Me zanima ?e ma kdo kak?no re?itev za to neprijetnost.
Namre? u?eri sm se vozu iz Velenja, proti Kamniku, se prav cev cajt bulil v sonce, katero se svetovno odbija ravno od armaturke v vetrobransko steklo!
Zdej kako bi tak?no te?avo vsaj omilil? Jz sm ?e ?tudiru, da bi kr kak?no cunjo tm ?ez vrgu, k slab? ne more bit kokr je ?e blo! A obstaja kak?na efektivnej?a re?itev?
Sam zdej pa je spet dilema kaj je skrita napaka (v tvojem primeru verjetno sicer ni dileme, lahko pa da je napako prikril ?e kak?en prej, ne tale od kerga si kupu). Ker npr. lahko prej?njemu lastniku avto super laufa, tebi pa ?e prvi dan za?ne cukat in krepavat, pa se pri tem on ni ni? lagal in prikrival ko je prodaju!
ewo jaz pa sem se pelal po rahlem klancu navzgor mimo po?ivali??a polskava pa me je radar blisno ko sem mel na ?tevcu 215km/h radar pa me je zmero 212....
men pa moja s tem 17" 205kam gre sam do 170, pol se pa ustav (pa ne dobesedno )
Spomnem se kako je blo na Mx5, ko sm dal 17ke (215/40/17), namesto prej?njih 14 colk, pa je top spid padu iz cca. 210 na sam ?e 195 (po ?tevcu govorim).
ma kaki. sem se z GPSom vozu, 195/50/15 stevc ze tako mastno laze da brezveze. vsaj 10-15km/h. ce mas mal nagnjen klanc ga lahko ruknes neki cez 180 (stevc bo kazal ca 200) tok je moj peljal enkrat.. pa res ni prijeten feeling..
mors kupit avto ki je trd in ima podvozje primerno hitrosti.
Sicer pa odvisno kok cajta misli? to makino po svetu ?e trajbat, obstaja mo?nost zmanj?anja transportnih stro?kov za cca. 40%, sicer z nekaj vlo?ka, a o tem ve? v kak?ni drugi temi!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Me zanima kdo bo tole kupu, pa ?e men osebno je kr konkretna razlika vo?nje s 6ko al pa 3ko in za ta gnar dobi? kar dost avta "od ?estke"
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani