So?alje stari,?e bi vedel da bo tolk problemati?en avto v va?ih koncih ti ga sploh ne bi prodal al pa predlagal,da ?para? za kak?no bolj?o varjanto ?e nadaljnih 5 let
"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Dejansko je res, glede na to da je teh avtov v sloveniji dokaj malo, se da dele bol? prodati, sploh ?e je celota vredna cca 1-1,5k?..
No, meni je bil vreden svojga dnarja in ?eprov so bli manj?i problemi, se za to ceno te?ko dobi kak?no bol?o miato
Kar se pa papirjev ti?e, mi je pa ?udno da pred tem ?tirje lastniki v petih letih nismo imel problemov, pa je bil avto vedno tak, zdj pa kr naenkrat komplikacije? kaj si u?pi?il na cesti, da so si te policaji vzel na piko?
Uh ?e je blo pa tole vredno odpirat teme in potencirat zadeve, kot da je konec sveta :ne vem:
Odkrit povedan sm pri?akoval kaj dost huj?ega, ker tole lahko vidi? VSAK dan in z VSAKO znamko, ?e le naredi? malo ve? kot 10km v celem dnevu. Pa ne da bi to kakorkol zagovarjal, sam dons ?e nisi pripravljen na kej tazga se raje sploh ne usedi za volan, ker je po eni strani tempo ?ivljenja tako hiter, da si marsikdo ne more privo??it 'pol?enja', po drugi pa tud ne smemo pozabit da smo ?e zmer na balkanu.
Tko kot smo ?e pri g.Lojzu ugotovil, se je bolj pametno prilagajat sprotni situaciji, predvsem pa reagirat ?imbolj z zdravo pametjo
Sicer se nisem imel namena ogla?at, ker se mi zdi tema popolni nesmisel in bi se lahko na ?isto vse forume avtomobilisti?nih znamk prijavil in izlil svoje ?ustvene probleme s ceste, me je pa tole kr dost zmotil:
Moja 6 leti 250 km/h.
Obto?evat druge kako s k***em opletajo naokoli in se ?e malo za tem hvalit kako je pa tvoj velik, si vsekakor zaslu?i pohvalo ali priznanje. Ker smo na internetu, si lahko nagrado vsak poi??e sam, pa nj bo to 5minutni ogled pla?e bahamov al pa pol urni ogled vsebin za odrasle
Skratka ostanite v ro?ah
ps. js se pa ?e vnaprej opravi?ujem, ?e bom po kak?nih luknah ali le?e?ih vozil (pre)po?as..nimamo vsi terencev pa tud avta mi je mal ?koda
So isto meni rekli za GAUNGA, pa sem tolko ?asa te?il in trdil, da si imam pravico izbrati 6 znakov, na koncu so pa ugotovil, da je mo?no znake za nekaj procentov zoo?ati in smo bli veseli vsi. No, denarnica mogo?e mal manj
Sicer sem zaplinjen ampak nimam namena razgla?evati bogokletja
Je vse lepo in prav si tole nara?unal, ampak kot vidim je to samo za 1. leto. Se mi zdi, da se je ob omembi LPGja vedno govorilo, da se investicija za?ne 'povra?at' ?ele nekje po enem letu po vgradnji :ne vem: (pred tem je logi?no prihranek ni?eln oz. minimalen, ?e ?e)
Si za kasnej?a leta tudi naredil ra?unico, koliko se bi npr. prihranilo v naslednih 5ih letih? Samo predlog pa?
No, vsekakor je pa vgradnja smotrna le v primeru, da obdr?i? avto ?e vsaj naslednjih nekaj let oz. ?e obstaja opcija dogovora ob vgradnji, da ti ob menjavi avtomobila ?e kupljen LPG sistem prestavijo v drug avto, ?e toliko bolje.
Po pravic povedan se imam za zahvalit prej?nemu lastniku, ki je tudi na forumu in je on za?el s pedenanjem..js samo nadaljujem
V vzdr?evanju ter porabi se mx5 in rx8 zelo razlikujeta..prav tako v mo?i.Druga?e pa je poraba pri mx5 dokaj 'zmerna' in se povpre?no giblje med 7-9l, odvisno od noge in igranja z zadnjim pogonom. Vzdr?evanje je minimalno, vo?nja pa totalni u?itek
Kar javi se kaj na pm, pa se tam dalje bolj to?no zmenva
Edina stvar ki me zmoti pri tej mx5ki so zadnje lu?i, ker so od facelifta Druga?e pa izgleda zlo lepa za dobro ceno, pa ?e dost bliz mene se prodaja..?e bo? hodil gledat se lahko priklju?im, ker je moja v originalu pred cca 3mi leti izgledala zelo podobno,zdj je pa nekak tkole ?e barvi sta tam tam
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
So?alje stari,?e bi vedel da bo tolk problemati?en avto v va?ih koncih ti ga sploh ne bi prodal al pa predlagal,da ?para? za kak?no bolj?o varjanto ?e nadaljnih 5 let
Povezava za deljenje
Deli na druge strani