Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

To je ?e lepa cena ja :) , v paketu mi je preve? kraja pa tista zavarovanja, nezgodna ipd., je par postavk notri, katere ne potrebujem ampak ok..mi je dal dobro ceno, za 800 eur vse skupaj, pa imam 30% na osnovno, 10% kasko, nov avto pa je bil 21t eur, 110kw.

Sva iz teme - se tole zadnje. AS ima v osnovi krajo in vandalizem, torej samo + parkplac, stekla, mogo?e svetlobne stvari = to je to.

Parkplac in vandalizem pokrijeta vse :blush:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sva z agentom ra?unala, da bi me dost manj stvari pri?lo par EUR razlike, tako da komplet vzamem, pa? popusti na popuste ipd. ipd. Sem hotel datu krajo ven, ker mi je brezvezna, pa res nebi bilo veliko razlike ker ?e tudi popust na polni kasko spu?i?. Ne vem no, sej kakor komu pa?e :)

to je namen, ampak ?e vzame? samo kar rabi? - 3-4 stvari, ki lahko krijejo ostalo (ala parkplac :) ) me je 400? ceneje pri?lo

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jaz imam samo nekatere kombinacije, nimam pa ful kasko.

Enako

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jaz lahko re?em, da kupujem avte z namenom, CX7 je bil dobesedno preve? za potrebe, Exeo in Mazda6 pa sta idealen paket, ?e bolj slu?i namenu Swift....s tem seveda da se enkrat poudarjam novi zgolj zarad leasinga, ki mi je vsak dan bolj v?e? - letno dam za nov avto cca 3.000? po 2-h, 3-h letih pa je prodajna cena min 5.000? ve?ja od odkupa...ima? pa povrhu garancijo vsa leta.

Labi kaka je sedaj tvoja izku?nja prvi? na liziko??

Se da privo??iti ?e vse dobro prera?una? in se ne zaleti?. Je pa danes v SLO trapasto kupiti nekaj kar ima ve? kot 120-140 konjev, kateregakoli benz al nafta....(kazni, guzve...) ne govorim o benzu.

?e kupi? MPSko, V6, 3.0...itd pa? kupi? zver...ki ima vse dele ve?je in dra?je - avta ne kupi? zaradi osnovnih potreb :)

nova Mazda6 Cd129 se zdi podhranjena ampak v bistvu nudi preve? kar rabi? danes......

pomiri se :D

tudi tisti, ki sedaj tako prosto govorijo o porabi, bodo prej ali slej ob?utili, kaj pomeni 2l manj na 100km ;):)

Ko se ti enkrat odpre, in za?ne? razmi?ljati, da ni nujno razmetavati z denarjem, tudi ?ivljenjske prioritete se menjajo, potem pri?ne? tudi o porabi razmi?ljati, pa o cigaretih, pa ?okoladi, pa o kavici v bli?njem lokalu, itd., ?e posebej ?e dela? veliko kilometrov letno... ampak, nekateri se pa? ne vozijo toliko :)

to je bistvo vsega, le da je pred tem pogoj da te ata in mama ne podpirata ve? in za?ne? ob?ititi realnost.

Jaz sem 'downgrade-al' trenutno avte ker so druge prioritete ampak tale Mazda6 je ve? kot bi si ?elel - bojim se le da bodo kmji kmalu pojedli ekonomsko ra?unico...200k pred novim letom o?itno, pa sem ?tartal 170k julija :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

Jaz se pa smejim....

Pri takih avtih, najboljsih gumah je pol centriranje problem? Ja pol si kupte rabljen komplet jeklenih pa sami menjajte?

:ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ze 14 dni mam porabo 0....

placam pa vec, a se vedno manj kot taxi! Proklet Brnik

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

V?eraj sem naro?il Badyear Ultra Pimp 8... aja, ne, tisto je za drugi avto... za Mazdo pa GY Ultragrip 8. Dal sem cca 260? z dostavo vred. Bom poro?al, kako se bodo obnesle.

a si ti 15ke naro?il za to ceno al samo 2? Ta guma je 100? kos druga? :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 CD SportCombi vs Passat Variant TDI
Napisano

Tule je primerjava omenjenih avtov iz Dnevnika:

http://narocanje.dnevnik.si/tiskane_izdaje...vnik/1042431664

ma?ini nista ravno na enakem nivoju.... <_< ker ima passat 105 ali 140km....luknja, maza pa luknjo drugje 129 - 163....

zanimivo bi bilo videti Cd163 proti TDI170....cenovne predvsem :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izgubljeno prometno dovoljenje
Napisano

imam identi?en problem s prikolico za ?oln - sem nabavil ?oln a prikolice nikoli ni nih?e registriral, je ve? kot 750kg in raziskujem, se da...vendar nekaj volje in denarcev...sporo?im kaj sem naredil...ko bom kaj doma

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ce znas racionalno zivet, se da....?e pa takoj ho?e? vse, bo? bogi, midlim pa da ?ivimo znotraj na?ih zmo?nosti - kolikor lahko si privo??i?, ?e nima? ?e ne pomeni, da ne zna? u?ivat.

