Sem malo probal zavorne poti z ABS in brez njih. Rezultati so taki, da mi itak nih?e ne bo verjel. Zato sem nehal s preizkusi. ?e bo koga zanimalo, lahko dam par slik gor, vsekakor pa varovalke nisem ve? dal noter in zdaj vozim brez ABS. ?e ?ena, ki mi je pri merjenju pomagala, je bila ?okirana, koliko dalj?a je zavorna pot z ABS zavorami. In me je spra?evala, kako da so odobrene in zahtevane, ?e so pa toliko slab?e. A ji nisem znal odgovoriti.
?e pa je kaj zanimanja, lahko naredimo en majhen piknik v Lokovcu, samo za en dan, pa spotoma naredimo ?e preizkus zavor. Sem prepri?an, da bi tisti, ki bi bili prisotni, takoj pobrali varovalke ABSa iz svojih vozil...
saj to je jasno, da je zavorna pot z ABSom dalj?a, fora je v tem da omogo?a vodenje avta
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jaz bom dal gor nekaj eksoti?nega, ampak z dobrim testom , Tajkune sem ?e zdavnaj odmislil...
Na primer Federalke na Exeu imajo sedaj dnevno pot do bovca in nazaj ?e do danes skupaj 40.000km in pravi lastnik da so bolj?e kot dunlopke prej na RX8....tudi ?ez Vr?i? ob nedavnih pogojih. :ne vem:
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sorry Jures ampak tukaj se pa ne bom nikoli strinjal. Tole so vse subjektivne ocene sploh, ker take gume kupujejo nepoznavalci in temu primerno jih ocenijo, saj ?e jim je vseeno (in o?itno jim je, ?e ne ne bi take gume niti povohali) kako gumo majo gor potem so to v ve?ini vozniki, ki vozijo dale? od tega, da bi bil avto na limitu zdrsa. V takem tudi pribli?no ne morejo ocenit kolk je guma kvalitetna oziroma kolk ni.
Ravno tako premium znamke ve?inoma kupujejo vozniki, ki vedo, da rabijo najbolj?e pnevmatike, kar jih trg premore in so tudi veliko bolj kriti?ni do njih in jih seveda tudi ve?krat spravijo do limita kot pa vozniki kitajskih znamk.
Bottomline kaj ho?em povedat - edino meter in ?toparica sta relevantna pokazatelja "what is hot and what is not", definitivno in nikakor pa ni merilo subjektivna ocena po ob?utku brez metra in ?toparice.
Sicer je pa Jo?a lepo povedal, ko se je enkrat pred ?asom nategnil z nakupom tega ?ungalunga sranja.
Meni se zdi, da imate samo en predsodek takoj ko sli?ite za te znamke. JG nikoli ni napisla da je kupil to....le da je verjetno ?lo za te gume.
Tudi pri gumarjih je ?e zdavnaj pri?lo do kompromisov in enakih tehnologij, le da je treba velike koorperacije pla?evati - stro?ki in ime...
PRav tako mislim da 1100 ljudi ki je probalo te gume niso laiki.
Saj vem ti trdno prisega? na znamko, jaz pa sem ?e parkrat probal tudi ne-znamke in ni razlike, ....ampak kitajci so ?e zdavnaj v koraku s ?asom tukaj, ne samo kitajci.
Prej verjamem uporabnikom kot pa pla?nim testom....
zadnji- cabrio je generalno obnovljen in je v super stanju.s svojimi 140 KM daje temu avtu poseben ?ar in ?e volan na desni strani ?aka le pogumnega kupca ,ki bo v vo?nji z njim u?ival
?e se ne motim je ?e v UK.....
?e je motor obremenjen (vo?nja v hrib) bo v ni?ji prestavi p***** manj?a tako, ker se bo? ve?ino ?asa vozil v obmo?ju najve?jega navora. V kolikor je pa prestava previsoka bo p***** enaka samo efekta ni, ?emur sledi ?e ve? oziroma dalj?e pritiskanje na pedal za plin, kar posledi?no pomeni vi?jo prestavo.
Sicer se Don ne bo strinjal z mano ampak tako je v teoriji - praksa je pa pa? sprobat v ?ivo pa primerjat.
a je tezko re?i prosim?
Ajde da ima? neko eksotiko, ali pa Cabrio ipd., potem je fino da si kot drugi avto nekaj za ?ez zimo kupi?, druga?e se pa pomoje ne spla?a. Ima? pa 2x servis, popustov ne dobiva? ve?, ker mora biti avto zavarovan vsaj 11 mesecev, potem ima? s stro?ke s prijavami in odjavami 2x letno za oba avta, na dveh avtih na leto naenrat izgublja? ceno, mah ne vem ?e se spla?a to...
ziher ne - povem iz prve roke (ni ?parovc ampak stro?ki okol tega so podobni (MX5)
Sedaj ko se je ohladilo mi je za?el nihati minimum, kot bi hotel crknit.
Opazil sem, da se sli?i tak zvok kot bi sesalo zrak med posodo za servo in posodo za zavorno teko?ino, (ali je ta zvok normalen,ker prej nisem opazil) zdaj a je kaj na temu, ali se poslavlja IMV.
Pa zdi se mi, da ni va?no ali je ma?ina mrzla ali topla.
Vsak nasvet dobrodo?el
imv.....?e samo v stantgasu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani