Skoči na vsebino
Pritožba čez servis A-Cosmos
Napisano

To s ?akanjem ob sprejemnem pultu servisa je itak stalnica pri A-Cosmosu. Pa ?lovek seveda razume, ko je kdo pred tabo, ampak ne, tam to ni odvisno od tega.

Kar se pa zavarovalnice ti?e, jures, imam Triglav, veliki plus paket. Kot so mi povedali, pri Triglavu vandalizma brez izgube bonitete ne krije prav noben paket.

verjemi da ni tako, sem ze 3 avte na to zrihtal....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Hvala Boss za tvoj komentar in opozorilo na koncu.

Res je, ?e so mi obljubili popravit vozilo na njihove stro?ke, potem se to zavarovalnice ne ti?e. Sem se pa po tehtnem premisleku sam tako odlo?il, da omenjenemu servisu avta ne dam ve? v roke in zato sem ?el do cenilca na zavarovalnico. Sploh, ker osebju na A-Cosmosu zdaj ve? ne zaupam, da bodo ?kodo popravili tako, kot je treba. V tem ?asu sem dobil tudi odgovora g. ?olarja, predsednika uprave A-Cosmosa in g. ?vanuta, direktorja Mazde Motor Slovenija, ki sta se mi opravi?ila za nastalo situacijo. Kljub temu pa imam toliko ponosa, da avta tistim "?alabajzerjem" na servisu A-Cosmosa ne dam v "popravilo". Mogo?e se zdi ?udno, a tak pa? sem. Boniteto pri premijskem razredu bom pa zdaj vsekakor zapravil.

Upam, da sem z mojim primerom vse nas spomnil na dejstvo, da moramo biti pri predaji in prevzemu avtomobilov na servisih vsi bolj pozorni!

Lep pozdrav vsem!

vandalizem pri adriaticu nima odbitne, preverjeno - katero ima??

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

V tem primeru se morjo pa? potrudt da so podizvajalci kvalitetni in svoje delo opravijo tako kot je treba. ker ?e prelaga? delo poskrbi da bo opravljeno kot da bi ga opravil sam ali bolje.

Kakorkoli ze tistemu ki predas ta je odgovoren...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Govorim na pamet a mislim, da imajo mazdini servisi zunanje kleparske storitve...i could be wrong

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Nov info za vas - iznajdel sem kako -5,-10 in ostale nastavitve OSTANEJO v ra?unalniku

in sicer ko s pritiskom tipke INFO izberete vrednost, na primer -10 pritisnite clock 1x da se poka?e ura in nato ti?ite INFO da zapiska - minute se bodo pa? resetirale. vzami kontakt in klju?e ven.

S tem bo vedno ko boste ?li v test na poziciji 50 vrednost -10 in ne 0.

:bravo:

in seveda na CD143 bo napaka chk engine in TCS = koda je wehicle speed senzor, ker smo ga ro?no 'zje***' jaz z readerjem enostavno zbri?em (in preberem opis) napako.

sedaj pa samo pogruntat kam dati vrednost za ?eljeno spremembo, ?e vedno imam ob?utek da je treba dati +10 da se pove?a distance in s tem manj?a poraba na BCju.

Ker imam pred seboj 1500km v naslednjem tednu se bom igral :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

nov mejnik v moji avto zgodovini

prisel sem do dusseldorfa brez da bi tankal vmes...pa se nekaj goriva :notworth:

kolk km

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Da, pa 30.900,00 eur :whatever:

Problem re?i? da se o?eni? bogato :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Evo pa smo najdli vzrok za gu?ve in zastoje zadnje ?ase... <_<

Sam za traktor je to izjemna hitrost :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtoplin na mazdi 3?
Napisano

kako je pa kaj s sve?kami? je potrebno imete posebne za plin? Zdr?ijo manj ko vozi? na plin? So mogo?e ?e kak?ne druge stvari, ki jih je potrebno pogosteje menjati ?e ima? plin?

Vse ostane kot je blo le plinski filter 1x letno cca 20ojro

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Zakaj jih je pri nekaterih sram napisati kilometre :whatever:

un ki prodaja je anti za PC.... :party0035: plus pa je da je mazda? in ve kaj uva?a....in mi je sam rekel da pri mazdi se to ne spla?a ker ne vpliva na ceno, pri vagu pa seveda to delajo....

Sicer mal zuma pa se vidi na slikah...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtoplin na mazdi 3?
Napisano

Jaz do sedaj v 2h mazdah nisem imel sistema mazanja, to prej dobro vpra?aj, ker se mi zdi da tudi ?e ne rabi? ti ga vsilijo...denar je pa? denar

Trenutni G1 sistem je brez in dela b.p. poraba enaka ko benz.

Prvi sistem pa sem imel v CX7 in je sigurno cenej?i in majstri obvladajo, servisna to?ka je v Gorenji Vasi v Poljanah ali na dolenjskem - SIGAS

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Da vas se malo v slabo voljo spravim.

Tankal med tednom in se vozil le po Medvodah...nato danes:

Medvode - sred celovske v pocasni koloni, ker je bodisivavedi zakaj vhod v tunel Sentvid bil zaprt - avtocesta 130 po gps - izvoz Vrhnika po stari do Postojne zarad obvestila o nesreci na r.komandi - postojna Ac - crni kal - buzet - ipsilon - Rovinj

Poraba trenutno po 300km 5,2 :bravo:

Ce ne bo kakih pretresov bo tale tank blizu sestice.

No ikea ?ez ljubelj je uni?ila sanje 0 ?estici, vseeno OK

http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=11885

Ta zadnji tank pa se je za?el ?udno - Medvode do Unca trenutna in povpre?na poraba 10-15...ni ?lo manj potem pa naprej normalno, tako, da sem naprej do Rovinja in danes nazaj pri?el z nezadostnih 7.0 :hudicek:

Od tega Postojna - Brezovica po stari cesti, SLO avtoceste in vozniki na njih ....brze besed, ko na skrajnem desnem pasu avtodom s 70 na uro pada mimo vseh za njim pa jaz lagano....sem samo dol zavil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup M3
Napisano

Uf, na dizlu pa da so bili neredno servisi delani, jaz tega ne bi kupoval (pa nisem ravn ekspert za motorje)! <_<

?e avto dela, in je bil vo?en ne vidim problema, le po nakupu naredit pregled in servis pa bo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 CD SportCombi vs Passat Variant TDI
Napisano

Ja ti ki ima? Mazdo dizel jo bo? prodal hitro.

Kupi si novo Laguno ali Latitude z enim velkim bencincem pa bo? videl kaka neprimi?nina je.

Oz jo bo? prodaL za gajbo piva pri 150.000 kilometrih :hudicek:

jaz nimam problema s tem...:) ker so moji avti vedno bolj?i pri prodaji kot lastnem nakupu :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

v bistvu je to en tak clean look... kot, da bi ?e bil stylan... nima ve? tistih velikih ust in je v bistvu kar v?e?en design sam ga ne bi mel. Aja, ne ga na slikah gledat, v ?ivo je precej bolj zanimiv.

o ja v ?ivo, kolega je kupu karavana, meni grd, mogo?e ma? limuzino v mislih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sam res... kake dizajne delajo drugi, VW o?itno cilja na tisto najbolj konzervativno generacijo kupcev mal pred penzijo in v njej. Ne vem ampak te?ko si predstavljam mladega o?eta al pa ?ensko za volanom Passata, k pa ima? tolk odli?nih dizajnov zadnjih nekaj let - recimo Insignia, pa Volvo s60, tudi Laguna, P508, Accord, C5 in seveda Mazda 6.

Po drugi strani je pa Passat CC izredno lep in konkreten avto in bi v bistvu moral nositi drugo ime, da bi bil ?e stopni?ko vi?e.

508 ti je lep? :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obnova Mazde
Napisano

wooow... :bravo:

kater motor pa poganj tole lepotico?

Originaly it was with L4, currently Ford's 2.9 V6 is in. But there was such with wankel as well andI have ideas to put such in.. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Da vas se malo v slabo voljo spravim.

Tankal med tednom in se vozil le po Medvodah...nato danes:

Medvode - sred celovske v pocasni koloni, ker je bodisivavedi zakaj vhod v tunel Sentvid bil zaprt - avtocesta 130 po gps - izvoz Vrhnika po stari do Postojne zarad obvestila o nesreci na r.komandi - postojna Ac - crni kal - buzet - ipsilon - Rovinj

Poraba trenutno po 300km 5,2 :bravo:

Ce ne bo kakih pretresov bo tale tank blizu sestice.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.