Samo z zobotrebcem narediš malo luknjico v barvi vmes črk I znaka mazda in potem lepo z prsti potegneš višek stran. Gre točno do črke. Sem pa takoj na začetku malo zafrknil, ko mi je steklo na enem koncu. Tale full dip se obnaša malo drugače kot plati dip.
Samo z zobotrebcem narediš malo luknjico v barvi vmes črk I znaka mazda in potem lepo z prsti potegneš višek stran. Gre točno do črke. Sem pa takoj na začetku malo zafrknil, ko mi je steklo na enem koncu. Tale full dip se obnaša malo drugače kot plati dip.
Če komu kej prou pride. Moja poraba z 2.0 bencinarjem 160km v cx5 awd je če res pazim 7,9, normalno je 8,2, če jo tiščim pa se vozm na Krvavc, pa je 9. Vse seveda mešano.
Kot povezovalno oziroma multinacionalno logistično podjetjeHyundaiHeavy Industries, ki je znano kot globalno podjetje št. 1 na področju ladjedelništva,HyundaiCorporation strankam ponuja optimalne ladjedelniške storitve in pomorsko opremo
ter tudi ostalo opremo katero uporabljamo skozi dan oziroma v vsakdanjem življenju :
gospodinjski aparati, računalniška, pohištvena oprema, RTV, ..., da o glasbeni opremi ne govorim.
Sem bil na koncertu Tanje Žagar in lahko povem da ni slabo ozvočenje in akustika nasploh!
Po domače povedano pod črto :Hyundaiima oziroma proizvaja vse, ne le avtomobilov!
Naročeno blago potuje iz Južne Koreje v ladijskih kontejnerjih v Luko Koper ter se pretovori na železniški vagon in nadaljuje pot v Ljubljano ter ostali del Balkana oziroma bivše Jugoslavije.
ja res je, Hyundai ma največjo ladjedelnico na svetu!
Škoda, ker ni že dizajnirana 6-ka tako, da bi pri isti oddaljenosti od tal bili koloteki oziroma izrez za kolesa nekoliko manjši in bi bilo manj lufta med kolesom in blatnikom. Saj ne bi rabili veliko, kak centimeter in pol. 🤔
Se da kako prenesti v Mazdo 3 2017 samo Google Maps? Ostalih bonbončkov ne rabim, zemljevid mi je pa veliko boljši kot od Mazde, ki določenih cest in poti sploh ne pozna. Pa še navajen sem ga bolj zaradi dolgoletne uporabe na fonu.
Zal ne, samo kompletna predelava na android auto, oz. carplay
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Vrjel ali ne, igralne karte 🙂
Drugac pa ja, bolj drzi na plehu, ko pa na crkah, ampak gre lepo dol
Popravljeno od DeeyanSkupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani