Jaz bi dejal, da je nasplo?no zgradba dizla tolko bolj komplicirana, da ima? cel spekter zadev, katere lahko krepnejo, pri bencincu ti pa ne bojo mogle!
Je pa tudi res, da lahko ra?una? kak?na 2l/100 prevo?enih km ni?jo porabo ob isto KM mo?nem dizla?u kot bencincu (govorim na pamet, ampak tu nekje bi morala bit razlika)!
Sicer se pa odlo?i sam, ?e ti je poraba problem, potem ti je opcija, no bo kdo drug povedal, kako zmanj?at stro?ke!
Moj sistem je pa sme?en, kadar je bolj de?evno vreme, me zna mal pohecat (prosti tega ga preve? pikira), ko pa je suho (oz. suh sne?ni mraz magari), pa laufa k sto matr! Vrjetno bo treba kej malga na?tela, kej hujga naj ne bi blo!
S telim stavkom se ne morem strinjat. Poglej ves Volkswagnov in Renojev Bullshit z 1.2 motorji k jih tlacijo v lagune, senike, pasate itd... Kolega ma golfa VI 1.4 s 160 KM pa ze tretji motor notr pri 50 kkm.
Res pa tukaj ne govorimo o teh modelih.
KUPIM Laguno z (original) 1.2 motorjem, ker to bo pa rariteta da bom zaslu?u na njej ko jo bom razkazoval!
Dejan lepe so k sto matr, kr hrabro ene 17ke gor, zdej ma? vsaj konjenico parkrat ve?jo od 90 KM!
P.S. ?e zmer ne morm vrjet, da si dejansko nabavu V6 makino, ful mi je zgledal da samo neki sanjari? in filozofira?, ?ESTITKE za pogum in odlo?itev ter upam da bo? nagrajen za odlo?nost in "hrabrost"
ha ha ta butelj, ki sem ga tudi jaz klical z zlato miato je hotel 5900 - zadnja cena brez barantanja, sedaj je pa ugotovil da je to utopija spustil na celih 5600 in umaknil sliko da se ja ne bo vedelo kdo je
Sistem ?pila k zmaj, ma ?e nekih 45Kkm za seboj (injektorji pa so ganc novi), tko da ni da ni, mogo?e samo ?e "fine tuning" pa pi?imo dalje, do naslednjega rednega servisa!
EDIT - popravu moj del, zdej ga mora? ?e ti, da izgine v celoti!
Sam lahko re?em da furam 1.8 16 v (Renoja) s 120 KM, pa te?o 1315 kg, pa je avto kar fajn za vozit, bolid pa vsekakor ne, ?e ima ?e dodatnih 200 kg, se mu verjetno kar pozna, vendar ?e si nezahteven voznik glede zmogljivosti, zna zado??at teh omenjenih 120 KM!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Torej popre?na hitrost nekih 60 kmh (ceste katastrofa al kaj?)!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani