Skoda baterij za izven avta kupis 12v adapter/pretvornik......sicer pa kdor to ven in not daje je car.....v petih letih ga nisem ven vzel. Ko je not je not....prevec komplicirano.za ostalo je notebook
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Philipsa mam jaz v avtu in dela bp. Velik tu ni kablov za povezat oba zaslona kar je za v avto ok. Edina razlika ki sem jo opazil je ta, da ima ta drugi-dodatni zaslon nekoliko druga?en kontrast oz. svetilnost- je nekoliko temnej?a slika. Plus je tudi, da ima zadev?na daljinca-prav pride, ?e se gleda v hotelski sobi ali apartmaju.
Pazit mora? na tudi to, da ima dvd ugrajeno baterijo, ker druga?e, ?e bo? ugasnil avto, bodo otroci gledali film ali risanko jovo na novo dokler spet ne da? kontakta in seveda je veselica tu.
Druga?e sta zaslona in kablovje lepo spakirani v torbico. Ko ju bo? zlagal v torbico, glej da bodo zaslovni vstavljeni v trobico tako, da bosta gledala drug proti drugemu navznoter, da se ti slu?ajno ne po?kudujeta zaradi morebitnih zunanjih udarcev.
neckermann ima tudi remote, nima pa baterije, a problem je re?ljiv, ker je sistem na dolge ture, in ?e se ustavi? (benz pumpa) da? klju? na kontakt in gre naprej
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ampak ne vem to?no kake so razlike, in ali se spla?a dat malo ve? za npr. Philips v primerjavi s tistim iz Neckermana? Ima kdo kak?ne izku?nje, priporo?ilo?
Zadnjega imam jaz ?e v 5m avtu in je neuni?ljiv......in me je ravno nekdo spra?eval - (grega?) mislim da ga je tudi kupil
Hehe tud moj fotr je dobu polo?nico za astronomskih 56km/h... res je zlo?inc, jaz se ga bom kr odpovedal pa tako varen in previden voznik je. Zdej vem od kod sem jaz divjak, ?e je pa fotr ?e huj?i - mater Lojz kje si, da bo? tole na?o ktriminalno divja?ko familijo v red spravu.
A pa je loh sploh zvozu ovink?
A ta starga fi?ota? NI blema,koj kazga zrihtamo...sam je pa zelo zaje... pri prodaji! Me je ?e pri branju oglasa minil vse skup... Izbir?en pri kupcih!
ima bit za kaj
Exeo bo praznoval prvo sve?ko in sem primerjal Adriatic - Triglav - Generali.
paket do paket zmaga Generali za cca 50? ceneje, vendar ima Adriatic sedaj v osnovnem kasku odli?no izbiro brez odbitne fran?ize,
Dogodki v prometu: Zavarovalnica pokrije neposredno ?kodo na zavarovanem vozilu zaradi prometne nesre?e, v primeru tr?enja z drugim vozilom oziroma udele?encem v prometu, tr?enja v oviro, zdrsa s ceste, prevrnitve, padca zunanjih predmetov na vozilo, zra?nih plovil in njihovih sestavnih delov. Prav tako je krita ?koda, ki nastane na tapeciranih delih vozila ob nudenju pomo?i osebam, po?kodovanim v prometni nesre?i, pa tudi ?kodo zaradi namernega po?kodovanja zavarovane stvari, ?e gre za prepre?itev ve?je ?kode na zavarovani ali drugi stvari ali ljudeh.
Po?ar: Pokrita je ?koda na zavarovanem vozilu, ki je posledica po?ara z razvojem plamena, direktnega udara strele, eksplozije in nenadnega zunanjega toplotnega ali kemi?nega delovanja.
Tatvina: Pokrita je ?koda na zavarovanem vozilu, ki je posledica tatvine ali ropa vozila, protipravnega odvzema vozila, pa tudi ?kodo na vozilu in njegovih sestavnih delih, nastalo pri izvedbi ali poskusu izvedbe teh kaznivih dejanj pod pogojem, da je bilo vozilo zaklenjeno ali v zaklenjenem prostoru.