Jaz mam sre?o da sem vezan na tujino, ampak ?e ma? spet da?, bajta je ko lakom la?en <_< , ?e pa je kriza pa? downgrade-a?...ding don, ?ivijo mami...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

ja sm cipal. meritve mas pod temo predstavitve. zadevo sm resu tako ga sm dal na manual regeneracijo. so mi ga pri mocniku prek racunalnika

Jaz sem te opozoril, nebi se cudil da se ti to spet zgodi......ali se kajo vec...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

ok problem je sledeci, med voznjo se mi je kr naenkrat prizgala lucka za DPF in zacela utripat,avto je vrglo na safe mode tko da pospesuje kot da ima ene 50 konjov..

zdej me zanima ali naj grem kr direkt na servis? kok kj stane rocna regeneracija? da bom mal pripravljen.. ce kdo ve seveda...

Si chipal????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup ?parov?ka
Napisano

pa se ti izide racunica - 300? + zavarovanje + ?e kake gume + kako malo ?ravfanje je takoj jurja....to je kar nekaj bencina?

druga?e pa kot sem ze omenil ?inkve?ento je zakon

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Men je delal na 300 metrov iz hotela na parking skozi par zidov.

moja najdalj?a pa iz starega vrha spodaj na parkiri??e zgoraj - vmes drevesa, ter iz aviona na brniku v garazno hi?o zadaj :ninja::policaj:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdravo,

iskal sem po forumi in kar nekaj je odprtih tem za Webasto. Vendar nikjer nisem zasledil, da bi kdo omenjal kak?en je dejanski domet Webasto daljinca Telestart T100 ali T91.

Na spletnih straneh pi?e, da je domet 1000m. Vendar ali je to 1000m na odprtem, v mestu?

Sam namre? ?ivim v bloku, avto pa je parkiran na drugi strani bloka, tako da nimam direktne vidne povezave. Zanima me torej, ?e deluje daljinec tudi, ko avto ni v vidnem polju in so vmes ovire (stavbe, drevesa, dolina, hrib..)?

Ne da se mi namre?, da bi pozimi vsak dan hodil ven z daljincem pri?igat avto in potem nazaj gor itd.. Thermo Call mi je pa malo predrag.

http://ogrevanje.webasto.si/izdelki/upravl...i-elementi.html

Hvala za pomo?.

do 2000m zra?ne razdalje ob vseh pogojih - antena visoko v avtu brez 'motilcev, dobra baterija...etc

sicer pa ti vsi teli daljinci dajo povratno informacijo ali je prijelo ali ne. Ce je avto zunaj in ne v kleti bi moralo delovati

lp,m

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarnice v stropu
Napisano

Cao

V mojem avtu bi menjal stropne zarnice, mi zna gdo povedat kako se odstrani tisto plastiko da se pride do zarnic, pri tem pa nebi rad poskodoval stropa ali plastike.

Aja avto je Mazda 6 letnik 2004

LP

Ps zarnice pa mislim da so T10 isto kot pozicijske, se motim?

z malim tankim ?ravfenciger?kom in ob?utkom, zataknjena je s 4mi u?eski

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Pa to ti jaz pravim. Pri 150km/h imam za 0,7l manj?o porabo kot pri 130km/h. Ta avto je delan za AC pa da se ga ne ?para...

ne to pa ni res....govorim o pospe?kih ne top speedih. ?e se vozim po omejitvi na ac mi ?re 6,1-6,3 150 in ve? nad 7

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

zadnja dva tanka sem se odlo?il voziti malo BOLJ dinami?no, zato vrtimo traktor tam do 3.500 RPM.

zaradi primestne vo?nje so hitrosti tam do 120 km/h, tu pa tam 140 :) (na AC, ki je omejena na 110 :P)

Glej ga zlomka, poraba po BC je padla napram prej?njemu na?inu vo?nje (do 2500 RPM) za cca 3-4 dcl....

Klima je nonstop na auto 22°C

realno prera?unano je to namesto 7.5 sedaj 7.1 l/100km...

vo?nja je pa bistveno bolj vesela kot prej :)

o tem jaz govorim, treba po?ent ?ival do potovalne hitrosti :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

jures: :blink: ??

boss: Da :bravo: vse kar pi?e gor je res, z izjemo letnika, je dec.1997. :)

mal rukjena spred.. ampak ni panike. motor te?e kot urica, menjalnik, sklopka, fri?ni diski, zobati jermen, vse je top. klima takoj zalaufa. Sede?i so ogrevani in zelo lepo ohranjeni (voznikov je elektri?no nastavljiv seveda), so tud zlo udobni. volan je usnjen in ni skor nic scufan.

Tole moras prpeljat na srecanje.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.