Se je pa za vpra?at, kaj vozniki po?nete z vozili, da vam tako crkavajo zavore.
Kdor je bil kdaj na MPL ve, kje ?ivim. V spodobnih hribih, kjer so spodobni in dolgi nakloni (12% spust dolg 3 km in podobno)...
Na minibusu (Mazda 5) sem menjal plo??ice pribli?no na vsakih prevo?enih 80.000 km in vedno na uradnem servisu, kjer so dali "uradne", se pravi originalne plo??ice. Zavorni diski pa so ?e originalni (252.000 km).
Na d?ipu (Mazda BT-50) pa plo??ice na okoli 60.000, diski so ?e original...
?e ima? denar in si komot,potem naredi? tako. Niso vsi prera?unljivi kot ve?ina nas. Nekaj pa servis mora zaslu?it! Poleg tega pa bi zahteval da jih menjajo pod garancijo,ker to niti slu?ajno ni normalno,sploh za zadaj! Vozil sem ?e kak?nih 20.razli?nih avtomobilov in kaj takega se ne sme zgodit. Pod 150000 ni govora. So avti katere nisem menjal niti pri 250000,sprednje pa 2-3krat. ?e se to meni zgodi bojo imeli probleme.... Zoom Zoom
Koliko pri nas cenijo olje brez popusta? Verjetno je material pribli?no enako drag, velika razlika pa je seveda v urni postavki, ki v Avstriji zna?a 130 EUR na uro z davkom.
Mal hitro ti je pobralo zadnje diske,upam da niso na trojki tudi mehke ko papir!
?e bojo te cene,ni velike razlike. Prej 120 Revol.cena 20.390. Sedaj 122plus ,jurja in pol dra?ja minus nekaj popusta. Bo kar vredu. ?e malo pa bo cenik tu,potem bomo pa videli kdo bo najbli?je,tisti da za pija?o....
Prej?ne trojke so se delale tam v Mehiki za Ameri?ki in posebej za ostale trge tudi za eu,tako da to ni problem glede razli?ne opreme,varnosti in homologacije!
Verjetno, da ne ?isto, ker razlika v ceni ni tako majhna, da bi bila samo obdav?itev v EU toliko vi?ja. Znano je da okoljovarstvene in pa tudi varnostne zahteve v ZDA niso na takem nivoju kot v EU.
Hvala ti,toda v mojem priro?niku ni. Imam samo 6-14. Je pa na 5-34 opis menjave osvetlitve prtla?nega prostora. Verjetno je v starej?ih priro?nikih,verjetno mi bo uspelo. Upam da ?epkov nebom polomil! Kaj misli?? Lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj pa poraba?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani