Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Ah lepo vaju prosim no - kake pa strelata :rolleyes:

To?no takega sem imel ene 20 let nazaj. In ta s slike ima notri ?tiritakten 1.3 motor sposojen iz VW hleva. To je isti motor kot je bil v golfih II bencinarjih. Ker je avto izredno lahek (?e vedno je osnova ?asija na katero je poveznjena karoserija) saj tehta manj kot eno tono je poraba temu primerna in ?e res ne ti??i? skoz do konca se da ?ist lepo okoli 7 litrov vozit.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pa je kr??ena
Napisano

Narobe bere? - nisem napisal da obleka naredi ?loveka ampak je odraz ?loveka. Bistvena razlika in ne gre se na ceno obleke ampak na urejenost - urejen si lahko tudi zelo poceni, lahko pa si hovdre tudi z najdra?jimi oblekami, ?e so strgane ali pa umazane.

Tudi avtomobil je zrcalo osebe, ki je lastnik ... tudi stanovanje ipd. Pa ne gre nikomur za o?itke in ?ist razumem Amperja, da mu pa? na novem avtu ni za gledat praske ipd ter je popolnoma logi?no, da je postavil vpra?anje.

En ma pa? rad lep v nulo urejen vrti?ek, drugi ima rad lepo pospravljeno stanovanje, tretji se dobro po?uti v lepi obleki, ?etrti pa ima rad lep nepobu?kan in ?ist avto itd, da ne na?tevam. Vsi na?teti imajo prav, da imajo tak?en odnos in nismo mi tukaj, da bi ocenjevali a je to v redu ali ni. In ?e smo glih pri avtih je ?isto vseeno ali je avto vreden 30k? ali pa 300? - ?e je lepo urejen in nepobu?kan je lep tudi tisti za 300? in tukaj se ne gre o nobenem preseravanju.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pa je kr??ena
Napisano

Men je pa vseeno hecno tako razmi?ljanje... a doma k recimo ?ipo razbije? al pa kej odlomi? tud pusti?, da je tam polomljeno? Sej recimo ?teker, ?e je zlomljen ?e vedno deluje ipd.

Ne vem zakaj ne bi bil avto v lepem stanju in da je to ne vem skoraj greh, ker pa? imamo pri nas radi, da so avtomobili celi in neobtol?eni. Se strinjam, da se ne spla?a sekirat, ampak ?e ima? mo?nost zadevo zrihtat, zakaj jo ne bi - ne vem ampak kot je lahko obleka odraz ?loveka je lahko tudi urejen ?ist avto pa ?e bolj logi?no je saj je bistveno dra?ji od obleke.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cene Xedosov 6 na avto.net
Napisano

Spa?ke in hro??e najbolj razumejo tisti, ki jim je bil v mladosti to prvi avto in so bili ravno mladi v teh letih, ko so bili ti avtomobili aktualni. Ostalim je to te?ko razlo?iti zakaj ampak verjetno vse skupaj najbolj naka?e francoska fraza "je ne sais quoi".

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nevarni servo volan na M6
Napisano

Se popolnoma strinjam - lahko naredi? tiso?e raznoraznih testov v tak?nih in druga?nih pogojih pa se napaka ne bo pojavila. Zato pa so konstantno raznorazni vpoklici, ker se napake pojavijo ?ele pri redni uporabi pri samih uporabnikih. In ko to ugotovijo ?ele spro?ijo vpoklic in dol?nost uporabnikov je da se na to odzovejo in pripeljejo vozilo na izredni servis, kjer odpravijo te?avo na stro?ke proizvajalca.

