Skoči na vsebino
?e koga zanima....
Napisano

Jaz ga tankam v ponedeljek na hrva?kem, miatica v Rovinju :bravo:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lep?a polovica se je ogrela za Tourana
Napisano

Poka?i ji Seat Alteo (ne XL ampak navadno) pa se bo takoj zaljubila...tako kot moja.in v Seatu (ne vem zakaj) problemov ni....od 10h Seatov sem jih imel 6 preko 150.000km - brez 1? stro?ka.

Zato ga mam spet :)

tole na primer - neproblemati?en 1.9 TDI ki pije 5,0, leto mlaj?a, da o dizajnu ne izgubljam besed

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4765014&show=1

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nujno
Napisano

Ja, sej samo a ve? kaj mi ne gre skupaj, da ima lahko samo 10000 prevo?enih skoraj nemogo?e, sem s prodajalcam kontaktiral pa pravi da je drugi lastnik pol leta, prej pa naj bi bil en starej?i gospod, tudi na servisu ka?e vse uredu, sam mi pa tole res ne gre skupaj. Je pa malo predale? da bi se z gorenjske vozil tko dale? pol pa ugotovu da je bil ves povalan.

jah taki so res ?udni.....pazi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPD lu?ka gori..
Napisano

Zdravo,

imam Mazdo 6 karavana 143km,l.06.,240000 km prevo?enih.Moj serviser mi je na zadnjem tamalem servisu predlagal naj s tavelikim ?e malo po?akam,ker naj bi bil avto v super stanju.Avto imam sicer pol leta in do sedaj nisem imel problemov.Edino kar mi je po parih mesecih za?el zjutraj pri niskih obratih po traktorsko klepati in to ?e vedno po?ne.

V?eraj pa mi je na poti iz MB v LJ za?ela utripati lu?ka za DPF.Ker se mi regeneracija ni kon?ala do doma(cca 50km) me zanima ?e ga moram na servisu regenerirat in ali imam ?e kak?no mo?nost razen uradnega servisa v okolici Ljubljane?

Hvala,

Ivan

Tvoj serviser je naredil samo servis, ker pa nima orodij za resetiranje servisnega intervala ti je zaćela utripati ta lu?ka kot opozorilo na servis.

In ni? drugega....

EDIT - Boss me je prehitel...sem za?el z vrha ker sem v zaostanku :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ljubljana-Prishtinë
Napisano

in rezultat z mazdo 6 CD129

Objavljena slika

a nisi ?el jest? Ali pa nova mazda ?para povsod, tud na kmjih

:D

P.S. Resno razmi?ljam o novemberskem tripu dol do jonske obale.....se morva dobit na drinku kdaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jure, sm porajtu tega, itak sem dav ve?krat kot iskalni kriterij vsa LPG vozila, preko letnika 2000! :bravo:

garant taxi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja bohpomagi, aje lohk avto u bl groznem stanju??? <_<

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4732327&show=1

ima bratranca, ki je enakovreden ?eprav ne butnjen...

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4552696&show=1

jo?a!!!

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4516843&show=1

avto ima ugrajenu homologiranu plinsku napravu.

servisiran na poobla?ćenom servisu. :pepsi:

moznost menjave za E220 ali E270 letnik 2002.naprej, z mojim dopla?ilom

Ampak zdej je ?e konec

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Evo ga kufer gor :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

330km pri 40L tanku LPGja (brez nastavitev varnostnega ventila) in ?e kar vle?e in ?tarta na plin :bravo:

O?itno bo poraba plina res tam - tam kot prej ko je bila 8,5-10 :jupiii: , s tem da se benz ?e tudi malo ni premaknil po 330 km.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

O spet ena MPS-ka

pozna kdo, ker zdaj so ?e mene dlani zasrbele da bi malo kupoval pa prodajal :P

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4760764&show=1

Ha ha to je moj zasledovalec - pa celo trugo je dal dol, prtlja?nika pa ne....za aerodinamiko...

huda cena - se da pol za 10500 dobit? :vesel:

:whatever:

Xenonski in bi-xenonski ?arometi

- Head-Up display

- Adaptive light / dimani?no prilagodljivi ?arometi

avtomatska klimatska naprava

- klimatska naprava - 2 conska

tempomat

- tempomat / Adaptive Cruise Control / Distronic

- stre?ne sani

wtf :rolleyes:

IN PA ZMAGA PO CELI ?RTI:

Oblika: limuzina (6 vr.)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri nakupu vozila
Napisano

Eto tema gre lahko u penzijo, grem polo?it aro za mojo preljubo GT ?estko ta moment (?e zmer pa nimam reg. table naro?ene, bemti), pelju me bo pa do prodajalca kr kolega Mirko, ki stalno govori k zmaj, tko da veste od kje je to! :harhar::P

poglje ?e je v prometni ?e rumena :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

jo?a kaj pa tale?

ga ker mogo?e pozna?

ha ha nekaramboliran - ajvar ma pa njegovo haubo :closedeyes:

Prodaja se ?e ve? kot 6 mesecev, po moje ?e kdo pride s cashom ne preve? velkim odpelje okol 15k maximalmo!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jankovičevi raubarji
Napisano

Moja najdra?ja je prav neverjetna divjakinja. V?eraj je dobila pozdrave od jankovićevih raubarjev, ?e? da je vozila 66km/h od Brdnikove do Ve?ne poti in da je tam omejitev 40 km/h. Moje je danes 2x peljala v obe smeri in nikakor ni na?la znaka za omejitev na 40 km/h. Od dogodka je 10 mesecev pa me zanima a ima kdo idejo kje bi se dalo dobiti podatek o tem, ?e je bila signalizacija v zadnjih 10 mesecih spremenjena.

