Bojda bo X celo blagi hibrid, verjetno kot opcija?
99 % dr?i, edino sedaj ?e predzadnji A6 avant meni osebno super izgleda. Zelo verjetno bi ga nazadnje nabavil namesto M6, ?e ne bi bili v 99 % samo dizli ali pa premo?ni bencinarji...
Danes je dobila nove prve brisalce Boshc twin.razlika je o?itna..zdaj je super.za menjavo zimskih gum bo treba ?e malo po?akat vsaj pri nas na obali..he he ...danes 20C..lp
Jap...,ko je sonce, mora? skoraj klimo laufat v avtu.
Bemti?, na obali ?e montirajo zimske gume, mi vrh hriba pa sploh ?e ne razmi?ljamo o tem... Saj pred februarjem tako ne bo kak?nega resnega sne?enja...
Nikoli ne ve?, kdaj se lahko obrne vreme. Zve?er gre? spat in je 20 zjutraj pa sne?i... mora? imet zimske gume. Veliko primorcev ima zaradi tega celo leto zimske gume...
Saj zao... danes so pa 4je mehaniki skakali okoli mojega avta... In je bilo zelo hitro premontirano... Ne sicer tako hitro kot pri formuli... ampak meni se tudi ni tako mudilo kot dirkacem
Jaz jih montiram takoj, ko jih dobim. Lahko da bo to ?e jutri... nikoli ne ve?, kdaj lahko zapade sneg pri nas ma obali.
Zdravo jaz jih imam na m6 in zaenkrat je vse ok. Drugace pa sava je zmeraj bila za zimo ql.
Baje, da so za sneg super. Drugo je pa bolj povpre?no proti ostalim top znamkam.Vsaj na testih je tako. Velikokrat pa save sploh ni na testih. Ne vem zakaj je tako.
Jaz sem naro?il Vredestein wintrac pro xl.Bomo videli, kako se obnesejo.
Zanimivo kako se cene xenon ?arnic padle padle, 10 let nazaj je bilo govora o 200-300 EUR/?arnica, danes pa za 50 EUR ali manj dobi? original osram ?arnico z ra?unom, npr. Amazon (vklju?no z dvoletno garancijo, pa ?e K lahko izbira?, ?e se ?eli? LED look - torej night breaker unlimited): https://www.amazon.de/dp/B01NA9H6PN/ref=twister_B01N4C4A6F?_encoding=UTF8&psc=1
En ?as se jih je sicer bojda ugodno dobilo na bolhi... siva ekonomija verjetno.
Ja. Sej te ?arnice se spla?a dat noter. Namesto, da sveti kot deset sve? ti sveti kot dvajset.
Glede svetlosti jim ne manjka ni?. Razlika je v tem, da sem imel pri prej?njem avtu avtomatski vklop in izklop dolgih lu?i + obra?anje lu?i v ovinku. To pa res pogre?am.
Imam Mazdo 3 Revolution (2018) in me zanima, ?e kdo ve ali je mo?no nadgraditi iz navadnih led ?arometov v aktivne (razen da bi kupil Revolution Top opremo).
Hvala za odgovor.
Kaj pa manjka tem, ki jih ima?? Saj svetijo kot reflektorji na nogometnem igri??u.
Saj ni "narobe" ?e se motor med regeneracijo ugasne. Ob naslednjem zagonu ko se motor ogreje se regeneracija spet nadaljuje.
"Narobe" pri tak?nem po?etju je to da za vsako regeneracijo se v motor vbrizga ve?jo koli?ino nafte, da se dvigne temperatura v izpuhu na cca 600C, ?e pri tem ugasne? motor ta odve?na nafta ne zgoreva in ne gre v izpuh, ampak ostane v valjih in ste?e v oljno korito, ?e to dostikrat ponavlja? se ti dviga nivo olja. Stem je pome?ano olje z nafto in posledi?no olje nima ve? takih mazalnih lastnosti, se pravi ni glih najbolj?e za motor, ?e je preve? nafte zme?ano z oljem.
Tudi to ja. Saj lahko v vsakem trenutku vidi? na displayu v %,koliko je olje ?e v redu.Moje je trenutno na 90%.Na ?ipki za olje je zaenkrat v redu nivo.
Kaj pa ?e to, da se motor ugasne med samo regeneracijo, sploh ni ni? narobe??
Ob naslednjem zagonu motorja , se postopek nadaljuje oz. pri?ne znova od za?etka?
Pa zato ni nikakr?nih lu?k, opozoril...ker dejansko niso potrebne in so povsem odve?!??
Samo razmi?ljam naglas
Kaj pa, ?e se saje, ki bi morale zgoreti ob regeneraciji nalagajo v dpf filtru in naslednji?, ko pri?ge? avto in gre? kratko furo na 1800 obratih in se ne segreje dovolj, in naslednji? zopet isto madaljuje z regeneracijo...
Sodelavec se je na svojem bmw-ju tako ?tiri dni zafrkaval, dokler mu nisem svetoval, da ga razpi?i do Kozine po avtocesti in je bil potem mir.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani