Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

sej vem, sam kaj ko me zadnje case res ni tok v slo...

jebote :angry:

ce bo se naprodaj se bom skesiral...+ veliki servis za mojo mazdo (240.000km)

Evo to je beseda, k mi zgleda res huda (dvobarvna notranjost)! :hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

Boss, tle se (spet) moram strinjat s tabo, to je tko kokr ?e ma? bolje opremljen avto, pa? re?mo da ga bo? (na?eloma) la?je prodal, niti ni re?eno da za ve? ke?a. Ho?em re?t, da na trgu se najdejo tak?ni in drga?ni kupci in pri marsikermu ne igra vloge al ma ?e plin zraven (da ne omenjam da bo kdo itak reku, da to lohk use skup zleti v zrak, bognedaj)! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

Ne pozabit, da ma? kljub plinu ?e kak liter porabe benza na 100km, ?e so vo?nje kraj?ega tipa. ?e ima? dalj?e vo?nje je porabe benz manj. Obvezno vra?unaj to, ?e ?e dela? tako kalkulacijo saj pri 15000km je to ?e cca 180? dodatnega stro?ka.

Pa ne ra?unat kolk bo benz, ker tega ?iv boh ne ve, ker gre lahko gor, lahko pa tud dol. Tko je najbolj? ra?unat na trenutne cene in v navedenem primeru je s plinom +1l bencina/100km prihranka pri 15.000km na leto cca 350?. Pol si pa prera?unite ?ez kolk let se instalacija povrne.

p.s. to ni kurcanje plina ampak le napotek, da si naredite res ?imbolj to?ni izra?un oziroma kdaj se vam plinski sistem res povrne pa da ni potem kak?nega razo?aranja oziroma morebitnih prevelikih pri?akovanj.

Tukaj bi jaz ?e dodal, da je (vsaj pri mojih obeh avtih je tako), poraba goriva na LPG nekolko ve?ja kokr na benz - za Laguno bi reku da kar kak?en liter, morda malo ?ez (nimam nekega hudo najnovej?iga sistema noter sicer), to je spet potrebno vkalkulirat, ?e ?e ra?una? na "3 decimalke"! :harhar::P:danzoman:

@Sischi - ti al ?e zlo dovg nis tanku na Verov?kovi, al pa ma? tam kake extra privilegije in zate ne velja cena, ki je tam napisana - 0,64?! <_<:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Veliki servis M6
Napisano

Kok je na poobla??encu sicer ne vem, je pa kolega s foruma (Hro??Vine) par dni nazaj delal tavelik servis na M6 120KM, dizel, letnik pa ma mislim 2005 in ga je ko?tal vse skupaj samo 480 ?, z materjalom vred. :danzoman:

Aja delal pa je - verjetno en najve?jih ekspertov za mazde v SLO, majstr Poga?ar! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

Hehe, zdele jih ma ?e kr neki prek 200Kkm! :danzoman::P

@David - stavim pa da alfa krepne ?e prej kokr Laguna? :harhar::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

Ampak sej tega kokr vem ne rabjo vsi avti - npr. pr men niti Laguna (2002) niti 323F (1997) naj ne bi nucali tega. Prav tako mi je Toma? reku, da tega ne nucajo ?vabi, ker majo nek sistem bolj dodelan kokr Japon?ki! :danzoman::harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tle je pomoje bolj vpra?ljivo vzdr?evanje, kaj je predhodnik delu z avtom, pa kok je kej zastopu navodila, kako ravnat z makino, pa al je uporablju pravo olje, ter ga dolivu itd.! <_<:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.