Lp

M

A to je od semaforja s cesto Pot za Brdom mimo PST sprehajalne na ve?no pot? Kjer je un smotan ovinek ?ez mosti?ek?

Od semaforja naprej res ni omejitev se mi zdi, ampak pazi Brdnikova se za?ne ogromno prej pri po?ti in tam notri so jo po moje slikal.....ujel? Pozanimaj se to?no lokacijo..... :hudicek:

post-2637-1303305933_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

kaj je s tem avtom? bi biv za uporabo?

sm ga klicu pa je reku da ma italjanske papirje pa da je treba delat homologacijo.

se spla?a?

uf te?ka euro pa to

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sama fovsija vas je :danzoman:

al pa tud ne.....saj nekateri uporabljamo to tehniko (res da preko vAGa) :hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Potem takem se spla?a dilat za kake 500? in ga imeti za razdirati....

Group buy? :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Piskajo?i zvok v Mazdi 323F
Napisano

...avtoradio nebi smel biti kriv, men se je problem pojavil pri oja?evalcu...potem sem pa ornk kabl, fajn ?mirglal pleh nekje zadaj, luknjo smo zvrtal, za??itil zadevo in to je blo to...pa? AudioX klub je naredil svoje v mojmu life-u..hahahaha. Morm poslikat kaj mi doma na omari le?i....take sladke TIP TOP stvari ala Magnat wufy, Steg oja?evalc, pa ?e cel prednji sistem z oja?evalcem mislim da GroundZero ipd., bi prav montiral v avto da bi vse ropotalo spet :hudicek:

?E piska samo na zvo?nikih oja?evalca je garant oja?evalec - ?e nekaj ali ima? input na high gain? (direkt iz zvo?nikov?)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

5.7l/100km :jupiii:

Ha ha...a si upo?teval prvih 1500 lagano... :bravo:

P.S. A kaj la?e BC?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Piskajo?i zvok v Mazdi 323F
Napisano

Hehe,sem jest 1x v preteklosti podoben problem in to pri jugotu, k je kar naenkrat po zvo?nikih za?el ?pilat motor...je blo sli?at k motorji na prvem soundblasterju :P

Al pa je tok kul radio, da lovi tut frekvenco motorja :bravo:

kaj ve? ti pa ne morem pomgat, k nism tak avdiofil :)

na rednjih valovih ma? ?e vedno 'turbo' efekt

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tale pa zgleda cvika, da se mu ?oferski erbeg med vo?njo ofna! :whatever:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4286434&show=1

Avto ima elektri?ni ?ibedah, dvojno klimo in ogromno opreme. Dvojni radio...

?zmeden??zmeden??zmeden?

Kaj folk dela...

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4748365&show=1

nujno glej opombe - pi?e v opombah... :notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

vceri sem se s frendom pogovarjal kako bi lahko zajebal audi voznike:

(itak je en bil za mano in blendal kot norc, ceprav sem vozil 160 pa prehiteval ene pocasnejse, ampak audi pa blendanje to gre skupi)

-v momentu ko potegnes rocico da bi poblendal, se naredi ful kolona enih avtov

-druga varianta, da vsakic ko poblendas se iz volana pojav pest in fase voznik boks direkt v obraz

-tretja radikalna, da vse audije tovarnisko limitiras na 100km/h. ta bi jih ubila, se fiat uno 45 jih prehiti

mora? razmi?ljat po avdijevsko.....

Pri dnevni svetlobi, audi ima seveda senzor za svetlobo (lu?i) bi se javilo na Audi LCDju:

- ali ste prepri?ani da ?elite podnevi aktivirati dolge lu?i?

YES NO

- klik na YES

Prosimo najprej deaktivirajte audi dnevne LED lu?i, kajti dolge lu?i ne delajo v kombinaciji z dnevnimi

- ?Elite deaktivirati dnevne LED lu?i?

YES NO

- klik na YES

Prosimo aktivirajte zasen?ene lu?i

YES NO

Pri temi - aktiviran senzor za svetlobo in v?gane zasen?ene lu?i

Voznik poblenda:

- Prosimo potrdite da ste v nevarnosti

YES NO

Ka bi jim delu s tem AUDI knofkom na sredini :bravo::bravo::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

pokvarjen je dif.

si klical?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.