Posebni dogodki: Pokrita je ?koda na zavarovanem vozilu, ki je posledica dru?benopoliti?nih dogodkov (demonstracij, manifestacij, javnih shodov, stavk), zlonamernih in objestnih dejanj tretjih oseb (udarci, odrgnine, lom delov vozila ...), naravnih nesre? (viharja, poplav, valov, hudourni?kih ali visokih voda, to?e, sne?nega in zemeljskega plazu).
tako da temu dodamo le ?e stekla, ki vklju?ujejo tudi lu?i, senzor za de?, vgrajeno anteno, ogledala in parkiri??e in to je to!!!
Pod parkplac in vandalizem (MX5 trenutno ) se lahko popravi celoten avto, to?a in kraja pa sta v osnovi
Tako da iz AS Super kasko paket 1210? prehajam na tole izbiro za 900? - v super paketu so asistenca (imam seatovo), klju?i, xenonke - nimam, divjad (mam parkplac in vandalizem ), stre?na stekla pravna asistenca, nadomestno vozilo (spet seat krije) skratka preve? bla blajev....
?e bi imela generali v osnovnem kasku vsaj krajo bi vzel generali - vendar le ta ima krajo in vandalizem posebej in si veliko dra?ji ob tej opciji
Vsekakor pa ?e ?eli? celoten paket je Generali najugodnej?i - ampak dovolj imam prepla?evanje uslug, ki jih ne rabim.
Danes smo se vrnili iz dopusta na Lo?inju. Prva pozitivna stvar: LPG pumpa v Nerezinah. Juhuuu, ker gremo na poletni dopust spet tja!
In pa seveda na poti do Lo?inja, jih je tudi ?e kar nekaj ( pot ?ez Ilirsko B. in mimo Lovrana, Opatije itd)
Vse skupaj naredili 699 km , povpre?na poraba po BC 8.2 , ampak je avto vseskozi laufal na plin! torej poraba plina cca 9.2 litra. Glede na cene plina na Hrva?kem je to vo?nja pod ?IFRO: Ugodno ( 4,92 kune/L)
Tole sem ?e ve?kat opazil in sicer na AC od Pesnice proti Murski soboti. A je komu jasno kaj znak pomeni? Iskal sem po nekih tabelah ZVCP pa nisem ni? na?el. Je to kak?no vodovarstveno obmo?je al kaj tazga?
Thnx
Kot prvo je na levi....razen ?e je na obeh straneh...mene so u?ili ignorirati znake samo na levi
Druga?e pa prehod za interventna vozila.
Tam kjer je znak, naj bi se dalo ograje z lahkoto odstranit in tako omogo?it prehod interventnim vozilom na nasprotno stran avtoceste
Najbolj?a makina za otroke (?e jih ima? ve?, sestra ima 4) je tole http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4751204&show=1 ...prvo sem zelo dvomil, imajo celo avtomatika ampak ne morem verjeti, z avtom niti malo problemov, vsak sede? samostojen in enak drugemu, avto udoben da ne mor? verjet, zadnje sede?e lahko postavlja? kakor ho?e? ker sanke so ?isto do prtlja?nika, tudi klimo si lahko zadaj posebej na?tela?, zadnje ?ipe elektri?no ven butne ipd. ipd.,...fakin minibus haha. Pa smo takrat skupi gledal ?e kak?ne Vivarote ipd. ampak ni pri?lo v po?tev...tist je bolj tovornik s klopmi, mora? celo vrsto ven butnit ipd.
KIA je zdavnaj prerasla v resen avto, drsna vrata pa nasploh 1A
Vsekakor ni slaba, ampak bi jo vzel res ?e potrebuje? prostor, ?eprav je nekaterim majhen prtlja?nik na NON XL, ki je nam pri?el (4je + pes) ve? kot dovolj, ker ima visok strop + premik celotne zadnje klopi - naprej nazaj - ko rabi? prostor za potnike da? nazaj, in obratno - ?e pa ima? otroke, ki so na sede?ih in noge ne gledajo dol, pa da? celo klop ?ist za prve zice in ima? skoraj XL prtlja?nik - zakon.
Altea sicer ni slab avto ( razen obupne armature) ,ampak pozabi da ti bo pila 5.0! Men je Touran 1.9 TDI pil 7 pri normalni vo?nji ( ve?inoma AC) pa ?e liter olja zraven
Nemogo?e, nama je 1.6 mnogo pre?voh bencinar na altei pil 7,5, 1.9 TDI pa 5-5,5
Ma? ti prete?ko nogo o?itno...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani