Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Vem, vem da bi mogu....al pa pa? ne zna vozit po ovinkastih cesth ?eprav je doma?in (vemo kak?na je avtocesta od Trebnjega naprej), po ravnini zna vsak kekec gont....mah je bil pripravljen, ker sem pri?el za njim po prehitevalnem, se je umaknil in ?el potem takoj za mano, fora je v tem da do !?! km/h je sledil....potem v klanec pred NM sem pa moral bremzat un je pa mimo vsekal gor do tunela.....mi je pa v?e? gti :) ....sam kako pa folk voz, sm kr blendu nekajkrat...jest ne vem a sanjajo al....3/4 jih zana?a proti prehitevalnem pasu, enmu debilu sem ?e trobil, ko sem bil vzporedno z njim tip pa proti meni.....budale.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Prvi? letos sem ji mal du?o prepucal :bravo: kon?no na letnih gumah.....lepo, lepo leti :bravo: Najbolj zanimivo in ?udno mi je bilo, da me golf VI gti nekako ni ulovil, seveda je ?el za mano ko je opazil da sem ga prehitel...sicer je tip potem pritisnil in ?el mimo, ker sem moral bremzati ker je nekdo ?leparja prehiteval, tip je pa zalet po klancu dol imel....hmm...al mu pa ?enska ni pustila vozito preko. ?!? km/h :), potem je pa upo?asnil in zavil na izvoz Novo mesto...je pa v tunelu sli?al da ni bila to obi?na GTA-jka :):bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike 2012
Napisano

Ja sej to je bilo vse ok, inside-oustside, ampak potem ker ima guma na zunanji strani tekalne povr?ine "smrekca" profil, vse gume so pa enake, pride npr. na levi strani "smrekca" v smeri vo?nje, na desni pa v obratni smeri, - V -. :blush:, ne vem kje je potem fora tega, sploh v de?ju, na eni strani druga?e odteka in grabi kot pri drugi. :glare: pa full dobr da to opazim tretjo sezono..hahaha. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike 2012
Napisano

Kumho Ecsta dobi? za cca. 70? komad, pa je odli?na guma, preverjeno ;)

Ne pride v po?tev, glej test :unsure:

Dobim Dunlopke FastResponse za 80 eur....pirelli ?e malo ceneje (samo mi smrdi tale podatek kako se obna?a v mokrem).

post-288-1332329290_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava pnevmatik
Napisano

Symon ne vem ?e je ta, razen ?e je novo firmo odprl....matr k se ne morm imena spomnit. Tisti je tam zadaj med hi?ami v Trzinu, spodaj delavnica, gor ?ivi, pa sin tudi pomaga, ?e po odnosu se vidi da so po?teni in ok.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava pnevmatik
Napisano

V Trzinu ima? enega ugodnega, je imel kolega pred zimo, lite ?estnajstke letne dol, zimske gor + centriranje seveda za 25 eur. Verjetno vija?enje pride ?e manj. Pomoje bi se dal za kak?nih 10 eur zment brez centriranja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sej pravim, samo ne vem zakaj folk tako bolane cene nastavlja...kot da je v gepeku ?e zlato. Niso ?asi za prodajo avtov, pa zadnja leta so pri?li na trgi cenovno ugodnej?i in dobro opremljeni avtomobili in niti ne slabi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Samo tale M5 ima drug krog kupcev, je pa? dru?inski dirkalnik :bravo: GTR-a ma? lahk sam zase pa ?e koga zraven, pol je pa po?asi konc.....Jest bi pa raje M5 imel, ?e bi imel pa ?e preve? dnarja pa GTR-a za po dirkali??u ?ez vikende :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Men so se v veliki meri lih zaradi tega BMW-ji totalno zasrali, ker so njihovi lastniki (verjetno ne ?isto vsi, veliko pa jih je) tako arogantni, nastopa?ki in poni?evalni do drugih "manjvrednih" znamk. Eh kr neki! <_<:whatever:

To se lahko govori za stare trojke in tele najcenej?e petke katere se na trgu dobijo, pa? ko tak?en avto zgubi ceno ob dolo?eni starosti, ga pokupijo "vanbaciva?i" enako lahko re?emo za a8 in s-klaso. Ne vem, ponavadi je tako, mo?nej?i in novej?i BMW, so ?e "normalni" potem se pa zadeva obrne, letijo marsikje spojleri gor, pa en hud ror pa gasa in blendat vsepovprek.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?koda ker MPS-ka trojka ni tako priljubljena, je res bolj eksot na cestah, sem pa prepri?an da ?e bi bila 4x4 da bi se jo la?je prodalo...takole jo pa ima? ve? ali manj lahko do konca life-a, razen ?e jo proda? pod ceno. Sploh pri cenah bencina zadnji cajt.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.