Skoči na vsebino
Policaji me imajo radi?
Napisano

Odvisno kok je bla za?etna kazen...drga? pa mislm da ene 2 pla?i. Pa mal zajoki da ma? nizke prihodke pa to, ti bo mogo?e dala na obroke pla?ilo.

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policaji me imajo radi?
Napisano

jst mam pa en problem za kterga me je ful strah :unsure::unsure:

6.6.2007 u sredo mam povabilo na sodnijo zarad nepla?ane kazni... uffff vsaj eno leto

pa me ful zanima ka majo namen z mano nardit (obresti?? zapor :( ?? )

?e bi mi lahk kdo povedu ka lahk pri?akujem :rispekt::rispekt:

Mislm da bo? samo pla?al zakonite obresti, v zapor dvomim da bo? ?ou, ker pol bi blo pou slovenije v ?uzi.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mx6- 4ws ?
Napisano

2000R? To bi mogo?e pomenilo lahko celo 2.0? Razdret in prevriti kako je sestavljen zadnji konec. Kot je napisal Marko.

Je pa velikokrat tako, da imajo JDM (Japan Domestic Market) modeli fuul ve? opreme kot ostali svet. Tako ima ?isto naprimer JDM Nissan 100NX opcijo po vi?ini nastavljivega podvozja iz fabrke, airbage, ter predal za de?nik v boku (ko odpre? vrata)... Skratka Japonci so egoisti. :P

Evropejci pa dobimo prst v rit od opreme :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mx6- 4ws ?
Napisano

Vem da ma preludka 4ws, za mazdo pa ?e nism sli?u. ?ist mo?no da ma (ampak najmo?nej?i motor), usaj tko je pr prelude.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mx-3
Napisano

Ni pocen, pa tud n? kj tazga se ne dobi za ta avto (kk?n kolektor se da dobit), drga? pa standard zadeve. Zamenja? komplet izpuh, lahko mal zni?a? glavo,... Uglavnm bl se ti spla?a kupit mo?nej?i motor ?e v osnovi.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mx-3
Napisano

Una spodnja je ?e prodana, je pa kr ornk voz! Una rde?a pa tud zgleda lepo ohranjena, pa ?e je ?e brez rje si zmagu. Ampak po?as :D Avtov je k dreka :D Tko k si sam povedu, ne se zaletavat.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mx-3
Napisano

Ubistu je velik glede na to kok jer avto vredn (jst sm dau za svojo 323f 250?, v tem primeru bi dal ve? za servis kokr je avto vredn :D), zdj pa odvisn kok bo? dau zanjo. Dj prpopi k?n link kera te to?no zanima, mogo?e kj vemo o njej.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mx-3
Napisano

am, kolk dnarja recimo

jst bi reku za po?en servis z delom vred okol 300? (ampak da se nardi ornk servis, vodna pumpa, benz filtr, olje in vsi jermeni...)

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mx-3
Napisano

Poraba se pomoje kr giba okol 9-11 litrov me?ane vo?nje, glede voznih lastnosti pa naj k?n pove k jo ma :D

So pa zanesljivi mazdini motorji sam ?e so pravilno vzdr?evani (tud ?e se je avto mal zanemarju ni panike, se ga da za mal dnarja v dobro formo spravt), glede prevo?enih pa mislm da usi prodajajo na okol 180K km zarad velkega servisa, ker to je pa neki dnarja in ga usi pa? raj prodajo pa neki bl novej?ga uzamejo. Za zstyling mx-3 pa ni velik stvari tuki za kupt, tko da mor? bit kr ustvarjaln da bo? meu unikat mx-3 :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EUROSONG 2007
Napisano

Eni pa bi ?e vse pobili okoli sebe kaj je keri reko, pa? je reko in kaj zdaj? To ni ve? aktualno... Nima smisla se obremenjevat z takimi brezveznimi zadevami... No vsaj jaz se nena eh...... Dose?e? tako ali tako ni? samo v prazno nabijanje z tem pisanjem in ?as ko lahko kaj bolj koristnega naredi? zase ko je tak?no lepo vreme in ve?er... Ker ?ivljenje je prekratko :P

Se strinjam. Ampak usi na nekem nivoju mormo izlit svojo jezo, pol pa pogledamo nazaj in lahko samo re?emo WTF??? Bistvo:pesem je lepa neglede na to kdo bi jo zapel, sam men niso pretirano u?e? po?asne pesmi, je pa zato besediu fenomenalen. Usakomur nekaj.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Moja je bila pa kar konkretni 11l treba je za?et mal ?parat (KAO)

Filtr dj vn pa ga dj men pa bo prec ni?ja poraba k ga nau? tok stisku :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

No evo pa je prodana :rozico:

:P

No back ON topik, zadna poraba okol 8 litrov, kr solidno za skor starej?i avto od mene in skoraj 300K prevo?enih :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

V avto se mora vlagat da se potem manj izgubi ko se prodaja :P

?e vidm oglas:

Prodam mazdurino 323F, cena s ?portnim filtrom 30?, brez njega zastojn :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ja tvoj se n? ne dere sej ni Honda je pa globlji zvok koker prej :bravo: N? kupt mora? dirkalni ?portni filter pol pa bo :bravo:

A si nor?!?!? Da podvojim vrednost avta al kaj :P:hohoho:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

A moje prdule pa noben ne porajta?!? :( Pejte usi v rit, komplet avpuh bom dol odtrgu pol pa ma da mi en pohval da se lepo dere :P

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

Jst jo tud ne poznam sam glede na to da je iz ljubljane (upam) lahko kdaj sko?mo ke pa jo skupi pogledamo, sam mislm da nima? kj falit ?e je res tko k pi?e v oglasu.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stre?ni prtlja?nik za Xedos 6
Napisano

In kdaj kej nazaj pride?

aja, pa prtlja?nik bi rabil za surf preva?at, tako da kaki vakumski ali magnetni za ta namen odpade. Magnetnega za smu?ke tko ?e imam.

?ou ne vem. Po?lji mu zs, mogo?e ti bo prec pdgovoru.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.