In to je ?e en negativen aspekt kupovanja rabljenih vozil saj nikoli ne ve? ali je prej?nji lastnik opravil tudi servise zaradi vpoklicov. Verjetno bi vsak moral preveriti vpoklice za na novo kupljeno rabljeno vozilo ter preverit v bazi podatkov ali je to res bilo opravljeno.

da se pa ?e enkrat vrnem na testiranja - ?e obstaja 1% mo?nost neke napake lahko teoreti?no in prakti?no testira? 99 vozil pa se ne pojavi napaka. Potem bi nekdo rekel pa naj jih testirajo 150 pa ?e vedno ni nujno, da naletijo na napako se pa lahko ta nato pojavi pri dveh vozilih v naslednjih 50 testiranih pa imamo na kancu spet samo 1%. Tako, da ne bo nekih zablod v razmi?ljanih, da se da vse napake predvidet in pred?asno polovit.

Zadnji tak primer je pri novi Mazdi 6 zaradi sistema i-Eloop.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja mogo?e sem pristranski ampak kadarkoli imam opravka s francoskimi avti je veselica pr bajt - zdele Citroen, pred tem R5 od moje biv?e, ?e prej Peugeot 305, katerega sem zamenjal za Wartburga !?!? in ?ele takrat ugotovu kak jajc je bil Pugi. :huh:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

No sej tukaj je siva cona... ampak ko pride do sive cone se lahko za?ne? drkat z birokracijo.

Aja, Miato si nabavi al pa pravi kabrio pa boste vsi imeli veter v laseh. :blush: Motocikel s stranskim priklopnikom je neki najbolj brezveznega in neuporabnega ter izgubi vse prednosti, ki jih motocikel ima ostanejo pa samo vse slabosti in ?e cel kup dodatnih. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V trenutku ko ima? stranski priklopnik je to del motrnega kolesa in veljajo vse dolo?be kot za samo motorno kolo, kar pomeni, da sme? vozit le otroke starej?e od 12 let tudi, ?e ti sedijo v priklopniku.

Seveda pa ker gre za mo?no tudi druga?no razlago, da ni nikjer eksplicitno navedeno, da omejitev 12 let velja tudi za priklopnik, se verjetno lahk zma?e? tudi v primeru, da ti to policija nalo?i kot prekr?ek. Sam to pomeni jebanje pri sodniku za prekr?ke in dokazovanje kdo ma bolj prav. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tnx Jures... to sem rabil :bravo:

Ma ne, nobenih mahinacij ni - pa kdo bi rad imel rabljenega Citroena, ki me je prej?nji teden stal komplet ?eljusti, nove diske in spet nove plo??ice (prej?nje tudi nove je za?galo, ker je za?tekala bremza) aja, da hladilnik klime sploh ne omenjam, ker je tudi spustil.

V glavnem dobrih 300? - tale kapelca nesre?na me pri servisiranju pride letno dra?je kot ?estka. :( jebemti rabljene avtomobile - ja da? manj zanjga sam pol je skos neka jajcerija. Grrrr jezen sem. :angry2:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A rabim kakr?no koli pooblastilo napisat za mojo drago, ker bo ?la s kapelco (pisana in registrirana na moje ime) v Srbijo za en teden. Namre?, ker nisva poro?ena se priimka tudi razlikujete tako, da ne bi bile kake sitnosti.

?e kdo ve to?no, kaj je treba bi bil vesel take informacije.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Pa to da navornika nkol ne obrnete cez 2500 obratov to je tud superca za sam motor,za kozlat. Dajte si dopovedat da obcasno ga je a treba zavrtet,da naraste tlak olja malo spere sranje po motorju,pa da se malo prediha,ja se vem ni potrebe ker ze do takrat dovolj vlece in bla bla bla.

To?no tako tud dizla je treba zavrtet nad 4,5k obratov - ne ga ?parat, ker je narejen, da se zavrti tudi ve?.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Js mam pri136.000 km ze nove ploscice+diske spredaj in zadaj se pravi da sm ponucal ze originalne ploscice potem se ene ploscice in zdej komplet diski +ploscice

ena beseda zate - divjak :harhar:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja kolk bi pa ti rad imel ceno - sej je 12 let stara zadeva pa ni? posebnega ali ekskluzivnega, da bi morala biti cena v nebo. Meni se zdi ?e tole prevelika. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.