Poka?i ji Seat Alteo (ne XL ampak navadno) pa se bo takoj zaljubila...tako kot moja.in v Seatu (ne vem zakaj) problemov ni....od 10h Seatov sem jih imel 6 preko 150.000km - brez 1? stro?ka.
Zato ga mam spet
tole na primer - neproblemati?en 1.9 TDI ki pije 5,0, leto mlaj?a, da o dizajnu ne izgubljam besed
Ja, sej samo a ve? kaj mi ne gre skupaj, da ima lahko samo 10000 prevo?enih skoraj nemogo?e, sem s prodajalcam kontaktiral pa pravi da je drugi lastnik pol leta, prej pa naj bi bil en starej?i gospod, tudi na servisu ka?e vse uredu, sam mi pa tole res ne gre skupaj. Je pa malo predale? da bi se z gorenjske vozil tko dale? pol pa ugotovu da je bil ves povalan.
jah taki so res ?udni.....pazi!
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
imam Mazdo 6 karavana 143km,l.06.,240000 km prevo?enih.Moj serviser mi je na zadnjem tamalem servisu predlagal naj s tavelikim ?e malo po?akam,ker naj bi bil avto v super stanju.Avto imam sicer pol leta in do sedaj nisem imel problemov.Edino kar mi je po parih mesecih za?el zjutraj pri niskih obratih po traktorsko klepati in to ?e vedno po?ne.
V?eraj pa mi je na poti iz MB v LJ za?ela utripati lu?ka za DPF.Ker se mi regeneracija ni kon?ala do doma(cca 50km) me zanima ?e ga moram na servisu regenerirat in ali imam ?e kak?no mo?nost razen uradnega servisa v okolici Ljubljane?
Hvala,
Ivan
Tvoj serviser je naredil samo servis, ker pa nima orodij za resetiranje servisnega intervala ti je zaćela utripati ta lu?ka kot opozorilo na servis.
In ni? drugega....
EDIT - Boss me je prehitel...sem za?el z vrha ker sem v zaostanku
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Eto tema gre lahko u penzijo, grem polo?it aro za mojo preljubo GT ?estko ta moment (?e zmer pa nimam reg. table naro?ene, bemti), pelju me bo pa do prodajalca kr kolega Mirko, ki stalno govori k zmaj, tko da veste od kje je to!
poglje ?e je v prometni ?e rumena
Moja najdra?ja je prav neverjetna divjakinja. V?eraj je dobila pozdrave od jankovićevih raubarjev, ?e? da je vozila 66km/h od Brdnikove do Ve?ne poti in da je tam omejitev 40 km/h. Moje je danes 2x peljala v obe smeri in nikakor ni na?la znaka za omejitev na 40 km/h. Od dogodka je 10 mesecev pa me zanima a ima kdo idejo kje bi se dalo dobiti podatek o tem, ?e je bila signalizacija v zadnjih 10 mesecih spremenjena.
Lp
M
A to je od semaforja s cesto Pot za Brdom mimo PST sprehajalne na ve?no pot? Kjer je un smotan ovinek ?ez mosti?ek?
Od semaforja naprej res ni omejitev se mi zdi, ampak pazi Brdnikova se za?ne ogromno prej pri po?ti in tam notri so jo po moje slikal.....ujel? Pozanimaj se to?no lokacijo.....
...avtoradio nebi smel biti kriv, men se je problem pojavil pri oja?evalcu...potem sem pa ornk kabl, fajn ?mirglal pleh nekje zadaj, luknjo smo zvrtal, za??itil zadevo in to je blo to...pa? AudioX klub je naredil svoje v mojmu life-u..hahahaha. Morm poslikat kaj mi doma na omari le?i....take sladke TIP TOP stvari ala Magnat wufy, Steg oja?evalc, pa ?e cel prednji sistem z oja?evalcem mislim da GroundZero ipd., bi prav montiral v avto da bi vse ropotalo spet
?E piska samo na zvo?nikih oja?evalca je garant oja?evalec - ?e nekaj ali ima? input na high gain? (direkt iz zvo?nikov?)
Hehe,sem jest 1x v preteklosti podoben problem in to pri jugotu, k je kar naenkrat po zvo?nikih za?el ?pilat motor...je blo sli?at k motorji na prvem soundblasterju
Al pa je tok kul radio, da lovi tut frekvenco motorja
kaj ve? ti pa ne morem pomgat, k nism tak avdiofil
na rednjih valovih ma? ?e vedno 'turbo' efekt
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz ga tankam v ponedeljek na hrva?kem, miatica v Rovinju
Povezava za deljenje
Deli na druge strani