Rumeno so kr opazno podal?al,..glede na to kako je blo med vikendom k me je blo prou strah teh semaforjou,..je zdj velik bol?,..mislm d je res podal?an na ene 5s
aham,..?e pa kupi? avto od slabega lastnika in se non stop kvari ima? pa res velik profit ja, sploh pa ne verjamem, da je kje kdo ki kupi avto za cca 5mio in nima kaska,..in glede na tvojo teorijo,..?e bi bili usi tvoje mnenja,..kje pa bi ti potem lahko kupil rabljen avto,..z drugimi besedami,..celotno avtomobilsko indutrijo lahko kar ukinemo.
DANDO1: torej po tvoji logiki je akcija na dve leti popolnoma brezveze zato ker ne ve? kaj bo ?ez dve leti oz ?e bo? zmo?en pla?ati ?e drugo polovico. Uredu se strinjam s tabo,..dandanes ni nobene garancije ?e bo? jutri ?e imel slu?bo ki jo ima? danes (npr,..v firmi kjer delam preko ?tudenta so v enem leti odpustili 400 folka in ?e nadaljujejo),..ampak,..99% ljudi danes ni zmo?nih uzeti rabljen avto na ke?,..kje je ?e nov,..sploh pa dru?ine z otroci in slabimi pla?ami,..danes po mojem mnenju brez kredita ne more? ni?,..pa recimo da ima? dva miljona ?ez dve leti pa uzame? kredit za drugo polovico,..meni osebno se zdi to zelo dobra prilo?nost da pride? do dobrega avta.
sicer pa glede na to, da ?e vzame? kredit za avto ga ima? ?e vseeno na kredit in je riziko da jutri ostane? brez slu?be in tako brez mo?nosti odpla?evat kredit,..kje je razlika,..
torej po tvoji logiki ljudje nebi smeli jemati kreditov,..torej,..?lovek vzame kredit za stanovanje,..marsikdo na 20 in ve? let,..jutri ga povozi avto,..kako bo ?ivela ?ena sama z dvema otrokoma in kreditom za stanovanje,..
torej po tvoji logiki je tako ali tako use velik riziko in je najbolje da se ule?e? v posteljo in po?aka? na svoj konec saj tako ali tako slej pride,..
ok,..mogo?e pretiravam,.ampak dandanes ni ni? ve? ziher,..torej naj ti bo to ?e se kdo odlo?i za to akcijo ?e najmanj?i problem,..
Kar se ti?e pa pogajanja okoli cene pa vidim, da niste glih vstrajni in da vas odpravijo s 50 - 100 jurji...
Jaz sem enostavno ?el k prodajalcu in sem mu rekel, da dobim pri enem drugem 5% popust in ?e mi da on 6% ga uzamem pri njemu. Potem sem po?akal, da se je ska?lal kako je hudo v avto industriji in da imajo stra?no nizke provizije (yeah right) in da ne more dat 6%, ker ?e da, bodo ?ena in otroci doma la?ni.
Potem sva nadaljevala barantanje tako, da sem rekel OK, ?e mi da 6% lahko del popusta zamenja za zimske gume s feltnami. No in kle sva pri?la skupaj tako, da sem dobil cca 200.000 sit popusta in ?e komplet gum s feltnami vrednimi 140.000 sit. Se pravi skupaj 340.000, kar ni slabo glede na to, da Mazda nima stra?nih popustnih akcij in da raje nudijo ugodnostiv stilu razli?nih na?inov financiranja.
aja,..pozabla sm oment da baje usebuje ?e napravo prot zdrsu k mi jo tud ni ura?unu,..jah sj vem,..tko je ?e gre baba kupvat avto
sej nism nikjer rekla da bo izklu?no moj pa?,..delava u isti firmi,..ampak avto pa nejve? rabm js,..popoldne fax in tko naprej,..zato j blo potrebno prepri?vanje,..ker ona je ?e neki sanjala o toyoti,..in ker sva prera?unale da nama je dost en avto,..za k ga mava zdj je pa ?e u letih sva pa? rekle da je bol? d mava eno ornk ma?ino kukr pa dva kr neki,..tko da ja,..napisan bo nanjo,..vozila ga bom pa 90% js,..tko d loh re?m d je moj ,..se pa opravi?ujem za offtopic
hm,..ubistvu je biu tale moj nakup zelo sme?n in zelo na hitr,..k sm dobila "blagoslov" sem sam hitr klicala na cosmosa da popoldne pridm,..in sm ubistvu rezervirala bencinarja, pol sm pa tja pr?la in si premislla pa uzela dizla,..mami j pol skor kap zadela,..dobr d sm ji po telefonu povedala d se je ?e mal umirila predn sm jo ?la iskat u slu?bo ampak glede na to d mi je reku da je zadn model in sm dobla pol ?e extra popust bi rekla da je ?e tastara verzija, js sm mela sam ?eljo d bo TE pa po mo?nosti sport ?e bo druga? pa ne,..ampak sm mela sre?o da je ker to sm ?la js na uno akcijo na dve let,..tko da komi ?akam ,..?eprou sm u drugi temi zasledila da j treba dva dni ?akat da lizing zrihtajo,..tko da bo u sredo ?e moja moja komi ?akam
Ma sploh mi ni na kraj pameti padla rumena barva,..pa? zameru se mi je ?e prvi dan k sm izpit nardila pa ?la tankat,..niti nima tok veze s samim agipom,.ampak bl s folkom k dela tm in s folkom k cele dneve pre?vi u lokalu tm,..pa?,..slabost na?ih krajev
Ne ubistvu nimam ?e nobenga km narjenga zato kr je pr?lo neki umes in greva ?ele u sredo po avto tko d edini km z dizlom ki jih mam za sabo so iz avto?ole,..to j pa ?e tooooook del? da sploh ne ?teje, druga? mi je pa ful hudo za mojim kmal biv?im avtom,..tko da mi bo teh par dni ?e prou pr?lo da se "poslovim" od njega,..ja sj vem ?udna sm,..sam sm se res ful navezala nanga,..pa? mazda a ne
aja pa ?e neki me zanima,..dizla na petrolu so ful skritiziral, usi pa neki priporo?ajo agipa,..sam agip je pa men antipati?n in grem zmer na bencinsko u Lj,..tko d me zanima kako je kej z dizlom na OMV-ju
Po dolgem ?asu mi je kon?no uspelo pregovoit doma?e v nakup mazde 6. Ampak v nasprotju z pri?akovanju sem kupila dizla. Po za?etnem ?oku mame in z veliko pomo?i prijateljev smo jo prepri?ali,da je to dobra izbira, sem dobila cel kup nasvetov kako in kaj z dizlom. Sedaj pa me zanimajo izku?nje dejanskih lastnikov tega avta... torej zelo bom hvale?na za kakr?n koli nasvet u zvezi s tem,..na kaj moram biti pazljiva (ker je to moj prvi dizel),..no poleg tega da morm misliti na bencinski da ne bo kak?nih khm,.. pomot
Pomlajena Mazda6 – imeniten avto je lahko ?e bolj?i
Drugi Mazdin poudarek na leto?njem ?enevskem salonu je pomlajena in prenovljena Mazda6. Zunaj je na vseh treh razli?icah karoserije ?e na prvi pogled opazen ?e izrazitej?i atletski dizajn s ?portnimi poudarki spredaj in zadaj. To so oblikovalci karoserije dosegli z novo prednjo masko, novim prednjim in zadnjim odbija?em, s ?rnimi podlagami prednjih in zadnjih lu?i, z novim dizajnom koles in zaklju?ka izpu?ne cevi. Komur to ni dovolj, si bo ?e ve? ?portnega videza zagotovil z dodatnim paketom ?portne opreme v slogu vrhunske Mazde 6 MPS.
Prenovljena notranjost z novo opremo, novimi barvami in bolj?imi materiali ?e poudarja videz in udobje, zaradi katerih je Mazda6 postala eden najprivla?nej?ih avtomobilov v svojem razredu. Med spremembami so nove obrobe merilnikov, kljuke vrat in centralna konzola v barvi temnega titana. Tu je ?e kup izbolj?av udobja in prakti?nosti: odklepanje brez klju?a, elektri?ni pomik voznikovega sede?a s spominom za nastavitve, brisalniki s senzorjem za de?, protivlomni alarm in med drugim tudi ?portna prednja sede?a (kot opcija).
Nove gume in plati??a, bolj?i izolacijski materiali, novi tehni?ni prijemi proti vibracijam in dodatne oja?itve, ki zmanj?ujejo prenos hrupa s ceste, naredijo prenovljeno
js sm vidla sam eno od navadne 6ke pa eno od une bl sportish variante,..sam me ta tadruga ful spominja na rx-8 in mi ni u?e?,saj od uzadi ne,..spredi j pa verjetn ista..una navadna mi j pa u?e?,..?eprou se res komi opaz razliko,..sam se jo je pa verjetn ta tanova modra barva,..k ni pa sploh n? posebnga prou smotana je,..najdla sm jo pa na MMS Mazda
uuu ful fajn lih takrt jo mamo namen kupt pa ja itq d bi tko al tko ?akala na tanovo,..sam ?e bi blo pa treba ?akat do konc leta bi bla pa mal predolga
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Rumeno so kr opazno podal?al,..glede na to kako je blo med vikendom k me je blo prou strah teh semaforjou,..je zdj velik bol?,..mislm d je res podal?an na ene 5s
Lp
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani