RazširiMidva z Gelipterjem imava zmenek z gumistim v ponedeljek ob 8 uri. Pa da vidimo, kako bodo izpadle črne 18" feltne... ravno danes sem malo gledal na parkirišču avte in me je zelo presenetilo, da je imel že vsak tretji avto montirane zimske gume. In to na obali.
Ja lej, nič nas ne sme presenetiti 😉
Popravljeno od MazdaBoy
RazširiPa resno nima klime al kako? Mazda letnik 2001 jo je imela
![]()
Edit: piše da je klima. Najbrž ročna?
Tako ja, ma klimo 🙂
RazširiPrvič vidim tako oskubljeno, res pa da nisem podrobno spremljal CX-5ke. A se je to pri nas prodajalo?
Se prodaja ja 😉 za 31k€, osnovni, začetni model 🙂
Popravljeno od MazdaBoy
Evo, če kdo išče avto z malo km, za ljubitelje SUV-ov, za 23k € (ugodno 🤔?)..... 😊
Mazda CX-5 2.0 G 165 EMOTION, letnik:2019,23900 EUR :: Avtonet ::
Plin gor, pa še servisiranje plina....vprašanje ja, kolk se splača plin. Jaz zdaj ne vozim na plin tri leta.
Večja guma, lepši izgled avta. Tudi sam sem imel na 6-ki 17col in nisem nikoli pomislil, da bi dal gor 18-ke ali 19-ke 😊 Zimske imel na 16col 🙂 Je pa stvar okusa, osebne odločitve.
Razširi
Mazda Mazda6 G165 Revolution, letnik:2021,29800 EUR :: Avtonet ::
WWW.AVTO.NET
Mazda Mazda6 G165 Revolution, letnik:2021,29800 EUR :: www.Avto.net ::
Top 👍
Mazda Mazda6 CD184 AT Revolution, letnik:2019,25660 EUR :: Avtonet ::
Je blo tko rečeno a ne, da boš mogu imet neko normalno tablico, sej je bilo dosti govora o tem tudi po tv-ju pred časom.
Ko sem bil mlad, oz. mlajši, sem si vedno želel ta avto 😊 neizpolnjena želja bo tale rx-ka 😉 😛
Zna Škoda Fabia zmagat, morda Opel Astra. Oddal glas za CX-60.
RazširiTukaj je se video iz tega roadtripa po Turciji iz prejsnjega videa... le da je od nekega poljskega novinarja ... Je malo bolj jasno, kje so se potepali... in vmes je tudi se problem zs prazno gumo in obracnanjem sleparja na ozki gorski cesti ...
Komentarji so zal samo v poljscini in brez podnapisov
...
Napisano
Ne mi rečt, da imata čist iste felge 🙂
Ta eni še kr vztrajamo pr Triglavu 🙂
Povezava za deljenje
Deli na druge strani