Skoči na vsebino
Mazda 3 (2014)
Napisano

Zdaj se spovnil kaj pa sprednji senzorji?

ko bom iz R dal v prvo imam ?e nekaj ?asa v?gane sprednje senzorje- kamero bo iskloplo in mi prikazalo sam sprednje senzorje na ekranu kot imam zdaj?

Ja, pri meni ko dam z R -> D se mi slika s kamere ugasne in dobim celozaslonsko sliko avta / senzorjem. Ko speljem mal hitreje (mislim da tam okoli 20-30 km/h) se pa slika ugasne in se pa? pojavi nazaj infotainment.

Btw, a ma kdo probleme s coming home / leaving home lu?mi? Jaz imam vse to vklopljeno in se mi v temi lu?i ugasnejo takoj ko odprem voznikova vrata. What gives?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

To ima? kamero iz eBay al Original?

Nekaj sem gledal na forumu enim prek kamere ne ka?e ?rt zelenih, rumenih kot pri tebi na sliki ampak ka?e samo sliko

?rte ti ri?e kamera sama, tako da je odvisno od tega kero kamero bo? vzel kake bodo ?rte (in ?e bodo pravilne). Jaz mam original kamero in so npr. ?rte druga?e kot na Jestovi sliki (zgledajo takole: https://i.ytimg.com/vi/VVFgIzMZgF0/maxresdefault.jpg ).

Slika za senzorje se ti pa bo pokazala v desnem zgornjem kotu (ampak samo ?e se ti prikazuje ?e zdaj - na modelih ko nimajo grafi?nega prikaza brez kamere ga ne bo niti s kamero).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.