Skoči na vsebino
DPF filter
Napisano

Na mazdo 5 to NE DELA !

kurc pol....bom pa jaz ?akal na reset pa probal :P

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Ejla , kaj ima? mogo?e kaj takega tudi za mazdo 5 isti motor??

Je za vse 2.0 in 2.2 motorje enak, ?e ve? pa?e med vsemi avti s Commonraili, jaz imam sedaj tega ki sem ga imel na TDIju, le konektor sem zamenjal - ZS po?lji za detajle.

a si probal reset? Me prav firbec matra, pa moj tud ne bi servisa videl.....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

aha, in kolko kej to pride ter kje, cipanje mislim??

so vas vpra?ali kak?no centralino imate, baje da seda samo boshovo chipat??

Torej ?e enkrat, se res ne da resetirati ra?unlnika (dpf lu?ke) druga?e kot ne na servisu??

Po moje primeren ra?unalnik, ?e kdo ima, za chip mam pa jaz kar powerbox s stopnjami, ?e posebej priporo?ljiv pri DPFju...?e te zanima ZS

schurda ima? ti DPF - sorry kasneje videl v v profilu da ja....

The helpful techy guy at Lakeside Mazda confirmed that the dpf light also acts as a service reminder light.

Lahko pa prosim proba? tole, in ?e bo delalo, bomo dali v DIY. Ne utripa vsakemu pogosto da bi probal :blush:

http://www.cdn.dk/mazda6/tips.htm

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

meni pije zdej 6.5L

KAj bi se dalo to mojo mazdo 5 letnik 2006 2.0 143ks ?ipat na malo ve? recimo tam na 170.

Je ?e kdo probal??

Ene se ?e vozijo, jaz pa ?ele kak teden.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 BENZ MNENJE
Napisano

Vsaj ne bo? imel problema z amortizerji, pa ne bo te mikal kak?nih glupih spojlerjev gor dajat, tko kot je na mojga prej?nji lastnik dal, zdaj pa jaz ne vem kako to dol spravt oz. kaj z luknjami narest ?e dam dol :angry: .

mogo?e pokitat? :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 BENZ MNENJE
Napisano

Ej smo mel kamermana sabo, pa glede na to da je bila panoramska vo?nja in ne na ?as, me ba? boli kolk ste me ?akal, nekje moram izstopat. :D

Drek pa sem pobral da ga vam ceradarjem ni blo treba, pil sem pa se ?e za vsemi peljal, da vam ni smrdelo, sem bil prijazen, zdej me pa ho?e? jeb... zarad tega.

Drugo pa je, boss lahko potrdi, ?e sem 2 ovinka malo hitreje odpeljal, se je z zadnjih sede?ev sli?alo" men je slabo"+ nekaj me je pocukalo za moje kodre. :zvizga:

Sej vemo, da te poraba je... :bravo:

a si nadgradil robotka? Moj se je sam na 2.42.405.2 dons

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 BENZ MNENJE
Napisano

fak pa to je 4.500km na leto.... :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 SPORTCOMBI (121 KM)
Napisano

Lahko pa je EGR, ima isti lajt?ov.

A nima ?e dimne efekte... :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

1, NO, zanima me slede?e, imam mazdo 5 2.0 dizel 143KM letnik 06,prevo?eno 180.000km.

BRAVO!

Jaz sem jo kupil sedaj z 170k :D

2. Ve?ino je vo?ena tam do max 3000rpm.

?koda, od 3-4 je ta bolj? vo?nja.

Ma ne vem 1500-2500 ?e trga (res da imam dodatek) in vse ka?e da bo ta avto ?rl ne ve? kot 6.0L na 100 z relacijo :notworth:

3.v?gala se mi je lu?ka za dpf filter, res pa je da imam tudi za naredit mali servis.

torej?

?e se pri?ge in vozi? relacije, potem je to skorajda res le opozorilo na servis

4. Na koliko se ponavadi delajo mali servisi, jaz ponavadi jih delam na 10-12.000km.

Servis ima na 20 kkm, ne vem zakaj bi delal bolj pogosto.

Uradno 20.000 zakaj na manj - je zelo veliko razlogov, turbina, me?anje nafte in olja - ima? DPF!! Ampak ?e enkrat relacija re?i ve? problemov kot dohtar...

5. Lu?ka utripa in sem tudi ?e poiskusil voziti na 4.000rpm cca 10km. je to premalo ali je kaj drugega narobe.

Reset kompjuterja

6. Zakaj je vedno potrebno peljati na servis ugasniti lu?ko dpf-ja , ?e ti dela servis drugi mehanik in ne poobla??eni serviser.

Ker ta o?itno NE ZNA!

:jupiii:

7. Re?eno mi je bilo da je potrebno resetirati vse skupaj ko se servis opravi.

To majster ?e ve, ?e ne ve, potem ni masjter.

pol loh moje zeleno :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 BENZ MNENJE
Napisano

?e ima? rad benz + navor razmsili o KLIK KLIK II poraba od 9 naprej ....., ampak navora za stran metat :hudicek::hudicek:

Dej dej, tale voz smo morali stalno ?akat v klance, samo usti? se pa po dreku vozi? :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 SPORTCOMBI (121 KM)
Napisano

6. NA VOZILU STA SE MI POJAVILI 2 RUMENI OPOZORILNI LU?KI (1. SIMBOL: KAMERA, KI NAJ BI POMENILA HUDO OKVARO MOTORJA) IN 2. SIMBOL: AVTO IN DVE SLEDI, KAR BI NAJ POMENILO NEKAJ V ZVEZI NADZOROM ZDRSA, ISTO?ASNO PA SEM NA PODVOZJU PRI FILTRU GORIVA OPAZIL, DA JE MASTNO IN DA MI ZELLLO PO?ASI PO DOLGIH INTERVALIH PRIKAPLJA VEN NAFTA, KI SE JO VOHA TUDI V KABINI!!!!

?e slu?ajno misli? na check engine + DCS lu?ko, pomeni samo da je bil akomulator odklopljne - pri?gi avto dvakrat daj volan do konca levo in do konca desno na mestu in spelji.

Ustavi, ugasni in prizgi in lu?ke ne bi smelo biti ve? - gre za izgubo spomina kota volanov...pi?e v navodilih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nujno pomo?...
Napisano

Pozdravljeni,

?ivjo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Saj taki dirkalniki z rollcageom so po svoje kletke za opice. :P

Jures, nekaj zanimivega. ?koda ker ni 170hp verzija. Za neznalce, tole je VR6 z enim cilindrom odrezanim stran, 10V :huh: pa ketno ima. Ni raketa ampak

:rispekt:

odbito

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nikoli ve?
Napisano

yep Nata?a Pirc Musar dovoli, da ne izda? podatkov dru?inskih ?lanov....vsi problemi re?eni in gas dalje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Olje C1 OMV za Mazde
Napisano

Enako se lahko za kolicino vprasa ima trenutno redno ceno dexelije C1 za 14ojro

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nikoli ve?
Napisano

nisem zasledil druzga kt da gre? v Koper po M. Ja po?teno kaj naj re?em. Sem pri?akoval kaj novej?ega, a super. torej mamo sedaj podobno ?elezje ti Spetker, jaz, pa ?e kdo. Seveda ne smem pozabit na tvojih 23 KM ve?, pa kak?en leder verjetno.... Veliko varnih kmjev ?elim.

?E nisem ?el v Koper....

ni ?e papirjev pa nikomur v SLO ni ve? jasno kako se po novem zakonu od 1.7 naprej registrira avto... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Olje C1 OMV za Mazde
Napisano

Kaj? Pa ne za liter? :blink:

yep

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nikoli ve?
Napisano

Dej ?e povej kaj si kupil / kupuje?. Al je to ?e skrbno varovana skrivnost? :)

A nisi videl? CD143 Sport Combi 2006

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Olje C1 OMV za Mazde
Napisano

Slovenija pa? - c1 je na OMV 28?!!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Olje C1 OMV za Mazde
Napisano

I could be wrong - so tudi ve?je pakunge, je treba pogledat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Olje C1 OMV za Mazde
Napisano

Se pravi to olje za Mazde z DPFjem se kupi na OMV benzah? Pa sigurni ni kak ?rot? Kak?na je pa cena za liter?

Glede OMV je tema ?e stara :)

Ja kolega ma zdaj ?e 3jo rundo notri v 6ki l.2005 pa nobenih problemov, razmi?ljam isto ker se podajam v ta svet. <_<

Cena na OMV je ubita?na 25?, Saming ima motula po 18? pa fuchsa po 19?/L

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.