i kompromis kot pa letne gume v snegu.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

75hp je kar mal pre?voh, je pa to mislim da kar isti 1,5 kot v prej?njih323f. Ve? mislim, da ne rabi? vedeti, saj si imel par teh.

Za fotra je ... verjetno ne rab kej dost ve?, mislim vsaj ?e po mojmu fotru sklepam. Tko, da ?e rabi zgolj prevozno sredstvo je tud 75KM ?ist dovolj.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Bedaki nastanjeo tudi zaradi bedakov v vlogi in?truktorjev avto?ol.

Nekaj dni nazaj se peljem po Kajuhovi za eno A?. Vse je bilo ok, vo?nja normalna, ustrezno dinami?na, ampak zadnje levo kolo od Toyote je opletalo za dva centimetra. Glede na to, da je bilo na litem plati??u je verjetno edina razlaga, da je bilo kolo delno od?raufano.

V izogib, da se zgodi nesre?a sem se na prvem kri?i??u postavil vzporedno in spustil mojo desno ?ipo ter nakazal s kro?nim gibom, da naj spusti okno, da mu pa? povem da ima odvito kolo. Za nazaj sem samo dobil popolnoma presran pogled kandidata in neko brezvezno besno mahanje in?truktorja. ?e vedno sem mu sku?al pokazati na zadnjo kolo in mu nakazati, da mu opleta pa se je debilno mahanje samo ?e nadaljevalo.

Mislim in pol naj tak bodo?i mladi ?ofer bo uvideven, skuliran in normalen udele?enec v prometu. ?e ga in?truktor ?e od za?etka nau?i, da so mu na cesti vsi sovra?niki. Da pa pred ?tartom nista pregledala vsaj osnov pri avtu je pa tud nesprejemljivo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Eni ga mamo ?e po defaultu na 15 kkm.

JA za dizla je to dra?ji ?port, sam sej pr nafti tolk pri?parate, da nebi smel bit problem.

Jap, mi dizla?i tolk pr?paramo, da lahko delamo servis ob vsakem tankanju... je kr treba, ker dizel se kr pokvar sam, da ga grdo pogleda?.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3 da ali ne?
Napisano

Pomanjkanje casa je samo izgovor :) ... Sam sem s Ferilnom uredil skoraj vse preko maila ... Samo za papirologijo sva se zmenila v Ljubljani in uredila v parih minutah :) ... Torej en ali dva posta s prerekanji okoli politike manj, pa bi imel casa na pretek :) ...

Sicer pa si dobil kot kaze vseeno dobro ponudbo :)

bom drug let za?el razmi?ljat prej ampak ?e vedno si mora? termin vzet in se z nekom ob uri dobit... tko pa zavijem v poslovalnico zavarovalnice, ko mam jaz cajt oziroma spotoma...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3 da ali ne?
Napisano

Upam, da si kontaktiral tudi enega od na?ih klubskih zavarovalni?arjev, ker potem so pa to res najugodnej?e cene zavarovanja. :punk:

bi, pa sem kroni?no brez ?asa, da bi se takole uskladil... sem se kr direkt na triglavu zmenil, da ?e bo ponudba ugodna ostanem, ? ene pa grem probat sre?o drugam.... in je zaleglo :zvizga:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3 da ali ne?
Napisano

Jaz sem mel glihkar zavarovanje + komplet kasko s 50% bonifikacij pa je blo cca 770?. Lani recimo ob istih pogojih 850?. Se pravi kljub dra?ji cestnini sem vseeno ceneje pri?el skozi kot pred enim letom :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

2,5 s 150KM je bil znan po tem, da je rabil filigransko vzdr?evanje in uporabo, ?e ne se je zelo upiral in lastnikom redno povzro?al sive lase. Osebno bi raje dal roke stran, ?e je to ta motor.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.