za moje pojme je to kar ti ho?e? bv. pa ?e teh stvari ni glih lahko dobit-razen preklopnih klju?ev! Sam bi pa segel po Meta system ker sm jih montiral ?e kot ?tromar in zadeva lepo dela bp dalin?ki so pa mejhni!
Z malo sre?e pa morda dobi? celo to kar bi ti rad!
Mogo?e sem prezahteven, ampak meni se zdi za sodoben 1.6 litrski motor s 105 KM, pa odlo?no preve? poraba okrog 8,5!
Pa tudi te?a vozila ni neka gromozanska, da bi ga to matralo!
Kaj je to zate gromozanska.........prjatu avto ma 1300 to je morda 100 kil man kot tvoja laguna pa je neprimerno ve?ji a ne?? Stari avto bi moral met 200kil man pol pa bi blo ok!
Druga? pa si poglej porabe m3 1.6 bencinark na poraba .net so tidi za liter ni?je porabe kar pa tudi s foruma lasniki trojk potrdijo.
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
sam sem sicer vedno dolival rde?o teko?ino iz petrola,poznam ljudi ki do jo me?ali z rumeno pa ni bilo prob.,poznam pa tudi nekaj ki trdijo da jim je zaradi tega spistil hladilnik-oz ga pre?rlo :ne vem:
Tako da sam nikoli nism imel probleme s tem ?e sm moral dolit sem pa? dolil kar se imel!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
sam kot ?tromar in tvoja ideja o vklopu senzorjev s pomo?jo je za moje pojme Sam se 100% nebi spomnil tega,bi pa ziher dal dodatno stikalo za izklop senzorjev(nekam kjer bi blo estecko in dosegljivo roki)
?eprav uporaba prednih zame BV
pa sej js jih ne uporabljam,ko je megla sploh jih nikoli nisem vklopu k ubistvo ksenon dobr sveti za drugo jih pa ne rabim..podnevi vozim z njimi ce grem na kratke fure da sparam ksenon...pa ce se grem drzavljana "zvezdne drzave fuzina"
hehe potem je veliko ljudi ki ?parajo ?arnice ?eprav jih nima xenonk
?lovek saj bi kaj pokomentiral pa bom raje tihooo! Pa ne more? z meglenkam vozit halo!!
To po?nejo v zvezdni dr?avi fu?ine
Drga? so pa ?e same meglenke bol za ?minko kot za uporabnost v SLO. Veliko ljudi jih sploh ne uporablja ,tisti ki pa jih uporabljajo na veliko (sploh podnevi in ob jasnem vremenu)so ponavadi ?mekerji,in ostane ?e ??epec ljudi ki dejansko vejo zakaj jih imajo
Moja poraba je ?e kar ki?asta. Od ponedeljka imam zimske in sem natankal in do danes imam porabo 7,4. 13km relacija v slu?bo in nazaj, brez, da bi delal kolono. Pa ?e to (predn se kdo oglasi), potovalni ra?unalnik la?e maksimalno za kak deci. V glavnem, ?e je ?e zavarovanje ogromno je pa poraba tako sme?no majhna, da se samo smejim.
ne verjamem!!
Ziher ma? nove zimske in vozi? po?asi da jih nebi takoj skuril
Sej meni je jasno, da tole je sam za naravnost, ker tud pod razno ni primerno za ovinke vozit, Jo?a bi pa z njim celo Ferrarije preganjal - mrbit je do prvega ovinka pol pa...
....na ravnost
Bil uporabnik 3 leta In sem bil zaelo zadovoljen z avtom.
Prav tako malo str?an + zni?an kar se ti?e porabe med 7 in 9 (sicer nekega udobja pri mojem ni bilo na pretek-se je pa z eagle F1 gumami lepo dr?al ceste.
Sam motor je delal bp.
Pazi na rjavine pri vratih(sicer te?ko je dobit da nebi bila ni? rjava) ampak ne se ustra?it.
Pri nakupu glej malo na sklopko in seveda bremze.
Vglavnem ?elim ti dober nakup ko pa jo nabavi? pa le pra?aj za ka?no pomo?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
hehe pa ?e za teko?i puder in maskaro bi mu ostalo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani