men je blo tut sumljiv to, 4x airbag mi ni vedu povedat a je res al ne, letnik je zmutu pol da je 1997 verjetn, (ker tut ?miguce ma rumene 1998 so pa beli) avtomatsko klimo je pa reku da mnda je. ?eprov men zgleda ro?na
jutri ga grem verjetn pogledat ?e me bo punca peljala (hehe) pa poro?am. z osnovnim zavarovanjem me pride ca 300e na let kar je ?ist ok pa itak ga poleti ne bom zavaroval.
ma pa hecn leder volan, vsi ki sm jih do zdj vidu so bli na 4 dele pre?iti, ta je pa na dveh.
itak je servisna knjiga potrjena in se bo vse vidlo kako in kaj, ker to je tut edin kar je po telefonu mi znal zihr povedat... ni to?n vedu za ker avto gre pa kaj je not stric iz avtohi?e.
ma taka je bila moja in mi ne deluje avtomatsko - ampak vpra?anje kateri gumbi so tamle....a obenem ni bilo potrebe da je avtomatska
ce pogledas vecje slike mislim da pise auto na prvem gumbu
Vse se da zment, to ?e sami veste..tko da...tako ali tako bi pa v tem primeru morala iti zadeva iz police Cosmosa...kar imajo pomoje tako ali tako zavarovano.
a sevede.....a tukaj je ?lo po moje iz MMS jeve...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
tukaj zgleda malo bolje, mene pa prav zanima kako jo bodo cenovno plasirali, ker bi lahko prodajo CX7 uni?ila. upajmo da se 7k poceni na ta ra?un, tole bo razred fuka?kaj ali pa ?e celo malo manj?a
sam kakega bogatej?ega matri?nega displaya pa ?e vedno ni... tisto gor je oem caska radio, ki bo verjetno le v top opremi z navigacijo
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Da ne na?enjam nove teme, bi kar tu prilepil eno vpra?anje. Praviloma se mo?ki spoznamo na avtomobile, ?enske pa pa? ne. In ko mi ?ena postavi kak?no vpra?anje, na katerega ne vem odgovora... ... ... ... trpi moj mo?ki ponos . Zato hitro en odgovor za mojo ?eno:
Pred desetimi leti so "pri?li v modo" veliki pokrovi okoli cevi za to?enje goriva, ki naj bi lovili hlape, ki se spro??ajo pri to?enju goriva in tako pove?evali varnost, varovali okolje,... ... ... Zdaj pa teh pokrovov (v obliki gume s premerom 15 cm okoli cevi za to?enje goriva) ni ve?. Zakaj?
rec zarad recesije pa bo razumela takoj
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani