Skoči na vsebino
Avtokamera (DashCam, BlackBox,...)
Napisano

Na ebayu, aliexpres jo imas za 40?. Sem jo kupil pol leta nazaj pa poslov jo je iz poljske (sepravi brez davka) pa za 8e so mi dali se 64gb kartico. Jest sem vzel se drazjo vrjanto k ima nakoncu 1s in ima G senzor in glasovni ukaz. To je cena s kartico vred.

post-7623-0-21923700-1579702306_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Hahah sto posto. To je isto kot tisti oglas k se prodaja mazda 6 2008 CD140 230k km za 10.000e... Lahko ima se pol manj km tale trojka pa ne bo sla za ta denar.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motor zaribal na Mazda 5 - kaj zdaj
Napisano

Jest se zej nevem kaj tocno je bilo narobe, da je motor zaribal. To da je ta motor rad popil olje in da s(m)o nekateri naredili generalko je znano, ampak da bi pa zaribala pa se nisem slisal. Dizli vem da so imeli probleme z zabasanim sitom in je potem posledicno lahko zaribal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motor zaribal na Mazda 5 - kaj zdaj
Napisano

Jap. Pa tudi sama menjava kar dost stane+ cena motorja. Potem pa moli boga da je to to. Jest bi na tvojemu mestu dal obnoviti motor, ce bi obdrzal avto. Sem na svoji bivsi sestki pri 190k km naredil generalko motorja pri pelkotu, ker je avto pil olje. Avto ima sedaj 340k km in popije vse skupaj nic olja (cca. 4dl na 20k km)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde3 mps
Napisano

Nevem ce je ljubiteljsko vozena, ker jo velikokrat vidim parkirano pred obcino ( predvidevam, da dela tam) doma je pa 2 km stran :). Sem pa do sedaj vedno videl zensko voznico tako da predvidevam, da ga ne goni ravno, kar pa ne pomeni, da sklopka ne trpi :P (zenske pa avto ) :D. Mal sale.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Kako to mislis cudno? Ce vezes na stropno luc bos imel konstantno strom v kamerci, ko bos prizgal avto. Ce pa vezes na rikverc pa samo takrat, ko prestavis v vzvratno. Jest imam to vezano na rikverc zico (12v) pa normalno deluje. Predvidevam, ker gre za aftermarket kamerco gre RCA (rumen) male konektor v radio za video ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.