Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano

Ja pomoje zato k gledajo levičerje kake delajo🤣

Da se vrnemo na ceno goriv...11centov bo kar lepa če gre res dol, pa tudi če bo šlo gor tankat je treba. Mene mal zebe zdej na piciklu, ker je burja 🤣

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
dne 8. 2. 2023 ob 21:34 je NevLado napisal:

Jaz sem vzel enkrat Nexenke zimske (sicer za ne-mazda dimenzijo), prišlo čez 3 dni bp, frišne, najcenejše daleč naokrog.

Gre se za to kar sem že razlagal, da je na liderju ubistvu avtomatska borza - glede na porast in dobavo ti oni prilagajajo ceno. Danes je lahko tale falken guma 144,48, jutri bo mogoče že 150, če bomo fejst klikal :D

Mene zanima če ima kdo pri roki kak zakonik, kako je s hitrostnimi razredi in indeksom teže. Namreč tele falken imajo 96Y, cena mi je zelo ugodna, homolomo ima 92W, jaz bi jih kar vzel.

Si uzel pol falken? 

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano (urejeno)

Ni Lj. Po naklonu šodra in vrsti trave bi rekel, da je nekje približno na lokaciji: 45.95904233247777, 13.647132406750657 oziroma zraven pločnika/ceste

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Kdaj bo test odzunaj? Sicer meni ni avtomobil na prvem mestu tko, da dosti kompliciral ne bom :D

pred 10 minutami je Bini napisal:

In kaj misliš......🤔

Kolikor jaz vem JA👍

Kar sem na hitro prebral Nexen za 100 oz 106 € niso slaba izbira

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Falken

WWW.TYREREVIEWS.COM

Will the Falken Azenis FK520 suit your car? Find the best tyre for your car read 11 reviews for the Falken Azenis FK520 and compare to other...

Kumho

WWW.TYREREVIEWS.COM

Will the Kumho Ecsta PS71 suit your car? Find the best tyre for your car read 48 reviews for the Kumho Ecsta PS71 and compare to other Ultra...

Nexen

WWW.TYREREVIEWS.COM

Will the Nexen N Fera SU4 suit your car? Find the best tyre for your car read 62 reviews for the Nexen N Fera SU4 and compare to other Ultra...

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jaz se spomnim ko nas je sošolec z unom vozil v srednjo,..števec je šel čez max,.. se mi zdi, da je mel gor do 180km/h? Uno je pa kar čez zabivalo haha,... pa use je treslo, da sm mislu da bo gajba razpadla

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)

Bom prečekiral @Bini. A se spomniš mogoče une spletne kjer si Kleberce vzel? Tam so imeli res dobre cene samo sem pozabil ime.

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

A je že kdo pogedal/raziskal glede letnih gum? In ne mi zdej z nekimi premium oh in sploh znamkami.

Jaz sem gledal Nexen

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.