Skoči na vsebino
Xenon vs LED
Napisano

Ja moja mazdurina CX5 FL 2015.ima Led ?aromete brez pranja..baje se je govorilo da xsenon ?arometi rabijo pranje Led ?arometi pa da ne rabi pranja ..ko sem kupil Cx5.2025.

?udno...zdaj pa spet po 3 letih dajo pranje ?arometov LED.. ?udna pravila...??? Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 3
Napisano

Ej...dolij malo olja orig.za Mazdo ..pelji na poobla??en Mazda servis.saj je v GARANCIJI.ko se ti bo pri?gala rde?a lu?ka od Olja..in ?e ka?na zraven bo prepozno...treba tudi kontrolirat na pal?ki od olja .dobri zrihtaj...tako svetujejo na mazda servisu...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda 6 (2018)
Napisano

Ej ..Alex res jeeee.res pa je da moja Mazdurina CX5 benzin 165.k.je te?ja in vi?ja od tvoje M6.in razli?.motorji..meni je ok...res pa je da menjalnik igra . tu veliko vlogo z oceno 10.super.mene bolj zanima novi motor skayactive X Benzin.16:1 k.razmerje +kopresor .glede na testiranju ki so jih imeli na Portugalskem ...zelo dobro . .dober navor ter 30% manj?a poraba .po trebeba testirat ko pride v SLO...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 G165
Napisano

Ja ja....vsak ima svoje mnenje in isku?nje z servisi poobla??enimi.jaz vozim mojo Mazdurino na poobla??eni servis Avto plus Mazda kp..dokler je v garanciji..zadovoljen v vseh pogledih .res da poznam tam dolo?ene ljudi in mehanike.pol po istekli garanciji pa bom peljal na?emu mojstru Dr.pelkutu.Medvode.pa mi ni te?ko iz obale peljat k njemu .tudi prej?no Mazdo 5 mi je on potem servisiral.res pa je da so na nekaterih servisih ?elebajzerji..pol je pa jeba..to je moje mnenje...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.