Skoči na vsebino
Nov group buy - 3x smart turn
Napisano

kdaj ma? pol jutri ?as? :bravo:

kadarkol, loh tud dopoldne

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

da ne odpiram nove teme bi kar tukaj vpra?al. Zanima me, ?e je to normalno, da je po ekspanziski posodi in okol EGRja vse popikano ?rno. EGR sem s?istil iz preventive.

Lp

Roba bo jutri zjutraj tukaj!!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda5 - sprednji amortizerji
Napisano

a skripajo? To je bila serijska napaka na M5 so menjali gumice....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Roba je od 4.8 na DPD lagru Celov?ka, mi je nemc poslal tracking....butci :angry2:

Jih pokli?em potem pa lahko za?nemo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Danes pri?le zadeve naro?ene na ebayu prej?nji torek....

blinkerji naro?eni ?e prej pa jih ?e ni...mogo?e res paketna dostava by road........ :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tale M3 MPS bo tam zarjavela enkrat, ker za ta denar....

dobi? MPS6 :party0035:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4893328&show=1

mo?na menjava za ve?je vozilo z dopla?ilom-renault clio.... :vskalo:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5002032&show=1

A to je pa ta zelena 1.8 ki se vsako leto prodaja?

Ko gledam oglsae se spra?ujem kje so vsi miatovci - vse stoji doma al kaj? Oglasov je ful veliko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda+radioaktivnost
Napisano

Jaz sem mislu glede na to da je sedaj vse na japonskem sevano.... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA CX 5
Napisano

bljak... zgleda ko Hyundai IX 30 ....

kam razmi?ljajo oblikovalci pri Mazdi ? :S

men tudi ne potegne - po moje ker maska hladilnika odstopa od dosedanjih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

si mogo?e mislil 100kg ve?? In ne 1 tono?

Upo?teva ?e sebe.... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zascita avta
Napisano

jures : podgane 4:0 :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kdor pa ho?e - od nepredelanih pa lahko tudi prej pride, pa seveda kasneje tudi na ?evape - namre? sedaj mam frej tudi dopoldne, avgust je pri nas kjuzo, pol se pa za?ne.

Zadeve so predvidene v ?etrtek tukaj - dobava.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Verjetno ?ele po 28. avgustu bomo imeli en vgradni party pri jures-u, al pa pr men, kdor bo seveda hotu da se to extra deluxe ?alabajzersko vgradi, kdo pa pa? ho?e sam preizkusit sre?o, pa naj se ne da motiti.

To pride v po?tev seveda da so vasaj 3+ za montirat, druga?e ni smisla, bom pa? vsako popoldne 1ga maredu.

Pa mislim da so ?evapi in :pepsi: obvezni. :hudicek:

Vse se da zrihtat, upam samo da do takrat ne pripeljejo zemlje in posejejo trave :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Pa to je to... s tem stavkom si povedal natan?no vse in vsakomur, ki posku?a razlagat kako je z enim gorivom poraba velik ni?ja pri tem pa je navedel isto situacijo kot jo je imel Alex.

Ne gre to tako - ?e ho?e? izlo?it vse mo?ne vzroke za napako je treba vsaj 15-20 tankov narest z enim gorivom in ravno toliko z drugim, da se sigurno izni?ijo vse nepravilnosti.

V Alexovem primeru podatka o porabi ne povesta ni? o kvaliteti goriva ampak le to, da je mel precej nizko porabo :bravo:

in da se je imel fajn :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Nisem ?el ?e tja samo fizika, energije (potencialna, kineti?na) pa so mi ?e kar poznane :P

je pa res, da na zemljevidu zgleda pa? dol :hohoho:

Pa verjetno je tudi to res, da je zelo hud udarec za nekatere Petrol haterje, ker kako je sploh mo?no, da s Petrolom porabi manj kot z Shellovim superduper extra full kvalitetnim dieslom. :blink: :ne vem:

:jezicek::hohoho::hohoho:

Alex mora samo ?e dodati vpliv guzve....nazadnje sem jaz stal na tej cesti 3 ure s prvo :angry2::angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Grrr, smo bli na morju.

Je zadeva ?e naro?ena? Bi se prislinu zravn ?e ?e ni ... :blush:

naro?ena - druga?e pobaraj tistega na seznamu ki je zalogo naredil :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.