Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Men je pa mal sme?n, da je v tej klasi (6ka), za Mazdo 170 KM ?e konkretna konju?nica (?e se ne motm drug nejmo?nej?i benz), medtem ko npr. pri Bemveju je to "skoraj" vstopna konjenica v razredu trojke! <_<:P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prodaja rabljenih mazd
Napisano

LImuzina je na pogled (moje mnenje) precej bolj elegantna (lep?a), pa domnevam da nudi ve? prostora, ni pa hkrati bol uporabna, npr. za praln stroj furat, to se strinjam! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

Uglavnm - tko mam narjen da lohk koristim kapaciteto 100%, o?itno (zrihtala sta mi pa to, na enmu Primo?, na drugmu pa Toma? Plinski I.)! :danzoman::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

@STroker, to pa ne vem ?e je pametna taktika (na dnu so ponavad raznorazne usedline itd.)! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

V obeh avtih mam varnostni ventil na tanku tko da ni govora o nobeni nevarnosti, itak sta pa oba stalno v pogonu in nikol ne ostane povhn! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

Nisem tega sicer sam delu, sam vem da ti je to opcija, da pove?a? kapaciteto (kar je zame ful va?na stvar)! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

Boss, to pa moram priznat, da (v glavnem) ni bilo neko hudo stiskanje, recimo da popre?na brzina cca. 140 po autobanu. :blush:

P.S. - ?e primerjamo mazdo 6 1.8 16v in Laguno II 1.8 16v (obe mata namre? 120 KM), nisem prepri?an, da je mazda ?parovc prot renoju, lohk pa me poskuste demantirat, a ne Jure? :harhar::vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

_____ uporabnik_______max(km)______min(km)______avg(km)______tank (l)___Moped

1. ______?tajerc_________max 500_____min 350______avg 450_______55 l______M6 2.3i

2_______ iVar___________max 623____ min 508______avg 565_______57-59l____M6 2.3i

3.______Sishi____________max 450_____min 320______avg370_______41.5L_____MX-3 1.8

4.______jures____________max 430_____min 300 :)____avg 370_______55L______CX-7 2.3

5.______Guliko?a (Reno)___ max 540_____ min 370_____ avg 500______ 48L(od 50)___ 1.8 16V

6. ______ Jo?a (323FBA)____max 560 ____min 420_______avg 480 _____ 44,59 (od 44L)__1.5,16V

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

Kar se pa ti?e zbiranja informacij, ko si pra?u 2 ki prodajata tak avto, mi je pa logi?no da sta raj rekla da ma ketno, ker je s tem avtomatsko "prdobu na ceni" :P:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 2.0gt
Napisano

Men je pa sme?no, da ima avto s 150 konji kon?no brzino samo 200, to je bistveno manj kokr so mel v?asih z majn konji! <_<:P

Sicer nismo na dirkali??u, ampak vseen mi je pa ful v o?i zbodla ta cifra! :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

Hehe, jz se spomnem da sem na omenjenem motorju menju jermen, tko da me je o?itno mehankar nafuk..? :blush:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.