Skoči na vsebino
Elektronski nadzor stabilnosti DSC
Napisano

ti lo?i? DSC in ABS? :)

ABS ?uti? takoj kak je samo malo mastna cesta ali pa sneg-led...tudi po blatu hitro prime.

kaalman saj sneg je napovedani, samo odvisno na keren konci slovenije se nahaja? :)

sej o abs-u govrim kok se stestira :D na tak na?in vidi? razliko z abs in brez :bravo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?zmeden? Kaj je to kak?na igrica al kaj? :D

ni igrica :D na seat servisu so nama z atom to povedal, pol pa rekl da lahko poka?ejo ata pa rekel ne :hohoho: je mel dober razlog, ker so ble gor pirelli-jeve gume :rispekt: mel smo pa cordobo vario sport 1.6

deluje pa, blo stestirano na lantri eni se mi zdi

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ABS sprobaj v eni gara?ni ko je gladek beton :bravo: najprej stisn enkrat pa gume ne smejo zablokirat pol pa probaj zaporedoma 6x stisnat na hiter skoraj do kraja sedmi? pa do konca pa bi mogl gume zablokirat. za DSC pa nwm. (pri seat-ih deluje ta na?in za ABS testirat)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nov avto (mazda 3)nova vprasnja
Napisano

Jao, da ne ves, ce mas DSC ali ne?

1. poglej ce mas gumb "DSC" na levi strani (pri volanu) Tle bi lahko komentirali z "doh!"

2. das kontakt in se prizgejo lucke, ena rumena z napisom "DSC" pomeni, da ga mas ...spet "doh!!"

3. ce si bolj sumaher (kar sklepam da nisi) cutis, da ti nekdo onemogoca sekanje ovinkov (to spet pomeni, da intervenira DSC)

:)

No, dobrodosel pa veliko varnih in zanesljivih kilometrov!

govor je o ESP :D za DSC smo ?e dognali da ga ima :P

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kako pa lahko ugotovim ce mam ESP?

izkop dsc pa gre? nekam ko je spolzko pa agresivno zavije? v ovinek in ?e mam prav se more lu?ka tko ko pri bmw-ju pr?gat (ESP pi?e) --> ?e mam narobe naj me kdo popravi

sam ti bi mogel met gumbek ker ga rx-8 tut ma koker po youtube gledam :blink:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Esp ne vem ?e se da izlopit ker ti skrbi za stabilnost (

), tko da bi brez njega oplel, dsc je pa tole
in se ga da izlopiti za manj "nazdorovano" vo?njo z strani ra?unalnika.

za xenonke je pa yavarye pravi naslov :danzoman:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3
Napisano

Edino pravilno.Jaz bi tudi pustil za te ?olde da poka...pa muziko bi malo poja?al,ki se ne frega... :P

misli? si da je backfire :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup 323f ba
Napisano

ful je razlika, ene so temne modre, skoraj ?rne na dale?, druge, teh je ful malo pa so svetlo plave, svetle nebe?ko plave barve.mene so v ?oli u?il da je modra temnej?a od plave.morda sem se nau?il narobe.

rja na zadnjih blatnikih je skoraj vedno znak, da je bila f-ka ba karambolirana.sam sem jih preprodal in razrezal ?e veliko, a pri nobeni zadnji blatniki niso bili rjasti.

To so moje izku?nje.

sepravi so se mal "zlagal" ?e lahko temu tko re?em <_< zdej vem :D ni? rje, ?e pa je je bil pa avto zabit nekam B)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup 323f ba
Napisano

zadni? bral (sicer ne verjamem) da bi pri tem modelu mogli biti pozorni na rjo na zadnjih blatnikih :ne vem: nwm zakaj, ker na forumu koker jz vem noben nima tega problema :D Po izpitu tudi jaz resno razmi?lajm o tem modelu :bravo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MEGLENKE !
Napisano

ja v Lj sred avgusta pr 20+stopinjah,..na osvetljenih ulicah,..je res velika potreba po meglenkah,... :whatever:

sploh pri vidljivosti na drug konc mesta... :hohoho: bojo ?enske bolj?e videli... kaj pa ve? :D

joke :P

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MEGLENKE !
Napisano

Se nebi strinjal, da samo oni....

mejbi ?e kak stari ?ika v cayennu al pa kak BMW, pol se pa ?e kon?a,... mi jih mamo pa smo jih sam 1x v dveh pa pol letih oz 3eh pr?gal...

nemci majo pa glih kontra,.... mamo enga na morju ko ma mercedes ml400 pa se ?e avtomatsko okol vozi z pozicijo pa meglenkami, ker ma mo?ne xenonke in se lahka primerjejo z dolgimi halogenkami, pa mu folk me?ika nazaj ko se pelje,... pol pa meglenke pr?ge... ka ?ele dolge po sekajo :ouje:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MEGLENKE !
Napisano

najve? meglenk najde? pri?ganih pri frajerjih 25 and under ki vozijo honde :whatever:

"men so pa rekl, da ?e je megla moram pa obvezno tale gumbek stisnt" je bila izjava ene mojih biv?ih, ko sem ji poskusil razlo?it kako in zakaj se uporablja zadnja lu? za meglo.

Zdi se mi povsem utopi?no, da bi se povpre?nemu vozniku pri nas dalo razlo?it, da ?e ima pri?gane zadnje lu?i za meglo in vozi v koloni, da je potem precej ve?ja verjetnost, da se mu kdo zabije v rit, ker bo te?je opazil ?toplampe. :whatever:

mi smo se na ta ra?un ene 7 let nazaj nabil na enga golfa II... (v megli brez vsega se je vozil...) desna lu? mu ni delala, ni mel 3 ?top lu?i, megla, pa stal na casti, ni se vidlo ?miguca.... pa prletel v kluko za prikolico, seat havba pokonc, ?to?tanga v vertikalni V, lu?i po gobe, tablica mela tako lepo bunko,... :whatever:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ADAC
Napisano

kje je pa una statistika ko je mazda pobrala prvo mesto v zanesljivosti?? delal tudi ADAC teste :ne vem:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.