Mislim, da še ne... pač s 100km/h na AC ne moreš glih bit pobalin.
Imaš pa modele z Teslami, ki recimo peljejo iz Kopra do Ljubljane in nekateri jih kar poženejo, ker ne rabijo šparat. Ena raka črna je bila včeraj celo med najhitrejšimi na avtocesti.
Naj mi še kdo reče, da ni dovolj stanovanj v Sloveniji.
To vidim sedaj, ko hodijo na oglede stanovanja, ki ga prodajam sami pacienti, ki preko nakupa stanovanj najbrž perejo denar ali pa kupujejo stanovanje, ker imajo višek denarja in je to kao investicija in ga dajo pozneje v najem - seveda po oderiških najemninah. Do sedaj ni prišla še niti ena družina na ogled, pa jih je bilo že kar nekaj. Tako, da nekateri imajo višek denarja
Ja, takšnega imam tudi jaz, ampak sem opazil, da po nekaj nanosih ostane na gumi sloj, zaradi katerega zgleda, kot da je guma razpokana. Je pa bolj obstojen kot pena. Ampak sem se prav zaradi izgleda vrnil nazaj na peno.
Gume je potrebno vsake toliko dobro oprati in zdrsati stare nanose dol.
Da nadaljujem glede napake RCM B1001 (sistem za nalet pešca). Danes je bila M6 pri lokalnem avtoelektričarju. Razlog napake je bil pregnit kabel na sprednjem odbijaču - zamenjal je odsek kabla.
Na dvorišču je bilo še kar nekaj Mazd - tudi ena CX-3 iz Kopra, ker na pooblaščencu niso mogli ugotoviti, zakaj zafrkava električna ročna zavora ....
Nič čudnega. Tam znajo v večini primerov narediti le redni servis, to ti mastno zaračunati in to je to. Ko se pojavi kak resen problem (ček) na avtu je pa konec veselja.
Pri dizlu smo s cenami že skoraj skupaj z Italijani. Benzin je tam kar dražji. Pred letom je nila najcenejša nafta pri njih 1,85€ sedaj sem tankal že po 1.64€.
Pa, bi se našlo še ceneje, če bi prav iskal. Seveda to ni cena na avtocesti.
Skoraj povsod po Evropi je šlo gorivo kar nekaj dol, le naši golobnjaki veselo nabijajo trošarino.
Napisal sem "podoben" in ne enak. Hočem samo povedat, da bo navora tukaj bistveno več kot pri kakem Skyactiv-G 2.0 za katerega so končno ugotovili, da je neposrečen motor. Še tukaj se vedno rahlo skregamo, ko razlagamo, da je skoraj nepremičnna in popolnoma anemičen. Še 1.8 iz začetka 2000 ima več življenja v sebi.
Aha potem pa ja. Ampak navora bo pa imel le nekaj konjičev več kot X 186 motor.
pred 1 uro je Janez007 napisal:
Tudi če ne. Že v naprej vemo kakšen bo rezultat objektivno subjektivnega testa.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Imaš pa modele z Teslami, ki recimo peljejo iz Kopra do Ljubljane in nekateri jih kar poženejo, ker ne rabijo šparat. Ena raka črna je bila včeraj celo med najhitrejšimi na avtocesti.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani