Skoči na vsebino

Nakladate slikaj s polico 4 gume ....

Rolo je isto kot polica, spodnji del prtljaznika v limo in karavanu isti pa ni sans da das 4 17ke brez roloja

A jebemti?a zdele si me najdu, k so vsa kolesa na avtu. Do jeseni jih je ne dajem dol pol me pa spomni, da jih nalo?im v prtlja?nik in poslikam skupaj z spu??eno polico.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ocitno nimamo istega prtljaznika, v mojo 5 vratno gume s feltnami (4x) 215/50 17 ne grejo vse brez da bi odstranil polico

v prejsnjo 6ko pa komaj sem stlacil vse 205/55 16

Na feltnah 18" ne gredo (zmanjka en cm :P ) vse ?tiri ampak samo tri - gredo pa vse ?tiri, ?e so samo gume brez feltn pa brez nekega tla?enja. Zimske 16" pa gredo tudi, ?e so na feltnah. O?itno glih tisti cm skupno na koncu odtehta.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3
Napisano

Ma sej bo najdu eno celo konzolo s kakega razbitega pa bo lahko spravil v prvotno stanje pred prodajo. Zdele ga pa pa? tako stanje ne moti in naj u?iva v zvoku. :closedeyes:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2013
Napisano

?e gre za neoriginalna plati??a in je luknja ve?ja je lahko problem, da niso pravilno centrirane na os oziroma bi bilo treba uporabit centrirne obro?ke ustrezne debeline.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup nove Mazde 6
Napisano

Komplet letnih pride trenutno okoli jurja. Se pa fino vozijo. Razliko bom videl pozimi, ko bom namontiral 16 colske.

Razlika je ogromna... ?e bo? imel ?as in voljo stehtaj eno kolo z 19" in tistega s 16" pa me zanima kolk je razlike.

Pri meni je 18" cca 24kg in 16" cca 19kg in ?e to pomno?i? s ?tiri pride za kr lep vztrajnik te?e in se tudi ob?uti pri pospe?ku.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

Boss, a se malo prilizuje?, ker se boji?, da te ulovim s kak?no lopato :P ? Zanimivo, da se pa na ?ase le strinjava. Dokler ne za?nemo o politiki...

Ah ne - mi pa ni te?ko napisat pohvalo in podporo, ?e nekdo dobro napi?e pa ne glede, da me bo ?e vedno z lopato ali pa BT-jko lovil. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

gorenjka cokolada je res za en drek no...

lindt so najboljse

drugace pa jaz lahk primerjam karkol od teh velikih firm, pa une v nemciji so ble dosti boljse kot tele pri nas

sej pol tud npr. argeta pasteta je na kosovu bolj zanic kot tale v slo....tko je to...juznije tuznije

Zanimivo, men pa glih lindt ne sede razen mogo?e tisti iz mle?ne ?okolade. Milka je recimo ratala ?isto zani? in je tudi pogledam ne ve?. Gorenjka ima pa en specifi?en okus, ki meni full sede verjamem pa da nekaterim drugim ne. Da pa ne bo kdo kake napa?ne predstave dobu kolk ?okolade pokonzumiram - govora je o dveh mogo?e treh 100g na mesec.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

nope v kranju imajo avstrijske

kdaj pa si to nazadnje preveril? V Supernovi majo vzhodnoevropske, dvomim pa da Muller uva?a razli?no za razli?ne trgovine :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

:cheers: Forum, ki si ga sami zase pi?ejo, zame ne ?teje.. ?teje pa izku?nja, ki sem jo imel in jo lahko delim!

Si prebral na avtomobilizmu kaj je napisal predstavnik Prinsa

Spo?tovani,

car fan, Henry 123 in Lipov?ek.

Moje ime je Gregor Zdovc in sem predstavnik podjetja PRINS.

Kot predstavnik podjetja Prins vas vljudno prosim, da se predstavite s polnim imenom in priimkom in to?nimi podatki o vozilu (lahko tudi v zasebnem sporo?ilu).

Poznamo vse stranke, katerim smo predelali vozilo in vsa predelana vozila.

Ne trdimo, da kdo od strank ni kdaj imel kakih te?av. Vendar do sedaj ?e NOBENE niso bile nere?ene.

O?itno je, da gre za reklamo za sistem ZAVOLI in vsi dobro vemo kdo stoji za tem.

Vsi namre? vozite ali ?elite voziti Zavoli. Ni? narobe s tem. Toda ne blatite drugih s katerimi nimate ni? opraviti (razen, da smo va?a konkurenca).

Zakaj sem prepri?an, da gre za blatenje brez resni?nega ozadja v va?ih zgodbah.

Ker se skrivate za izmi?ljenimi imeni brez to?nih podatkov o vozilih. Edini, ki je napisal tip vozila, pa je ?al brcnil v temo, saj pri nas ?e NIKDAR nismo vgradili plinskega sistema v 1.8 GTC Astro letnik 2009.

Pri nas imajo namre? vsa Opel vozila v tovarni?ki garanciji vgrajen Valve Care sistem in GARANCIJO na ventile!!!

Pri nas imamo strogo zabele?en vsak servisni poseg (redni ali izredni-garancijski). Vse je ON-LINE povezano s Prinsom na Nizozemskem. Tako so znani tudi vsi posegi v tujini. Pri nas je namre? tudi v ra?unalniku (v avtu) zabele?eno kdo je vgradil in aktiviral ra?unalnik prvi, poleg tega imajo vsi vgrajeni deli serijske ?tevilke in so POPOLNOMA sledljivi. Tako ni izgovorov v smislu, tega pa nismo vgradili mi.

?e ste res vgradili pri nas se ne rabite skrivati. ?e je bil sistem vgrajen pri nas, to lahko vedno doka?emo. Ne le da vam povrnemo celotno kupnino, dodamo lahko ?e 200 EUR ali ?e bolje: pla?amo teden dni oddiha v toplicah in dodamo dve sprostilni masa?i (za vse va?e te?ave, ki naj bi jih imeli).

Podpiramo delovanje forumov, vendar naj se na njem ogla?ajo ljudje z resni?nimi izku?njami, ne pa da se skrivajo za nekimi nadimki in blatijo konkurenco.

Oglasite se uradno in z vsemi podatki, da vemo kdo ste. In monterji bi se morali oglasiti le kadar gre za strokovno debato, vendar le z 100% preverjenimi in strokovno utemeljenimi dejstvi.

Nisem popolnoma prepri?an ali naj bom ?alosten ali vesel dejstva, da nas konkurenca takole napada. O?itno smo dobri in ne najdejo drugega na?ina kot blatenje. ?koda, da te energije ne usmerijo raje v to, da bi se izbolj?ali.

To so po?eli ?e prej, tudi na svojih spletnih straneh. Vse dokaze o tem hranimo pri nas.

Na tem mestu zato niti ne bomo prosili za umik va?ih objav. Naj ostanejo. In ?e imate ali ste imeli resni?no te?ave s Prins sistemom se oglasite s polnimi podatki o sebi in vozilu. ?e bodo va?e zgodbe dr?ale se posujemo s pepelom (in to priznamo na tem forumu) in vam izpla?amo vse, kot obljubljeno zgoraj.

Vsem bralcem tega foruma pa en nasvet.

Ko se odlo?ate za vgradnjo obi??ite vse monterje, ki jih imate v o?jem izboru. Oglejte si KAJ in KAKO vgrajujejo. Tako bo va?a odlo?itev zagotovo prava za vas, ne glede na to za kateri sistem se boste odlo?ili. In hitro boste lahko primerjali zgodbe posameznih monterjev in izlu?ili seme od plevela.

Ni ga monterja, ki se ne bi kdaj sre?al z ve?jimi ali manj?imi te?avami (razen, ?e je ?isto sve?). Pomembno pa je ali te te?ave HO?E in ZMORE odpraviti.

Vsi smo ljudje in delamo napake, pomembno je, da se iz njih nekaj nau?imo in jih tudi popravimo.

In vsaka konstruktivna kritika je vedno dobrodo?la. Nas zanima, ?e stranke niso zadovoljne, ker bi se radi ves ?as izbolj?evali. Japonci imajo za to poseben izraz KAIZEN (izhaja sicer iz Toyote), ki pomeni stalno izbolj?evanje in stremenje k perfekciji.

Zdaj pa ?e malo heca:

Vsem zgoraj omenjenim ?elim sre?no vo?njo in upam, da se kmalu vidimo, da preverimo delovanje va?ih "Prins" sistemov in odpravimo te?ave.

zanimivo kak?en odnos od nekoga, ki zna iskati samo te?ave pri drugih kar je lepo vidno na koncu ?lanka objavljenega v Delu - vse drugo je krivo samo oni nikoli ... :dudek:

http://www.delo.si/druzba/panorama/najcene...mu-bencinu.html

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

Slivka :rispekt: res globok priklon saj si napisal to?no tako kot sam razmi?ljam in ?e enkrat :notworth:

Mislim, da bi tole vsak moral prebrat ene parkrat pa tudi razumet zakaj je tako napisano. in ko bomo enkrat vsi razumeli in se dr?ali tega se o nobeni krizi ne bomo ve? niti pogovarjali, ker bomo imeli vsi dovolj.

Dokler bo pa med Slovenci prevladoval edini lovski nagon za lovljenjem nizkih cen pa naj stane kar ho?e si pa serjemo v isto skledo iz katere potem jemo.

In tukaj ni dosti izgovorov vsaj pri ve?ini ne, da ni denarja - to je BS, ker kdor ne dojame, da je najbolj?a nalo?ba nalo?ba v zdravje in da vsaj za svoje lastne potrebe je bolje vzeti kvalitetno hrano kot pa nekvalitetno, ki ima edino prednost, da je poceni, bo kmalu (pa mu ne privo??im) to svojo ?parovnost lahko nekje drugje precej drago pla?al.

Banalen primer, ki najbolje ponazarja kako je to - kupi? najcenej?e ?ang?lang gume, ki so stra?no poceni in si pri?paral neverjetnih 150? nato pa v mokrem zleti? s ceste zaradi kur?evih gum in naredi? ?kode za 1500? ali ve?. Kje je ta ra?unica potem, al gremo na upanje, da se ne bo ni? zgodilo in raje prepustimo sre?i, da upravlja z na?imi ?ivljenji. A ni vseeno bolje, da si zmanj?amo tveganje z nakupom kvalitetnej?ih zadev sploh tam, kjer direktno ali indirektno vplivajo na zdravje.

Ja, hrana pri nas je res kategorija 2, ki se prodaja po prvi ceni. ?e ?okolada v M?llerju se razlikuje od ?okolade v drugih trgovinah.

To ni ve? res, ker v Mullerju imajo ?okolado od vsepovsod in to, da je bolj?a kot recimo iz drugih ?tacun zdaj ne velja ve?. Tudi nuttela je iz Poljske. Aja sej mogo?e sem butelj sam ve?ino pri nas jemo Gorenjko in meni je to zelo dobra ?okolada.

pamperske made in austria (se dobijo samo v milerju) = ma loh froc cel dan gor (ni glih dobr ampak bi vzdr?ale :) ), ostale ?tacune ala mercator pa made in xxx za vzhodne trge, eno - 2 lulanji vzdr?ijo

Jok, v Mullerju imajo poljske pamperske natanko tak?ne kot v Mercatorju. So dovolj kvalitetne razen pred kake pol leta je bila serija (tistih z zvezdico), ki pa je res spu??ala. se je pa ogromno mamic prito?ilo na njihov FB profil in o?itno je zaleglo saj zdaj so pleni?ke spet OK.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

Kr malo dvomim, da lahko pri avtomobilih tako razliko delajo - recimo Tourani Nemcem glih tako crkujejo kot Slovencem tako da ... :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

Pri CX7, 2.3T, 191 kw imam nasvet, ki ga pri odlo?itvi za predelavo na avtoplin ne spreglejte:

ne nasedajte za ponudbo teko?e faze.. To sem nasedel pri trgovcu v Mariboru, da so mi v novo kar vgradili Prins.. Sami problemi! Zadevo bomo demontirali!

Na prej?nji CX7 sem imel plinasto fazo Zavoli, to pa je res re?itev za ta zame najbolj?i avto. In to pride sedaj tudi v tega, kjer sem kiksnil s prvo izbiro!

Hmmm, ?e si upa? pojdi tole svojo izku?nijo podat na forum avtomobilizem.com v temo o plinu, kjer te bodo "verniki" Prinsa posku?ali prepri?ati, da si ti krivec, da zadeva ne deluje. :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.