JureS, jaz bi se (kot prodajalec) dr?al na?ela, kdor prvi prinese ?eleno vsoto, ga pelje (ok, je pa dost neugodno, ?e si un kupec posebej zate ureja papirologijo, ampak nikjer pa nima? garancije, da bo na koncu koncev ravno tvojega vzel), skratka kar te?ka odlo?itev, ampak vem pa da pravni posel ni sklenjen, dokler nista podpisana oba podpisnika in zadeva ustrezno overjena!
Dam nekaj na besedo....pa tud ne prodajam samo zarad dnara....(no vedno je vmes tudi ta razlog....to ne more? zanikat)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Lep?e ne bi mogel povedat ma ne sej se hecam, ker o?itno je to dober recept za prodajo. Mal si tko na flegma kot, da se ti sploh ne gre, da bi prodal pa kr prhajajo. Ker ?e si ful zagret ali pa v te?avah, da se ti mudi s prodajo pa po navadi kupcev ni od nikoder :ne vem:
Jaz sem 3 mesece tipal - na sistem ?e bo bo, sproti malo ceno koregiral, odganjal ?apce preko telefona koko je zadnja cjena....no in o?itno se je najdu nekdo, ki razume situacijo
P.S. Je pa dilema...kli?e ?e drugi in pravi ali je zaaral? Sem rekel ne ker tudi ureja papirje na lizingu, pa prbije ?e prinesem denar ga da??
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
2006, 131tkm,kupljen od fizi?ne osebe 1l,SLO, pri 110tkm,zadnji servisni izpiski so bili od servisa na 100tkm. Torej vse lepo in prav. Je pa M5 110 CD TX. Generalka narejena na 120tkm pri Mazda Robinson AT. Vse narejeno tako kot mora biti od jermenov, podlo?k, ?i??enja korita, nastavitve ventilov, tudi nek problemati?en le?aj je menjan pri zobatem itd.... ni da ni. Ma ?e cca pol leta pa prodam. Adijo Japonska for ewer!
Halo? Pa to ni nov avto in se 'krega?' ker ti je ?el en senzor?
Ti nisi resen....
jaz tudi kupujem ravno m6 170.000km z vso servisno zgodovino, pa ?e bo ?el vztrajnik za 1200? mi to ne bo ?udo pri rabljenem avtu....
P.S. Servis v Avstriji je cenej?i - le zakaj, tako ga vsi opevajo......potem pa pizdijo
Ja kaj za koga pomen Generalka je relativno (eni lo?ijo ?e tavelko in tamalo itd.)! :ne vem:
Kater agregat pa ima? pod havbo, domnevam da 120 KM dizlerja?
Generalka je veliki servis thats it....
Ne samo ta senzor je crknin in sem zaradi tega jezen ker se mi zdi total bedno da sploh crkne neka taka zadeva ki bi mogla suvereno delovati vsaj 10 let!
Motor je tiptop!
Jah, ve? kot je elektronke, ve? je mo?nosti da odleti na ?alost
Ne da bi hotel zagovarjati mojo najlup?o znamko (kar Reno vsekakor ni)!
Ampak na vsakih tolk in tolko avtov se naredi da so z enim ?e od tovarne dalje stalno te?ave, zdej ne vem od koga si jo kupil in koliko je on vanjo vlagal (redno servisiral itd.??), ampak mo?no je tudi da si kupil avto, ki je pri?el s proizvodnega traku na petek 13., ob 13.13 uri (no malo heca), ampak noben agregat ni nepokvarljiv.
Kaj to?no se ti je zgodilo, da je ?el motor po gobe (?e je Dizl, potem ima? varjante z nekimi podlo?kami pa zabasanimi oljnimi filtri itd.?) :ne vem:
Kaj pa ti sanjas???? Motor sel po gobe?
v globokem prepri?anju v pregovorno,zgodovinsko kvaliteto Mazd sem pred 4mi meseci kupil preverjeno 5ko.
V ta avto sem do danes ?e vlo?il 1500?(generalka,brisalci,zadnji diski+plo??ice.....) in ?e danes najnovej?e ODKRITJE crknil senzor za airbage. Tisti spredaj pod havbo pa ?e spet 160? bo ?lo,pa zadnji amortizerji nekaj nabijajo,in tako dalje......se pravi se kar vrsti!
V glavnem, na vseh ?kodah ki sem jih do sedaj imel nisem imel tolko sitnarij kot z Mazdo 5.
V glavnem Nikoli Ve?.
lp.
generalka,brisalci,zadnji diski+plo??ice..
Od kdaj je to napaka na avtu???? :ne vem:
To ni ?ala, ?e te zanima eno leto star TDI karavan, dobesedno nov povej. Moj stoji (govora je o plehu) in sem dal oglas ne zaradi denarja ampak ker res stoji ga je pa ?koda prepolen opreme....?re 6-7, ?e se potrudi? tudi 5,0, sam to pa? ne gre s 170km
MX5 je prevzela njegovo mesto v polni meri, ?ena pa swifta fura...
Na forum sem se prijavil z namenom da dobim kake koristne informacije. Odlo?am se o nakupu Mazde 6 CD 140 l.05/2008. prevozenih pa ima 90k. A mi lahko kdo pove koliko so kaj zanesljivi ti avtomobili, ?e imajo kake te?ave in ?e ga je sploh pametno kupit?? zelo bom hvale?en za informacije.
LP
?E bo? avto vozil - ne samo na primer bajta - vrtec - bajta, je to super avto, tudi ta motor se mi zdi da vsaj tisti ki ga imajo nima problemov
P.S. pa na 170KM se ga da dvigniti relativno poceni
Pa ne more? mu to predlagat, ?e i??e nekaj ve?jega (?e ne ne bi napisal 6-ke :ne vem: ). Pa tud ne ve? kaki dedec je - ?e ima 190 ali ve? cm lahko na roadsterja takoj pozabi.
Pristavc, dobro bi bilo, da bi napisal kak?en bud?et ma?, kak?en tip avta i??e? in kaj bo? z njim po?el (kolk km bi prevozil dnevno, relacije, mestne vo?nje ipd) in a bo? sam z njim se vozil al bo? bil "taksist"
kdor za prvi avto isce mazdo6 ma odprte vse moznosti.
Jaz sem meter 80 pa mi je avto cool. 2 sva sla camping varianta s plinskim tankom tako da avto je vsestranski + smekerski
Sam da sem jaz 3x on pa 18. Sploh ne bi razmisljal ce mam sanso.
Mi smo imeli na izbiro campus, katrca, yugo, 101, uno...pa se to poverbano od fotra al pa kanta za 300 mark.....
Mogoce ma pa v planu da se pol fotr ogreje za M6 pa mu pol NC pristavc zmakne
Samo meni osebno je Nb orngi lepsa in pristna kot NC
Lep pozdrav.Ker bom ?ez par mesecev 18, me zanima,katero mazdo bi vi vzeli za prvi avto..Gre se predvsem zato da ima dokaj normalno porabo,ni prestar,nima preve? prevo?enih,da ne bomo rabl generalke takoj delat..Gledal sem nekaj M6-ko,1,8i,kaj pravite na to?
kaj pa mx5 nb?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani