Skoči na vsebino
mazda 6 drift
Napisano

MPS ima pogon je speljan na sprednja kolesa, dokler ni te?av, ko pa sistem zazna zdrs se prenese najve? polovica mo?i ?e na zadnji kolesi, kar stabilizira vozilo. Je pa res, da lahko zaradi tega na spolzkih podlagah in ob konkretno v tla zabitem plinu spravi? zadek v adrenalinsko drsenje.

:D

Hm... ne bi te rad prekinjal.... sam mazda na filmu ni MPS ampak 2.3 motor delan za ameri?ki trg... in tudi za nore arabce.... ...

Over&Out

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvala za A-Cosmos
Napisano

Pozdrav vsem.

Pred kratkim je mojo M6 (ko sem jo imel ?ele komaj 1 teden) na parkiri??u pred slu?bo oplazil neznani voznik-posledica po?kodovan zadnji odbija?, zavarovalnica, li?anje... :aaaaa:

Za popravilo so poskrbeli v A-Cosmosu (Gama-BTC) in poleg li?anja so mi v garanciji preventivno nalo?ili ?e nov software, opravili preventivni pregled in ZAMENJALI TIUDI PRESTAVNO RO?ICO Z NOVO :jupiii::jupiii::jupiii: Ne glede na to, da se danes prijazen in korekten odnos pri?akuje pravzaprav povsod, sem bil nad prijaznostjo in ustre?ljivostjo g. ?tefana in vodje servisa g. Marijana zares prijetno presene?en, saj je bil to moj prvi obisk pri njih. Tak odnos do stranke bi lahko bil vzor marsikomu. ?lovek dobi ob?utek, da ni problema tudi takrat kadar je. Kakorkoli, fantje tam zaslu?ijo :rispekt: in tudi sam sem se prepri?al v to kar ste nekateri o tem ?e pisali. ?eprav so super pa vseeno upam, da se ne bomo kmalu zopet videli... :prstgor:

Lep da vsem! :vesel:

Evo ?e ena potrditev.... :prstgor:

Se strinjam.... in upam da je lahko to v zgled ostalim serivisom..... tudi osebno sem zelo zadovoljen s tem servisom, ustr?ljivostjo...skratka z vsem.... Sam tako naprej...

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Splo?no opozorilo-Pozor pri nakupu!
Napisano

Hm.... itak je digitalni ?tevec... no ?e bi pa ?e ?la ?ez pa predvidevam da bi za?elo od 0 ?tet... mogo?e pa ja?ponci niso predvideli avta ki bi tole ?tevilko premagal.... :))))

Pri kamionih vem da se za?ne od nule... tudi pri digitalnih ?tevcih....

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Splo?no opozorilo-Pozor pri nakupu!
Napisano

Hm... en mal sem razmisljal...

Ali je mozno da, ce ima mazda sest-stevilcni stevec km-jev in kaze 120.050km, je to v resnici 220.050km-jev (ali pac nazaj navit) ?

Pustmo na stran zunanji izgled, stanje pedal, salt-hebla... <_<

Tega pa nisem to?no razumel kar si hotu povedat..... torej da bi nekdo sam tisto 2ko nazaj zavrtel al kako??

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Saj ni res... pa je.
Napisano

Sem sicer mislil tole zase zadr?at... pa ne morem, ker si noben Mazdin servis kaj takega ne bi smel privo??it.

Pred dnevi sem kupil rabljeno 6-ko, mojo prvo Mazdo. Prva no?na vo?nja je pokazala, da ksenonke svetijo popolnoma prenizko in pred sabo nisem videl niti 4m. Grem na Mazdin servis (brez imena, da ne bo kak?ne u?aljenosti) in mi sprejemnik na servisnem ?alterju strokovno pojasni, "da ne morejo popolnoma ni? narediti, ker je ksenon tovarni?ko nastavljen, da ga je nemogo?e nastavljat in da je itak bil avto par dni nazaj na tehni?nem, torej ne more biti tako hudo. Vam povem, cela zadeva ni svetila niti 1cm dlje kot meglenke, potem veste kolk sem pri ksenonkah videl naprej od njene ?rte z dolgimi pa tudi nisem mogel skoz vozit!!!

Ker se mi je zdelo brez veze pregovarjat, sem se odpeljal na drug servis, kjer so zadevo nastavili tik-tak in je sedaj OK. Torej... saj ni res... pa je! ?zmeden?

Glej mislim da je fajn da se izpostavijo taki servisi... navsezadnje je ta forum tudi za to da se razve in glasno pove kje je kul in kje ni.... popolnoma podpiram to...

sicer pa ?e malo pogleda? pod rubriko tehni?ne te?ave in stro?ki bo? na?el temo prav o ostem problem oziroma nasploh o problemu s ksenon lu?mi pri mazdi 6.

Lep dan...

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

En predlog prostora za piknik
Napisano

Tist plac v ?u?emberku so dobr zrihtal, mam familijo dol in sem v mladih letih vsako poletje pre?ivel v ?u?bemberku. Morte pa vedet da je Krka mrzla ko pra***a, tja do 18 stopinj se segreje, tko da ?e si pijan te dobr strezne :bravo:

Men i je prijetna.... hm.... sam neopren pomaga malo pri tem a?? :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Joj, kako mi je hudo
Napisano

mi lahko kdo od vas pove kolko stane nova mazda 3, 1.6 bencin?

Cena za 1.6 je od 3 800 000 sit naprej... sicer so pa podatki javni... poglej na mms stran....

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Joj, kako mi je hudo
Napisano

Welcome ab aboard.... :bravo:

Lu?kan post.... posre?en 100 na uro.....

Family guy... definitivno si omisli 6ko.... mogo?e celo 3ko ?e si "mlad" po du?i kot na? Poky..... :bravo:

U?ivaj v branju......

Post/repost stuff :aaaaa:

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

Kaj ti spet ni prav? Nehaj ?pikat... :angry:

Lukc nehaj se jezit ki ti ?kodi... pa ?e gubice bo? dobil... in rano na ?elodcu..... DOVOOOLJ!!! We're livin' in the free country... i suppose... :hohoho::bravo:

Over and out...

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3 diesel
Napisano

ha .... bojda vsaka "nova baba" stane en micken vec kukr una prejsnja oz. "bivsa" :)

bzzz

Hm.... delno je to res...sam pa ne dr?i vedno... :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3 diesel
Napisano

no .... so tudi taki cudaki k majo mazdo 3 sport GT v diesel varianti :)

poraba pri mestni voznji in vzgani klimi je med 7,2 in 7,7 :)

bzzzz

???? :blink:?zmeden?

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3 diesel
Napisano

Banda banda..... jest ?ist u easy vozim... pa ?re baraba japonska kot da mu gre za ?ivljenje al pa smrt... <_<

Zadnji tank po divjanju in preganjanju z labijem bla 8,3.... :jupiii: :mi pijemoo: :jupiii: :mi pijemoo:

Ok sem pa zdej spet na 10 litrov.... <_<

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Akustika v Mazdi 6 TE
Napisano

Zdravo,

v mazdi3 letnik 2004 je akustika nizke kvalitete. Zamenjal sem zvo?nike, dodal visokotonca, zamenjal radio z Blaupunktom London,..Pri Vili-ju sem pla?al za vse skupaj z delom vred 65 jurjev. Samo Mp3-original od mazde je pa 100 jurjev.

Zdaj pa problem, ki ga ?elim re?it: na displeju se sedaj ne vidi ni?. To, da ni podatkov od radia je razumljivo. ?elel bi videti podatke o klimi, temperaturi, datumu, itd. Ali kdo ve kateri avtoelektrikar bi to uredil? Ali se da narediti brez original mazdinega radia?

Pa ne me po?iljati na Mazdin servis. Saj naredijo kar je treba ampak samo, kar pi?e v servisni knji?ici. Od avtoakustike pa ne pi?e NI?!

Vpra?anje.... kam si pa dal visokotonce zdej??? Dej javi mi na PM.. ker tudi sam pripravljam predelavo muzike...s to razliko da radio bom original obdr?al....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3 diesel
Napisano

Tuki na forumu ni nobenega s trojko traktor power.... jo pa ime kolega... in kot mi je govoril ima porabo med 5 in 7 litri.... :ne vem:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.