Skoči na vsebino
323 MPS
Napisano

Tole ni ni? drugega kot Protege, tale MPS je fejk. Mazdaspeed Protege ni bila na voljo na EU trgu ampak izklju?no na US, v evropi se je kak model na?el po pomoti :) Tudi oznaka MPS je pri?la ?ele z Mazdo 3 MPS, prej ni bila poznana.

Ni? ne verjamem teli strani <_<

sorry. to sm mislil. 323 = protege, pa mazdaspeed = MPS.. ubistvu.

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Za 7let star avto :aaaaa:

?akaj ?akaj, to ni 7let star KR EN avto. to je le 7 let stara RX8.

sej so ?e dra?ji ?e starej?i avti. :)

je pa ta res malo draga glede na konkurenco..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8
Napisano

hja, ?e ga ugasne? ?e preden se zagreje je jeba :) pa ?e zalije ga menda tut rado...

Wankel ni V6 he he :)

350Z glede na to da ma ketno pa 3.5 V6 je bolj preverjena pot... je pa res da je te?ji in na ravni ?rti marginalno hitrej?i, handling je pa ?ist druga.

pa zadaj nima sede?ev he he :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8
Napisano

ok da ?e razlo?im malo to.

?e ga ne stisne? do konca preden ga ugasne? se na stenah nabere odpadni ogljik.. in ko ga naslednji? pri?ge? se nalaga, in nalaga...

in potem, enkrat, ga stisne?, "spu?e?" ogljik dol, ostane pa luft med Apex tesnili ki jih je prej ta ogljik po?rl in steno motorja. Pade kompresija in ima? lahko probleme.

druga stvar, zjutraj, sploh ko je mrzlo, mora te? na parkingu nekaj ?asa, ni dosti da ga "?para?" preden ga laufa?..

Ubistvu olja ne "pije" ampak je tako kot pri skuterjih me?anica.

?e ga gre? "terat TERAT" (recimo po racelandu) nekateri priporo?ajo da da? recimo 100:1 me?anico olje:bencin direktno v tank.

?e se dosti dosledno dr?i? navodil ne bi smel bit problem. Je pa fajn da preveri? koliko teh stvari ve tudi lastnik, ker druga?e ma? lahko kmalu probleme z motorjem.

Nimam ga, ?elim si ga bolj kot katerikoli drug avto, zato sem pre?ekiral vse kar sem na?el skor he he.... ?e bi mel peneze ne bi dvakrat pomislil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

lol :) sej ni zame...tako da me estetika sploh ne zanima, samo mehanika. :) Tako da, please please ce kdo ve..

druga stvar, a mi lahko kdo razlozi zakaj so RX8ke na Mobile.de v povprecju 2x bolse za isti denar kot na Autoscout?!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

pomoje je smiselno, dokler je ma?ina ?e zunaj, vse skup razstavit pa mal obnovit...

?e je komu do projekta... V bistvu se avto po?triha, sestavi in je narejeno (rihta kar znan ?lovek - USTyle). Pa ziher bo za dooolgo ?asa varen pred rjo.

wah, ta je dober. :blink: ?e bi mel kje plac...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Dons je nekaj hrumelo tukaj pred slu?bo in ko pogledam ven vidim rumeno RX-8...gori?ke tablice. Nisem videl nobenega drugega stroja tako da...je morala biti ona kriva :)

haha, ja, s to sem mel sre?anje...ruknem kako fotko ko sta skup he he

edit: evo.. hehe, spredi stroj, zadi pa moja stara krntija... ;D

Objavljena slika

joza: ce teli wankli so taki cukri :(

i want one SO BAD. :D

tale X6 je pa men tut simpaticn.. bi kupu pa fliknu not 2.5...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

privla?no se sli?i, ker ne vrtajo lukenj v sesalni kolektor ampak naj bi ?lo pa istih linijah kot bencin. tudi meni se je, vendar me je cena ?e v ?tartu odvrnila tako da sploh nisem naprej raziskoval.

ampak ?e sem po?ten imam tudi s tem sistemom kar precej sranja, pa RES ni lepo narejen. sem kar razocaran, ceprav je "customer support" super je vse ostalo tako na pol.

nevem koliko sovpada plin/zretje olja, ampak prej ga ni zrl. zdle pozimi ga na roke na plin preklapljam ker ko se sam a.) crkne b.) zacne masino trest tk da me srce boli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.