Sej ve?, da je ne bodo in ve?, da bo? vedno moral pla?evati naro?nino - tuki skoraj ni izbire zato mislim, da ni narobe, ?e si ?elimo vsaj izbolj?anje programa za na? denar, ki ga moramo dat.
V tem primeru, se obkro?i katero opcijo, ?e me slu?ajno pot zanese na voli??e, kar je sicer minimalna verjetnost?!
Najve?ji smeh je koliko se jih ?verca na dr?avni ra?un, na razne ?portne prireditve npr. Olimpijado, pa to je noro kaka ekspedicija! Pol pa pomoje nekateri tam samo popivajo in se ?pilajo turiste!
Verjamem pa da niso vsi slabi in napa?ni, jepa velik takih! :ne vem:
Sa?o, nekak te razumem, ampak ?e prenesem to logiko na goriva, bi pa reku da u benz motorju je bol? da ni goriva (krepne) kokr da da? nafto notr, zna bit podobno s temi Antifrizi!
V?eraj sem opravljal redni servis pri MarkotuMX3, na doma?i 323FBA, pa mi je manjkalo malo hladilne in sem nameraval dolit neko hladilno (rde?o oz. roza), ki sem jo ?e imel doma na lagerju. Ampak pozor v hladilnem sistemu mazde je trenutno modra teko?ina in mi je Marko odsvetoval dolivanje rde?e, ker lahko nastopijo konkretne te?ave (npr. tesnilo oz. "dihtunga" na glavi motorja itd.)
Kak?ne so va?e izku?nje s to zadevo, ali ste morda ?e imeli kdaj te?ave, meni bi se se namre? do v?eraj to z lahkoto zgodilo, posledice pa vpra?anje kak?ne bi bile, morda sem ravno na Tojoti to kdaj nevede naredil, pa mi je ?la potem dihtinga na glavi, kar me je konkretno udarlo po ?epu!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tole pa nek hud ekspert prodaja!

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4329865&show=1
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani