Kako že gre tista znana? Moj avto-moje pravice-moja odločitev. 😉 Mislim, da bi moralo to biti to, kdo bo kaj uporabljal stvar posameznikove odločitve. 😊
Zveni ful egoistično. Moj avto-moje pravice-moja odločitev. Grem na AC v napačno smer po lastni odločitvi in ubijem nekoga. Posamezna odločitev terja kolektivne posledice.
Aha, vse preveč je tole bilo očitno, da gre za nvadno ravbanje in vojnodobičkarjenje, da je tudi vlada v odhodu težko gledala stran, saj bi bila sokriva za poskok inflacije.
Manjkajo mu samo zapore difov ostalo je pa klasika.
Je pa res da ml je šel po terenu zelo dobro z svojimi elektronskimi pomagali
Sent from my iPhone using Tapatalk
No sej zapora diferenciala je nekak vstop v svet terencev
Mal so mi samo na smešne izjave, ker je vsak njegov post v smislu ''kitajec, korejec je top, vse ostalo je zanič''. Mazda ni vredu, Mercedes ni vredu, zadnjič je bil Matiz (ali neko podobno spekedralo) avto za prave voznike, moderni avti s pomagali pa za razvajence.
A praktično lahko z MLom isto vlečeš hlode kot s Kyronom. Tudi kar nekaj delov na Ssangyongu je iz Mercedesa 😏
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Janša pa pleše sam še na Triglavu, kot, da je največji Slovenec, čeprav vemo vsi, da je albanac. Lahko bi pa plesal v zaporu, tam kjer spada
Povezava za deljenje
Deli na druge strani