da ne odpiram nove teme bi kar tukaj vpra?al. Zanima me, ?e je to normalno, da je po ekspanziski posodi in okol EGRja vse popikano ?rno. EGR sem s?istil iz preventive.
Lp
Roba bo jutri zjutraj tukaj!!
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kdor pa ho?e - od nepredelanih pa lahko tudi prej pride, pa seveda kasneje tudi na ?evape - namre? sedaj mam frej tudi dopoldne, avgust je pri nas kjuzo, pol se pa za?ne.
Zadeve so predvidene v ?etrtek tukaj - dobava.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Verjetno ?ele po 28. avgustu bomo imeli en vgradni party pri jures-u, al pa pr men, kdor bo seveda hotu da se to extra deluxe ?alabajzersko vgradi, kdo pa pa? ho?e sam preizkusit sre?o, pa naj se ne da motiti.
To pride v po?tev seveda da so vasaj 3+ za montirat, druga?e ni smisla, bom pa? vsako popoldne 1ga maredu.
Pa mislim da so ?evapi in obvezni.
Vse se da zrihtat, upam samo da do takrat ne pripeljejo zemlje in posejejo trave
Pa to je to... s tem stavkom si povedal natan?no vse in vsakomur, ki posku?a razlagat kako je z enim gorivom poraba velik ni?ja pri tem pa je navedel isto situacijo kot jo je imel Alex.
Ne gre to tako - ?e ho?e? izlo?it vse mo?ne vzroke za napako je treba vsaj 15-20 tankov narest z enim gorivom in ravno toliko z drugim, da se sigurno izni?ijo vse nepravilnosti.
V Alexovem primeru podatka o porabi ne povesta ni? o kvaliteti goriva ampak le to, da je mel precej nizko porabo
in da se je imel fajn
Nisem ?el ?e tja samo fizika, energije (potencialna, kineti?na) pa so mi ?e kar poznane
je pa res, da na zemljevidu zgleda pa? dol
Pa verjetno je tudi to res, da je zelo hud udarec za nekatere Petrol haterje, ker kako je sploh mo?no, da s Petrolom porabi manj kot z Shellovim superduper extra full kvalitetnim dieslom. :ne vem:
Alex mora samo ?e dodati vpliv guzve....nazadnje sem jaz stal na tej cesti 3 ure s prvo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
roba je tle
Povezava za deljenje
Deli na druge strani