Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Sredinski pokrovcek bi se mogu snet. Iz notranje strani ga samo ven potisni. Drgac pa kot je boss reku bi jest isto naredil in montiral radkape, ker tele zelezne so poraz :D. Jest sem jih pol leta nazaj nesel na zbirni center, ker ni bilo nobenega interesa, da bi jih kdo vzel pa pazi to sem jih ponujal zastonj.

Jewt sm pa iskov 16" jeklene feltne... Bom pogledov radkape, sem opazu da so 10 do 15 po komadu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Mazda 3 naro?ena. Komajda, res jih skorajda ni ve?. Kako imate re?eno s senzorji tlaka v pnevmatikah? To je moj prvi avto s tem sistemom. Rad bi imel jeklena zimska in letne na ALU. Imate original dodatne senzorje tlaka, kdor ima dvojni komplet? Ima to kak?en vpliv, saj je na internetu precej vrst teh senzorjev, od 25? do 60?/kom. Razmi?ljam sicer da bi jih naro?il kar na uradnem servisu - original?

Pri meni v navodilih pise da nima senzorjev za tlak na feltni oz. na ventilcku, ampak meri preko ABS senzorja, tako da ne rabis dodatnih senzorjev kupvat.

Kaksno si pa vzel?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Jaz sem dober mesec nazaj tudi vzel 3ko Takumi, in sem pomoje zelo dobro izbral. Sem jest tud gledov Kio, pa Hyundai, pa Ford, ampak po udobju ne pride niti en od teh avtov blizu Mazdi. Navigacijo pa mors dokupit, ampak kt so ze rekl, se da na ebay dobit za 40 do 50e. Jest planiram zj kmal to kartico narocit.

Sem jo pa vzel pri Mocniku na Britofu pri Kranju, in sem bil zadovoljen s celotno uslugo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 3
Napisano

Je ja, sam kartice ni zraven! jbg, ne najdem za novej?e modele, te iz ebay-a menda ne delajo ?!.. Hvala vseen !

Samo novo mors kupt, ker po priblizn 100km se kartica veze na avto. Me je opozoru k sm mwu prevzem avta, pa je reku da nj si uzamem na netu novo ker so vezane na VIN

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

no ampak nima? potrebe, pa si pripravljen dati ve? za manj?ega? 

Sej sm uzev, 3ko. Pac nimam potrebe po toliko velikem avtu. Pol bo pa samo rotacija, pa je. Sem malo gledov tudi iz stroskovne plati, in zaenkrat mi se tako najbl splaca.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sem vceraj slucajno na parkingu videl novo M6 karavan in novo cx5. 6ka je neprimerno vecja - daljsa in seveda nizja.

Cx5 je kot da bi 6ko z obeh strani stisnil da se napihne :)

Ko sem kupvov sem gledov 6ko, prostora ma res ogromno notr, mi je bil takoj vsec. Ampak v tem trenutku ne rabm tolk velikega avta, k bo potreba po vecjem, pa vzamem 6ko definitivno, pa samo z zeno zarotirava da ona pa zj mojo 3ko :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pranje vozila
Napisano

Flek si dobil ravno zaradi music :D. Imas namoska cistila ravno za musice in za male pare prodajajo tudi tako mrezasto gobico za lazje odstranjevanje music. Predlagam, da jih poleti kar redno odstranjujete, ker drgac se "za?rejo" notri in se potem res pozna flek. Enako velja za pticje iztrebke, saj je to totalni strup za lak :)

Sej zato sprasujem, ker enkrat k se zazre prevec notr je problem.

Od pticov iztrebke pa itak takoj dol obrisem ze z vlaznim robckom, doma pa pol z vodo se dobr izperem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume CX-3
Napisano

A to majo samo novi modeli oziroma FL? Al majo vsi novi narejeni avti to? Pr mojmu avtu v prirocniku nism zasledil kako to dela.

Edit: zase sm najdu v prirocniku ki je v aplikaciji MyMazda. Je novejsi kt pa tisti v avtu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ko sem bil kaksen mesec nazaj v a-cosmos v BTC, mi je rekel da bo Takumi nadomestil Attraction model. Je pa to model z opremo med Attraction pa Revolution, feltne so pa drugacne barve, so nekak temne kromaste barve, na belo ekstremno lepo izgledajo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba Skyactiv G - bencin
Napisano

Pa da ?e jaz svoj piskr?ek pristavim.

Trenutno sem ?e v fazi utekanja avta, nasploh pa se z njim vozim zelo malo, saj sem v mesecu dni, odkar ga imam, naredil dobrega tiso?aka kilometrov, poraba po potovalnem ra?unalniku 6.4 litra, kar se mi ne zdi veliko. Je pa res, da so vse fure bile 20+ km, torej ni bilo kratkih razdalj. Razmerje avtoceste/regionalke pa nekje 70/30.

Se prav si na podobnem kt jest, kaj pa imas?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba Skyactiv G - bencin
Napisano

Jest mam 3ko 120konjsko, imam trenutno okrog 1000km narejenih, in mi je do sedaj imel porabo 6.6 po racunalniku in na roko preracunano. Vecinoma se vozim od doma v sluzbo, nekih 100km na dan, od tega je nekje 90km samo avtocesta. Na tempomat pa tezko vozim, ker je skoz guzva, drugace ga pa nastimam na 130, pa je

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Saj niso resni!

https://www.pomurec.com/vsebina/11513/Od_jutri_nove_rekordne_vrednosti_naftnih_derivatov

No, glede na to, da je prvi mo? vlade Serpenti?ek, se pravi klovn, kaj hude resnosti niti ni za pri?akovati...

Tole je pomoje mal starejsi clanek. Glede na trenutne cene, bi mogl kar za 20 centov dvignt da bi prsli 1.55

Ceprov, bo pa pomoje slo gor glede na tisino v medijih. Ponavadi nic ne objavjo ce gre cena gor.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-3 vs CX-5
Napisano

Jaz sem se odlocal med maxdo 3 in cx3, sem sedel v cx3 tudi zadaj in je tolk mal placa da se mi ni splacal niti na testno je pelat ker je takoj opazno da je premjhn avto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nisem nikjer na?el odgovora.
Me zanima, ?e je tale kartica za navigacijo OK za Mazdo3? 

https://www.ebay.com/itm/Mazda-Connect-Navi-SD-Karte-Update-Europa-2017-2018-BJM7-66-EZ1E-Neu-2017-2018/223144034010?epid=10015548671&hash=item33f46bbeda:g:6ucAAOSwpWBasYYr

In me tudi zanima ?e ima kdo izku?nje z naro?anjem tega preko e-bay?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.