Jaz sem vzel enkrat Nexenke zimske (sicer za ne-mazda dimenzijo), prišlo čez 3 dni bp, frišne, najcenejše daleč naokrog.
Gre se za to kar sem že razlagal, da je na liderju ubistvu avtomatska borza - glede na porast in dobavo ti oni prilagajajo ceno. Danes je lahko tale falken guma 144,48, jutri bo mogoče že 150, če bomo fejst klikal
Mene zanima če ima kdo pri roki kak zakonik, kako je s hitrostnimi razredi in indeksom teže. Namreč tele falken imajo 96Y, cena mi je zelo ugodna, homolomo ima 92W, jaz bi jih kar vzel.
Ni Lj. Po naklonu šodra in vrsti trave bi rekel, da je nekje približno na lokaciji: 45.95904233247777, 13.647132406750657 oziroma zraven pločnika/ceste
Jaz se spomnim ko nas je sošolec z unom vozil v srednjo,..števec je šel čez max,.. se mi zdi, da je mel gor do 180km/h? Uno je pa kar čez zabivalo haha,... pa use je treslo, da sm mislu da bo gajba razpadla
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nej me en dregne ko bodo falken 100eur hahaha
Povezava za deljenje
Deli na druge strani