Skoči na vsebino
levi izpuh za novo M6
Napisano

prej sem imel hondo accord sem ga dal ?ipirat pri digitronics v Avstriji sem bil zadovoljen edino za?ela me je zajebavat sklopka ?ipiran je pa bil z 140 na 180 KM pri mazdi pa ne gre samo software spremenit ampak mora? nekaj lotat baje da je bolj zakomplicirano in rizi?no

meni so rekli da je treba sam na racunalnik priklopit nc lotanja pa brskanja po racunalniku... a je bila potem razlika na hondi?se je poznalo?

kdaj bos predstavu avto?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

levi izpuh za novo M6
Napisano

jaz sem zdaj na?el v Avstriji P-Box baje da je eden izmed bolj?ih ki se da direktno na ein?pric duze normalna cena je 798? zdaj pa za180? seveda rabljeno. Evo http://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-ver...2?adId=21320432

js sem reku da bom cipal pri avtoeletroniki,cena je 500e,mam pa raje software kot box , je pa res da ta box med najkvalitetnejsimi...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

levi izpuh za novo M6
Napisano

ja samo za optiko :D

js jih imam tudi funkcionalno,se pravi 2 lonca itd..

hvala ti iceman.a si ti ?e ?ipiral tvojo mazdo?lp

nisem se cippiral avto..mislim pa da bom..kaj pa ti mas ze?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

levi izpuh za novo M6
Napisano

a ti hoces tako kot js naredit?

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopi...tavim&st=60

levi auspuh dobis na mazda servisu pride ti 411 e..brez montaze itd.. uprasal sem tudi tukaj v kranju mislim da je Gantar je hotu 380e za:

- 2x nastavek

- lonec

- mislim da ena Y cev

- drzala itd., in delo..

js sem pa dal v makedonij za 145e za 2 nastavek in vse ostalo imam gor mislim da ze skoraj 2 leti,nastavki so kot novi nc zarjaveli vse je tipi topi...lonec pa ce se prov spomnim je dal od enega renoja je bil nov ampak manjsi od original pa nimam nobenih problemov...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TCS off
Napisano

Oziroma se ti bo zgodilo ?e slab?e. ?e zategne? ro?no zmede? TSC/DSC in v ve?ini primerov se zavrti? nenadzorovano.

oziroma pri meni bilo tako,ko sem se peljal po snegu in dvignem rocno ne da bi zavrtel volan,zane zadek odnasat ampak avto bremza z eno od sprednjih koles in poravna avto,nisem pa probal kako je ce dvignes rono in obrnes volan to se pravi da ti na hitro zacne zadek odnasat...ko bom probam pa povem ok?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Hmmm sicer dvomim, da bi bil problem glede na to kako funkcionira tale DPF filter ampak v praksi zna pa res bit vsemogo?e.

Kdo na forumu, ki ima DPF je naredu najve? km? - jaz mam 60.000 pa zaenkrat ?e vse OK (trkam po lesu)

js jih imam nekje 63.ooo pa sam enkrat je zacel utripat in to je blo vrjetn zaradi servisa ker sem zamudu ostalo pa brez problema...js ga sam teram ostalo pa avto sam rihta :D ... nobenih problemov do zdej,pa ceprav nisem eden takih da bi ga ful merkal..pa enkrat mi je nafta zmrznala (ker v makedonij mamo ful kvalitetno nafto) in sem potem sem mesal z bencinom pa nisem imel probleme..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 CDH 136
Napisano

Pozdravljeni !

Sem tedn dni lastnik Mazde 6 d. In imam ?e probleme :( . Lepo prosim,?e mi pomagate ali svetujete . Nevem ?e sem se zaj . Avto se pelje super in mo?i je tudi full. Za?elo se je danes , pri?ge se rde?a AIGBAG lu?ka in po treh intervalih parkrat zabliska in potem neprekinjeno sveti .. Sem pa ga pral res temeljito mislim , da to nemore bit vzrok ,ker je za?elo se je po pranju .Ma kdo kake isku?nje in prosim,?e mi re?ete sem vedu izbral glede nakupa ??

Hvala

sigurno je vzrok kaksen senzor za airbag,meni utripa 2 krat potem pa 3krat,in je senzor za airbag na voznikovi strani fuc...tko da mislim da je senzor zanic...kaksne hude tezave ni,poglej ce nisi kaksen konektor za airbag premaknu ali kj takega...

lp

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rabim pomo? oz nasvete,kupujem novo mazdo6
Napisano

Baje so pri faceliftani M6 izbolj?ali tudi potovalni ra?unalnik, ki je bil dele?en marsikatere kritike pri avtomobilskih testih. Kdo kaj ve ve? o tem ter kaj je sploh "narobe" s potovalnim ra?. pri aktualni M6? :unsure:

mislim da je imale veliko kritik zaradi tega kr je blo za zacetnike prekomplicirano dostopati do potovalnega racunalnika in so rekli da je sistem "zanic" zdej so to kao izboljsali ampak vec o tem kaksen lastnik nove mazde 6 facelift...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tam je lahko samo luknja za Intecooler (hladilnik zraka) ali pa za bremze. Si preveril ?e je na tem mestu dovolj oddaljeno od tal, glede na predpise o dnevnih lu?eh?

ce bolje pogledas gre zrak iz te reze gor na en mali hladilnik,ki pa dobiva zrak ze iz odprtine tam ko je maglenka... sj drugac pa kaksen pameten prostor za dnevne luci ni oziroma ga js ne vidim,lahko pa kj predlagate...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Delam na tem + ?e nekaj cukra zravn.

js sem mislu da bi nastimal dnevne lui kot na sliki,sam na desni strani mislim da je luknja zaradi hlajenja turbine ali nekej takega..a mislis, da ce bi zapru bi blo kj narobe?

post-1307-1285708971_thumb.jpg

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Vse bomo zrihtal, se pravi da moram predelat ?e 1 blinker, pr seb prevert ?e tud vse dela na "glavo" kot pri novi 6ki.

Vse bomo rihtal v roku 14 dni tolk cajta mam ?e gu?vo pol bo bol?.

?e v svojo kanto nisem zmontiru papige, LI-ja(laser interceptor), zamenjal ?arnic, komfort blinkerja, ... :(

cez 14dni bom js na toplem nekje.. morem te nekej uprasat,a se da rescimo pr novi 6 zrihtat tako da ko so luci na auto da mi recimo gorijo ledice(mislim jih nastimat)potem pa ko je tema da preklopi na luci..tko kot majo audi,bmw itd...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ajvar kje si? midva z juresom sva nekej probala, potem sva prsla do zakljucka da pac pri novi setki preklapla masa in ne plus,vmes sem skuru se rocko itd..tko da ta blinker vozim s sabo ze eno leto...morem enkrat montirat..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

pri meni je bila poraba v nedeljo cesta trzic beograd z gasom do konca 9.3 l, porabu sem pa skoraj cel tank za 600km..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2010
Napisano

Js jih imam od M6 MPS, 40 mm ve?je pa ti povem da tudi te niso dorasle avtu, je pa abslutno bolj?e kot serijske.

in kok bi mi racunal z delom vred?ce js potem moje diske itd.. pustu da mas za dele?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2010
Napisano

ma meni gre na zivce ko se hitro peljem in morem ustavit pa vse nekej trese in takoj izgubim voljo do voznje s tem avtom..pa preprosto na zivce mi gre ce mi trese..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2010
Napisano

originalne mam gor....

a ,mas kaksne vecje za prodat oziroma kok pridejo ce jih zamenjam?lahko mi eno racunico naredis?z delom vred ker res bi jih rad zamenjal....

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.