Kokr sm ga utisku(in ne ?param) tam okol 6.5l, imel 10konjev majn k mazda(165) a ob?utek kot, da jih ma 50ve?
Preve?... tudi, ko vozim mojo staro z 136 konji?i imam ob?utek, da bolj leti. Pa se vsedem v ta novo in na isti relaciji v kratkem ?asu dose?em ve?jo hitrost. To so tej stari dizli, ki se do 1800 obratov ne premaknejo, nato ti skoraj zlomi hrbet, ko prime turbina. Raje imam na?in vo?nje z novo.
O?itno gre tako naprej. Moj sodelavec je kupil kio na kredit pred dvema letoma pa ?e gleda za novo drugo leto. En kredit odpla?a? pa gre? v drugega in tako naprej.Mislim,da takole deluje sistem pri nas. Aja, tej modeli, ki vzamejo vsake tri leta nov kredit tudi avte menjavajo tako pogosto. Mi ostali, ki nimamo kredita pa pilimo avte po 10+let.
To mam ?e dolgo, najprej na prvi ?estici, pol na drugi, in zdej na tretji Pove?e? tam na konektor na skupni vod in to je to. Potem uporabi? potenciometer za nastavitev jakosti.
Danes zve?er bo avto s5 ?vical, bo treba prikolico vle?t na morje, pa da vidimo v kombinaciji s PB
Jaz sem naredil 260.000, ve?inoma po hribih, precej teh kilometrov s po?itni?ko prikolico na kljuki (1400 kg te?e), pa ?e nisem menjal niti lamele, kaj ?ele vztrajnika...
Ali ima avto kak?nih 400.000 km ali pa si obupen voznik?
Avto ima to?no toliko kilometrov, kot je na ?tevcu. In na 6-kah,kot je meni znano gre okoli 200000 sklopka v maloro.
Pa? tako je.Za samo imam skoraj 40 let vo?nje in ne, nisem slab voznik... vsaj jaz tako pravim. Redno dajem ?migavce, ne izsiljujem, se ne kregam z drugimi vozniki(razen kadar si zaslu?ijo) in redko grem preko 180/uro.To je to. Uredan voznik.
Avto ima 210000 in ne trese, samo prime ?isto na dnu, v?asih zobniki grdo zaren?ijo, ker ne more? menjati. Druga?e pa niti ne trese niti ne spodrsava. Aja, pa pedal je trd kot od dedka...palica.
Kupil olje mobil 1 in naredil servis na sivki(stara 6-ka). Cena?... sitnica. Izgleda pa, da hodi sklopka h koncu in jo bo potrebno po?asi zamenjati. Cena...obilna.
Boss, tvoj nakup novega avta me spominja na nekoga, ki gre kupit nove fine ?evlje. Rad bi pravo italijansko usnje, ro?no narejene, svetlo rjave z temnej?o konico, spodaj tudi usnje + guma. Budget 200?.Pa hodi po trgovinah z ?evlji."Ne,gospod,te?ko boste dobili letos tak model. Letos so v modi plavi, bolj visoki, da lahko hodite tudi po lu?ah.Pa va?im letom so bolj primerni". Ni?, gre v drugo trgovino. "Ja, nekaj podobnega imamo. Koliko imate pa ?tevilko noge?... nekam velika se mi zdi?" 46."Ah,ni? ne bo. Tako velike ?tevilke ni sploh v sloveniji".Ok,gre v drugo trgovino."Kako, pravo usnje ste rekli?, tega pa pri nas ni" . V tretji trgovini:" Imamo nekaj podobnega a samo v ?rni barvi brez gume na podplatu". Ja ni?, ostane mu samo ?e deichmann in ciciban...
A si prebral, da nad 160 ?vi?gajo. Se pravi, to ni bila tipi?na penzionisti?na vo?nja, kot jo ima tri?etrt voznikov, ki gledajo na vsak deci. Tukaj je varianta-pi?i in se ?udi porabi.
... pa gr?i, pa ve? pijejo, pa ve? ?rne plastike je gor. Ponavadi imajo kako nemogo?o mero felten in koles, se pravi, da je drag ?pas. Kot pravi Boss, 98% teh suvov nikoli ne zavije na makadam, velika ve?ina teh suvov tudi ni namenjena makadamu.
?e pomislim, je Alfa lep avto, ?portnik.Boss, poglej ?e v njihov salon... mogo?e bo? pa presene?en.Kaj pa kak Volvo? Novi modeli so ?e kar oblikovno uspeli. Ne vem pa, kak?ne motorje imajo.
Meni je pri turbodizlu oz. Pri vseh turbo motorjih v?e? navor, se pravi tista pro?nost da avto potegne ko da? gas in da ga ni treba o?emat v rde?e polje da se kam premakne.
Zame nabolj optimalna izbira bi bila kak 2.5 turbo bencinar.
Vsak pa ima svoje, kar mu je v?e?.
Enako. Sicer pa tej novi skyactiv dizli imajo dve turbini in ni nobenega ?usa ampak lepo od 1000 obratov do 4000 vle?e kot konj. Tej motorji z turbo luknjami so biv?i motorji.
Jap, res je. Jaz kot glasbenik sem cel ?as trpel, ker ni mogel prijeti niti enega tona. Ostali so ga "vlekli" ven a brezuspe?no.
?al samo poceni razprodaja svoje ime. ?e dobro, da so bili predskupina Skid Row in so vsaj oni od?pricali svoje v nulo.Jaz sem Bon Jovija sicer gledal ?e trikrat in hvala bogu, da je bilo prvi? v za?etku devetdesetih, ko je bil v Avstriji skupaj z Van Halen. To pa je bil gospod koncert.
Alex pa ni samo Mazda na svetu.....daj sprejmi ?e kaj druga ?.zakaj pa Mazda ni za penzioniste???
Sej sprejmem...?e je avto lep in ?porten.Samo,kaj ko je zelo majhna izbira takih...drugo je vse za penzioniste, ki so, dokazano, trenutno kupci v najve?jem ?tevilu. Od tu tudi toliko suvov in kvazi suvov.
Kako obo?ujem avstrijske policaje. Smo bili ta vikend na Bon Joviju v Celovcu. In so zaprli vse ceste v krogu kaka dva kilometra okoli stadiona. Razen za lokalce. In so se na?li na?i pacienti in ?e nekaj vzhodnjakov in par italijanov, ki so mrtvo hladno ?li mimo zapor po plo?nikih...in pri?li to?no v roke policistov. Seveda so vse postavili v vrsto in lepo enega za drugim oglobili ter poslali nazaj.To je bila predstava za vse v bli?njih kafi?ih, ki so kar ploskali. Tak?ne policaje bi rabili pri nas, da naredijo malo reda z temi napihnjenimi frajerji na cestah.
Kar v redu poraba za benzinarja. Po moje so ga vozili normalno, 130 po avtocesti(in ne 120,kot vidim nekatere mazde po avtocestah, ki delajo zastoje). Vozili so pa? dinami?no kot mi na testu novo 3 in smo imeli povpre?je 7,5 litra. Ta motor je pa dosti mo?nej?i in seveda, da popije kak deci manj. Zanima me, ali gre vsaj pribli?no normalno v kak dalj?i hrib.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani