2000R? To bi mogo?e pomenilo lahko celo 2.0? Razdret in prevriti kako je sestavljen zadnji konec. Kot je napisal Marko.
Je pa velikokrat tako, da imajo JDM (Japan Domestic Market) modeli fuul ve? opreme kot ostali svet. Tako ima ?isto naprimer JDM Nissan 100NX opcijo po vi?ini nastavljivega podvozja iz fabrke, airbage, ter predal za de?nik v boku (ko odpre? vrata)... Skratka Japonci so egoisti.
Evropejci pa dobimo prst v rit od opreme
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Ni pocen, pa tud n? kj tazga se ne dobi za ta avto (kk?n kolektor se da dobit), drga? pa standard zadeve. Zamenja? komplet izpuh, lahko mal zni?a? glavo,... Uglavnm bl se ti spla?a kupit mo?nej?i motor ?e v osnovi.
POZOR!
Una spodnja je ?e prodana, je pa kr ornk voz! Una rde?a pa tud zgleda lepo ohranjena, pa ?e je ?e brez rje si zmagu. Ampak po?as Avtov je k dreka Tko k si sam povedu, ne se zaletavat.
POZOR!
Ubistu je velik glede na to kok jer avto vredn (jst sm dau za svojo 323f 250?, v tem primeru bi dal ve? za servis kokr je avto vredn ), zdj pa odvisn kok bo? dau zanjo. Dj prpopi k?n link kera te to?no zanima, mogo?e kj vemo o njej.
POZOR!
Poraba se pomoje kr giba okol 9-11 litrov me?ane vo?nje, glede voznih lastnosti pa naj k?n pove k jo ma
So pa zanesljivi mazdini motorji sam ?e so pravilno vzdr?evani (tud ?e se je avto mal zanemarju ni panike, se ga da za mal dnarja v dobro formo spravt), glede prevo?enih pa mislm da usi prodajajo na okol 180K km zarad velkega servisa, ker to je pa neki dnarja in ga usi pa? raj prodajo pa neki bl novej?ga uzamejo. Za zstyling mx-3 pa ni velik stvari tuki za kupt, tko da mor? bit kr ustvarjaln da bo? meu unikat mx-3
POZOR!
Eni pa bi ?e vse pobili okoli sebe kaj je keri reko, pa? je reko in kaj zdaj? To ni ve? aktualno... Nima smisla se obremenjevat z takimi brezveznimi zadevami... No vsaj jaz se nena eh...... Dose?e? tako ali tako ni? samo v prazno nabijanje z tem pisanjem in ?as ko lahko kaj bolj koristnega naredi? zase ko je tak?no lepo vreme in ve?er... Ker ?ivljenje je prekratko
Se strinjam. Ampak usi na nekem nivoju mormo izlit svojo jezo, pol pa pogledamo nazaj in lahko samo re?emo WTF??? Bistvo:pesem je lepa neglede na to kdo bi jo zapel, sam men niso pretirano u?e? po?asne pesmi, je pa zato besediu fenomenalen. Usakomur nekaj.
POZOR!
Jst jo tud ne poznam sam glede na to da je iz ljubljane (upam) lahko kdaj sko?mo ke pa jo skupi pogledamo, sam mislm da nima? kj falit ?e je res tko k pi?e v oglasu.
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Obresti so kr krute za nepla?ane kazni. Kok je bla kazen na za?etku?
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani