Skoči na vsebino

Za osnovni deluje samo klic, in SMS, ga lahko preberes na zaslonu, ali pa ti ga sistem prebere. Da beres SMS kjerkol dokler vozis je zelo trapasto, da ti pa prebere SMS ce je v anglescini pol kul, drugace pa bols da ne :)

Aplikacij za sporocanje kot so whatsapp, viber, telegram, messenger, itd. pa ne smirgla, tudi ko dobis sporocilo ti ne predvaja zvoka za notifikacijo preko sistema.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Teli priklopi so povsod problem, mislim ljudje. Enostavno ne pritisne do konca in ne izkoristi pospesevalnega pasu do konca, ampak more takoj zapeljat na cesto gor. Pocas tudi mene ze mal drzi da kamerco nastimam, ker folk je upiljen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava olja
Napisano

Moja je flexible. Je pa res da ce preracunam na priblizno, bo po njegovi oceni olje zdrzalo 20k

V navodilih za M3 2.0 je takole, mesec dni prej te obvesti prvi? in pri 19k. Zato da pravi ?as opravi? servis, ki je vedno vsakih 20k in 12 mes.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

@alex

Sem jaz tud gledov ceeda, pa bi na koncu prevec prsu, pol rajs se mal doplacam pa kej bolsga vzamem, da ne govorim o razliki v voznji

Kolk pa kj kur kolegu? Sem zasledil nekje da niso glih nakboljsi glede porabe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Tole jest od tm ne bi su dokler mi ne bi zamenjali vinjete. Oni so lepil, oni naj zrihtajo. Glede teh stvari pa znam bit kr fejst tecn, in tud generalno je tko, k en tkole zajebe mors bit kr tezk, drugac ne bos nc dosegu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.