Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

si mogo?e mislil 100kg ve?? In ne 1 tono?

Upo?teva ?e sebe.... :bravo:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zascita avta
Napisano

jures : podgane 4:0 :hudicek:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nov group buy - 3x smart turn
Napisano

Kdor pa ho?e - od nepredelanih pa lahko tudi prej pride, pa seveda kasneje tudi na ?evape - namre? sedaj mam frej tudi dopoldne, avgust je pri nas kjuzo, pol se pa za?ne.

Zadeve so predvidene v ?etrtek tukaj - dobava.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Verjetno ?ele po 28. avgustu bomo imeli en vgradni party pri jures-u, al pa pr men, kdor bo seveda hotu da se to extra deluxe ?alabajzersko vgradi, kdo pa pa? ho?e sam preizkusit sre?o, pa naj se ne da motiti.

To pride v po?tev seveda da so vasaj 3+ za montirat, druga?e ni smisla, bom pa? vsako popoldne 1ga maredu.

Pa mislim da so ?evapi in :pepsi: obvezni. :hudicek:

Vse se da zrihtat, upam samo da do takrat ne pripeljejo zemlje in posejejo trave :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Pa to je to... s tem stavkom si povedal natan?no vse in vsakomur, ki posku?a razlagat kako je z enim gorivom poraba velik ni?ja pri tem pa je navedel isto situacijo kot jo je imel Alex.

Ne gre to tako - ?e ho?e? izlo?it vse mo?ne vzroke za napako je treba vsaj 15-20 tankov narest z enim gorivom in ravno toliko z drugim, da se sigurno izni?ijo vse nepravilnosti.

V Alexovem primeru podatka o porabi ne povesta ni? o kvaliteti goriva ampak le to, da je mel precej nizko porabo :bravo:

in da se je imel fajn :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Nisem ?el ?e tja samo fizika, energije (potencialna, kineti?na) pa so mi ?e kar poznane :P

je pa res, da na zemljevidu zgleda pa? dol :hohoho:

Pa verjetno je tudi to res, da je zelo hud udarec za nekatere Petrol haterje, ker kako je sploh mo?no, da s Petrolom porabi manj kot z Shellovim superduper extra full kvalitetnim dieslom. :blink: :ne vem:

:jezicek::hohoho::hohoho:

Alex mora samo ?e dodati vpliv guzve....nazadnje sem jaz stal na tej cesti 3 ure s prvo :angry2::angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Grrr, smo bli na morju.

Je zadeva ?e naro?ena? Bi se prislinu zravn ?e ?e ni ... :blush:

naro?ena - druga?e pobaraj tistega na seznamu ki je zalogo naredil :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jures a se ti heca?? :blink: :ne vem:

Kako je lahko navzdol, ?e je Alex doma v Kopru na nadmorski malo nad 0metrov. Kako gre? pol lahko navzdol? A je sardegnia torej pod morjem?

Jaz sem ?ist zmeden zdej. :blink::blink:

Si ?el kdaj to pot? Jaz sem ?el ene 4x, na poti do Livigna ima? avtocesto do Padove, nato se hitro povzpne? po ovinkih in tunelih do Bologne od Bologne pa stalno navzdol po ravni avtocesti, kontra pa se po?asi pleza? in se hitro spusti?, vsaj moja izku?nja - vedno s polnim avtom na pot manj?a poraba kot z la?jim nazaj (hrana, pija?a...:))

A obstaja kaka stran ki ti izpi?e relief destinacije? bi blo zanimiv.....

P.S. Poglej zemljevid - skoz se pelje 'dol' :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

O ni tako oskubljena ima hard top! Zna biti zanimiva priloznost - ker tip ne ve kaj prodaja.....4 vrata je napisal ima 5 itd, tako da je loh sam kak mulc ki isce peneze, avto pa ve? vreden

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

On rab predelanga !

Ja si ?e povedal, sej loh ti spet uleti? a ne? Al se pa po svoje zmenta :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

in kdaj se utegne ripper oglasit kamorkoli da se to podewa? =)

Se loh spet na nasi trat dobimo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Evo,pri?el z potepanja domov.Poraba mojega "tovornjaka" nalo?enega do tilta je bila,z Petrol nafto do Sardegne (LIvorno) 5,9l/100,vo?nja 130-140.Zame lep dose?ek.

Domov pa Shell-ova diesel extra,poraba 6,3/100,hitrost enaka.Za moje pojme je to ugodna poraba.

Druga pesem je pa potovanje po Korziki in poraba. :hudicek:

[/quote

Domov je skozi navzgor. Zato tudi manj na poti tja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja in je treba zadevo predelat da trzne na - impulz in da ven - impulze za blinker.

Tubitele je lastnik boj?eve prej?nje "nepremi?nine" :hudicek: , in ne rabi predelave.

Kowkele tud ne rabi predelave.

no sej pol sem pa sam jest...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zdej pa tako za info, kdor ima M6 od 2005 naprej rabi predelavo, tako da ne t?la?it zadeve nikamor ne predelane !

Kdor ima M6 do 2005, ne rabi predelave se lahko direkt vgradi.

M3,M5, katerkol letnik rabi predelavo, pred vgradnjo !

?e je ripper 'tvoj', potem je vpra?anje samo telih fantov:

4. tubitele

5.kowkele - 2003 letnik :bravo:

Kateri letnik to?no je tubitele? Po moje tudi pred 2005

V razlago - starej?e na releju ?migovca preklaplajo + linijo, novej?e (moja) pa maso, to je vsa kun?t

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Nemci so super odzivni, 3je odgovorili v 10 minutah...

Cena je potrjena 18,75? s po?tnino na kos , bo tukaj konec tedna, do 28. pa je ?as za pla?ilo - American odtrgajo :)

ra?un je na voljo kopija, ?e koga zanima, original bom imel jaz za morebitna vra?ila

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kalori?na vrednost LPG (UNPlina)
Napisano

Ja sej Jure, obe gorivi sta pa mi?ljeni Verov?kova in Petrol! :ne vem:

Aaaaa jaz sem razumel benz in LPG... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lej ?e mu na benz ne sveti je avto ok, in so nastavitve plina malo povr?no narejene.

?e pa sveti na benz pa je treba pogledat, kaj ga daje ker pri vo?nji na LPG je napaka-problem vsaj 5X bolj opazen.

ampak gori mi v primeru OBEH goriv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

@Jure, lu?ka gor ali dol (ob?asno se mi celo izklaplja sama od sebe, pa spet pri?ge itd.), ampak gori mi v primeru OBEH goriv, se prav izhodi??e imata oba ponudnika identi?no, kar se moje ki?te ti?e! :harhar:

Vseeno mi je to nedopustno..a sem pol jaz picJzl... :blush:

Ce vedno gori je pol to sigurno napaka motorja ki lahko samo zaradi tega cuka - lambda, narobna mesanica itd itd, daj enkrat prebrat napako ob lucki

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stre?ni kov?ek - vpra?anja
Napisano

Vidim da mas KP registracijo, a sva slucajno mi2 danes skoraj celo avtocesto skupaj peljala okol pol osmih? Pa poprav si podpis nimas TDIja :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.