Men je pa mal sme?n, da je v tej klasi (6ka), za Mazdo 170 KM ?e konkretna konju?nica (?e se ne motm drug nejmo?nej?i benz), medtem ko npr. pri Bemveju je to "skoraj" vstopna konjenica v razredu trojke!
LImuzina je na pogled (moje mnenje) precej bolj elegantna (lep?a), pa domnevam da nudi ve? prostora, ni pa hkrati bol uporabna, npr. za praln stroj furat, to se strinjam!
Boss, to pa moram priznat, da (v glavnem) ni bilo neko hudo stiskanje, recimo da popre?na brzina cca. 140 po autobanu.
P.S. - ?e primerjamo mazdo 6 1.8 16v in Laguno II 1.8 16v (obe mata namre? 120 KM), nisem prepri?an, da je mazda ?parovc prot renoju, lohk pa me poskuste demantirat, a ne Jure?
Kar se pa ti?e zbiranja informacij, ko si pra?u 2 ki prodajata tak avto, mi je pa logi?no da sta raj rekla da ma ketno, ker je s tem avtomatsko "prdobu na ceni"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Men je pa mal sme?n, da je v tej klasi (6ka), za Mazdo 170 KM ?e konkretna konju?nica (?e se ne motm drug nejmo?nej?i benz), medtem ko npr. pri Bemveju je to "skoraj" vstopna konjenica v razredu trojke!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani