Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

Kaj pa med bencinci, a ktermu mazdura ?re majn kokr men francoska krava (ki o?itno ho?e bit dizl)? :harhar::P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda
Napisano

Potro?nja se dejansko giblje nekje med 7 in 8 litrov benza, nekateri bolj var?ni pa jo mamo pre?timano na LPG (avtogas), potem pa je poraba ?e zanemarljiva!

Rja je res problem pri teh avtih, tko da to je treba kar fajn pogledat.

Sicer pa kak?nih ve?jih defektov naj ne bi imeli, je pa? Japonc, takrat so delali ?e orng avte, dandanes pa je tut pr Japoncu pra?anje kaj dobi? za svoj ke?!

Ne se zaletet pri nakupu, vzem si cajt! :danzoman:

P.S. - za moje pojme je optimalen motor za 323FBA - 1.8 16v, 115KM, ker 1.5 je nekolko podhranjen! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 626 ( klima)
Napisano

Na tvojem mestu bi si kak?en manual (navodila za uporabo) natisnu, pa potem primerju s tistim modelom, katerega sumi?, da je kompatibilen! :danzoman:

P.S. - z improvizacijo se pa da narest ?udo (so tut tak?ni obvlada?i na forumu)! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni

Pribli?uje se zima in z njo tudi sneg, ki je kar pogost v na?ih krajih :(

Sedaj imam svojo Mazdico spu??eno z vzmetmi Eibach (-30 mm) (10 cm od tal) :P

Objavljena slika

Prej pa je bila tak?na

Objavljena slika

Zna?el sem se pred dilemo kaj narediti :huh:

Zanima me va?e mnenje ali naj jo dvignem ali pustim tako kot je?

Za mnenja ?e vnaprej hvala.

?koda da si nisi omislil nastavljivega podvozja - ?e ti je v?e? enkrat normalka, drugi? zni?ana! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

@Pato meni ni tolk slaba, ampak rde?i dodatki so pa ogabni, pa zanima me kolko kej olja po?re! <_<

P.S. - tole sto posto ni moja nekdanja koreta, ker sem jo ?e pred kratkim videl na Rudnku (se prakti?no ?e niti barva neb posu?ila u tem cajtu, hehe), pa moja je mela klimo, tale ne, pa velik nekih dodatkov je blo na njej, ki jih tale nima (npr. dvomim da bi ?el tale lastnik dol dajat original zadnji zgornji spojler, pragove itd.)! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.