poky 1 Napisano 4. avgust, 2007 Pomo? pri nakupu Mx-5 Napisano 4. avgust, 2007 Hmmm,rde?a je lepa,pa 1.8 je,pa klimo ma! Si vpra?al ?e za ceno? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 2. avgust, 2007 mazda 323 F Napisano 2. avgust, 2007 No ?estitke za novo pridobitev! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 2. avgust, 2007 I??em kakega lastnika RX-8! Napisano 2. avgust, 2007 No ja,pri ne preve? umirjeni vo?nji mam porabo od 11.5 do 12.5. Le AC dvigne porabo,?e ga ti?i? seveda. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 1. avgust, 2007 Zanimivi oglasi! Napisano 1. avgust, 2007 He he,Kalman presene?a! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 1. avgust, 2007 Mx6 crash Napisano 1. avgust, 2007 glede na brzino in use si jo ?e dobr odnesu Se kr strinjam,sn mislo,da je avto bolj uni?en. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 30. julij, 2007 gume 2007 Napisano 30. julij, 2007 Jp,ma? prav Labi,v SLO narejene pa nem?ke niso iste kvalitete.....?al pa? tak je. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 29. julij, 2007 Mx6 crash Napisano 29. julij, 2007 Upss,my bad za avto...... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 25. julij, 2007 Zanimivi oglasi! Napisano 25. julij, 2007 http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1552190 Kupi kdo??? Samo avtek pa je..... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 24. julij, 2007 Mazdino dirkali??e Napisano 24. julij, 2007 Pa naj bo 3 pa roka! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 24. julij, 2007 Zanimivi oglasi! Napisano 24. julij, 2007 Felne mi glih ne pa?ejo tu gor no...........pa zadnji spojler stre?ni je malo too much za moje pojme,druga?e pa dobro porihtana Mazdura! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 24. julij, 2007 Mazdino dirkali??e Napisano 24. julij, 2007 No problem stari. Da? za pir,pa ma?! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 24. julij, 2007 Mazdino dirkali??e Napisano 24. julij, 2007 lahko dobim kopijo please :ne vem: ????? Se dobima v MB pa ti jo dam! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 24. julij, 2007 Mazdino dirkali??e Napisano 24. julij, 2007 to je zame najbolj?i ovink na vseh dirkali??ih - sem tam razbil ?e ne?teto avtov*** He he,jaz isto.... Mi je pa kr v?e? proga. Pa itak polno napisov Mazda okrog cele proge. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 20. julij, 2007 Zanimivi oglasi! Napisano 20. julij, 2007 Mater,na slikah zgleda dobro....samo kak pa je v resnici pa ne vem..... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 17. julij, 2007 Poraba! Napisano 17. julij, 2007 Ko smo ?e pri porabi..... NOVE CENE NAFTNIH DERIVATOV! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 17. julij, 2007 Poraba! Napisano 17. julij, 2007 Aha,a spet jaz kriv...... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 17. julij, 2007 Poraba! Napisano 17. julij, 2007 Ja probaj,samo na lastno odgovornost! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 16. julij, 2007 Poraba! Napisano 16. julij, 2007 Malo ga tresni,da bo za?el prav kazat! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 16. julij, 2007 Poraba! Napisano 16. julij, 2007 vidte da pi?em Mnja,to ti board computer ka?e...... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 14. julij, 2007 RX-8 navigacija Napisano 14. julij, 2007 To sn jaz tudi ?e na servisu spra?eval,pa dobo isti odgovor-da se ne da nadgradit,oz.dodat Slovenije. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 12. julij, 2007 Nakup mx-3 Napisano 12. julij, 2007 Opa,pol ga pa ?imprej o?edi pa slikce prilepi,da vidimo novega ?lana plehovja. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 11. julij, 2007 Poraba! Napisano 11. julij, 2007 ?e bi moja ?rla 10,bi se nad sabo zamislo...... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 10. julij, 2007 Poraba! Napisano 10. julij, 2007 Hmm,vsaj z moje strani ni to to,kaj si ti napisala. Tudi jaz nimam rad podjebavanja.......mogo?e brez onega POD..... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 10. julij, 2007 Poraba! Napisano 10. julij, 2007 Ja ?e te hecamo,more? bit dobre volje! Vsaj namen je tak. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 10. julij, 2007 Poraba! Napisano 10. julij, 2007 Spet jaz kriv??Zakaj? :ne vem: Za mene pa ni? mafinov?? Bom ?alosten.... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Hmmm,rde?a je lepa,pa 1.8 je,pa klimo ma! Si vpra?al ?e za ceno?
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani