Skoči na vsebino
Gume
Napisano

Inteligenca na višku. 

Če je sneg, ne prideš nikamor. Če je dež in veliko vode na cesti, se pa LAHKO pelješ. Se smeš in se lahko. Lahko se pelješ tudi če je 10 cm, ja 10 CM vode. Če je pa 10 cm snega, se pa ne moreš 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
Pred eno uro je g.Wankel napisal:

Kaj te je čuj? :D

Ne vem, no. Kitajske gume mi ne sedejo nikakor. 

Vsak zase ve... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 58 minutami je NevLado napisal:

Zadaj dobre ali zadaj slabe :lol:

Ne piše dobre, ampak slabe....😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 19 minutami je Janez007 napisal:

Ko bo treba zabremzati pred pešcem, ki je skočil na cesto, me zanima, kaj ga bo prej rešilo, ali sprednje slabe gume ali zadnje slabe gume?

Zadaj 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
Pred eno uro je Jaka32 napisal:

Resno sprašujem drugače.

No, pa sem še jaz danes menjal gume in komplet opral M3, stare felge z gumami in pa tudi nove originalne, ki so bile precej črne in sploh ni šla umazanija dol z vapom. Jah, banex, cotka in pa na roke drgnit.

1679399399906.jpg

Sem pa opazil, da sta precej bogi dve gumi, Nexen N'fera SU4. Imajo DOT 2720. Če jih primerjam s starejšimi zimskimi Michelin Alpin PA4 ki imajo DOT 3819, ki so kot nove...

Povejte, jih je potrebno menjati? Sedaj sem jih dal na zadnji dve kolesi, pa bi jih najraje menjal po koncu sezone - kar vse 4 skupaj.

Ali pa bi bilo bolje da bi jih kar čimprej? Lani so bile na sprednjih kolesih in kot vidite, res pobira robove - praktično jih ni več na notranji strani gume.

1679398948145.jpg
1679398948153.jpg
1679398948160.jpg

Za primerjavo, starejše Michelin Alpin PA4: 

1679398948167.jpg

Optika vabi. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Samo kitajskih ne. 

Tri mazde imam. Letne so... 

Na eni TOYO japonske, na drugi FALKEN japonske, na tretji GY nemške.

Zimske pa na dveh GY nemške, na eni DUNLOP francoske. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde CX-5 SKY ACTIV-G 194 AT AWD
Napisano
pred 27 minutami je Janez007 napisal:

Glede teh Mazdinih konjskih posodobitev imam svoje mnenje. Bencinska Mazda 626 2.0 s 115 konji je pred 25-timi leti vlekla ravno tako dobro, kot sedanja bencinska Mazda 6 2.0 s 165 konji.

Samo, če daš na 626 komplet izpuh od nove šestice, bo pa kot yugo 55...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 10 minutami je Alex napisal:

Ok, lahko bi bilo več teh kurnikov (enoprostorcev), a dejstvo je, da ni več toliko povpraševanja po njih. Zato tidi ne ponudbe 

Proizvajalci opuščajo programe, ki ne gredo več v promet. Z njimi imajo same izgube. 

Spet žališ... Zdaj lastnike enoprostorcev. Če si že ti ne moreš privoščiti drug avto kot suv ali karavan, želja ti je mx5, si drugi tudi lahko limuzine in HB avte. Pa karavana tudi. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.