Skoči na vsebino
mazda 6
Napisano

kup tole ?rno od foruma?a, nima? za zgre?it! Pa ?e DPFja nima. ?e ti diler ne da vin cifre mu re?e? lepo hvala pa jebi se, vsem bom raztrobu, da neki skriva?, po vseh forumih! Pa kup to ?rno, ?e bo? dubu zvrteno ga bo? najebu k ?uti!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Okrusena sipa flikat da ali ne
Napisano

jest, vid?, ve? glav ve? ve. akcija pa ?ibej v Medvode. ?e razlika 100? al pa 700? je velika, med 700? pa 30? pa sploh. al pa dobi kakega v tvoji okolici, ki to dela. ?eprav tudi ?e vra?una? ?e benz za do lj pa nazaj pa nisi na ve? kot 60? za popravilo ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja lej, stvar je taka, pa sem sam farmacevt in nisem fizik. ?e so ?e kake mikro razpoke naprej pod tem visno okru?enimi delom, bo ?la voda seveda v njih. Ko bo zmrznila, zve?a vloumen in raz?iri razpoke. Kaj nardijo pr Carglassu? Nafilajo te razpoke pod nekim veliki pritisko z maso, da se zapolnijo in da se to ne zgodi ;)

pa to poravilo nej bi blo tm okol 20-30?, ?ipa skupaj z menjavo pa okol 700? kukr sm vidu na fakturi za zavarovalnico. Tko da odlo?i se pa sam ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

men jo je tudi od?krtnilo pri prej?nji 6ki, pa so jo zamenjal komplet ?ipo, men ni zgledal, da bi blo potrebno. Pri sedanji 6ki pa so mi tudi od?krtnjeno popravili na Carglassu, imam pa zavarovanje je. Tudi ?e ga nebi imel bi ?el takoj zaliti zadevo, ker je na tistem mestu, kjer je od?ktnjena ?ipa, malo manj stabilna. ?e pri?teje? ?e povr?insko napetost ?ipe in zvijanje avtomobila med oviniki pa kakimi luknjami, katerih bo vedno ve?, se hitro zna zgoditi, da je tko k v reklami: Sm se vozu, pa je po?l, pa se nism ve? vozu. Upam, da prej sanira?! ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3 da ali ne?
Napisano

ja 3jka od moje ma zadnja desna vrata spodej rjava, morava opdraviti to do zime, koliko bo pri?lo, je pa vpra?anje. Na serivisu so rekl, da ma ta ma?ina ketno, tko da ni velkega servisa in ni?esar. Olje, filtri in gasa. Gume ma 15ke, tko da so super majhen stro?ek v primerjavi z mojimi 17kami, fali ?ist ni? avtu. Jst prov u?ivam, k se z njo skoz ovinke pelem kdaj pa kdaj. Zaenkrat ni ?e ni? omembne vrednega ?lo, je pa 2005 letnik pa ma 135tkm. Edin neki so ?udn bremze prjele na mokrem, k da bi nekak drsele, z zamikom. K na servisu niso najdl n? kej, kar bi blo temu vzrok, sm lepo ene parkrat na prazni AC pr 150kmh zabremzal na polno do 80, pa zdj ok primejo in ni ve? te?av :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Vse se da,ko prevzames lizing&fafing ;)

kako si to mislil? Glede ohranjenosti avtomobila in vsega skupaj mislim? Cena ok, komu je visoka, komu ni, ampak roko na srce, mecka je kot nova. Ljubitelj bi takoj odkantal toliko ? zanjo, ?e je vse tipi topi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

jp, 2.5 150km TDI so rade ?le gredi pa pokale so glave motorja. Baje je bil 180km dost bolj?i, najbolj?i pa tisti 155km oz 114kw. Kukr jst vem od kolega, k mal preprodaja in se jih teh izogiba v dolgem loku :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3 da ali ne?
Napisano

Robz,

sestri?na ima 1.6 TE opremo 03 letnik inn skoraj vedno jamra, da jo poraba po mestu ubija. Baje naredi slabih 500km z njo. Tudi sodelavka, ki ima 3jko letnik 10 s to ma?ino in se dnevno vozi Ljubljana - Trebnje, je jamrala glede porabe in da nikakor ne gre pod 8 litrov. Sicer glede ketne za 1.6 ne vem, vem pa, da jo ima 1.4 motor, katerega ima moja punca v 3jki 2005 letnik CE oprema. Naredi po mestu vsaj 100km ve? z njim, relacija pa okoli 650-700km z enim tankom. Res je, da nikamor ne gre, ko jo dobim v roke, moram lepo vrteti obrate na 4000 da se kaj dogaja, ampak na?eloma tudi s tako vo?njo nisem pri?el s tankom pod 550km v kombinirani vo?nji. Servisi pa - filtri, olje in potro?ni material in ?ibaj. Je pa res, da naj bi 1.4 motor pil malo ve? olja. Jaz osebno bi priporo?al 1.4, ?e nisi dirka? in po?aka?, da avto za?ne nekam vle?i :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet karambol
Napisano

?e ti bo la?je, moja belka ?e eno leto ne ?teje pa je mela barvan ?e prednji odbija?, zadnjega razsutega in barvanega, pa potem spet podrajsanega in barvanega, pa desni bok je bil barvan pa desna zadnja vrata, enkrat menjano sprednjo ?ipo pa ?e enkrat popravljeno isto potem :) tko da keep your head up :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e zdej ma gor gume srednjega razreda, k ga bo pa kak taprav kupu, bo pa takoj na nexenu prstal :) hahaha...je sicer lep tale ameri?an, ampak znotraj pa plastik fantastik da te groza!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kapitalni cepec
Napisano

Turbo Lumpi, upam damo, da ti bo vedno zneslo in da ne bo enkrat po?ilo tko, kot je pri tsitemu fantu v Kidri?evem. Ja, ?al se tudi take stvari dogajajo, malo pomisli na njih, ko se ti mudi. Ni? ni toliko pomembno, da bi raje pri?el do tja 5 min kasneje kot pa v trugi. ?ist v razmislek tebi in tudi vsem drugim, ki smo na cestah dnevno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde
Napisano

fantje, ampak realno je to res najcenej?a 6ka druge generacije na netu, potem je vse proti 10k in ve?. Je pa res ?e to, da kolikor poznam ljudi, k re?ejo, da imajo in dajo recmo 8k za avto, je to 8k za avto+registracija+zavarovanje, tko da za avto ostane 7k max. ?e se motim, me prosim popravte :) tko da tale za 8,5k je dejansko skor 10k na cesti. Upam, pa da najde? kako lepo bencinarko.

Sm zadn? sedel v eni 6ki, prvi lastniki, 10 let, 160tkm, notr pa tak skret od skreta, da za zjokat! Nikol neb verjel, da ma sam 160tkm, nikol!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.