Skoči na vsebino
Mazda 3
Napisano

Včeraj, ko sem bil na servisu sem dobil kot nadomestni avto M3  G122 avt. Je fina za vozit glede na to, da je avtomatik, ker ji kar fino pomaga ele. pri pospeševanju z mesta. Tako, da je sedaj bolj prijetna za vozit kot prej, ko ji še ni pomagala elektrika. Poraba je pa za moje pojme prevelika! Jaz sem jo vozil 80km z porabo 6.6, toda prej je bila vožena s precej večjo porabo..... :aaaaa:

Nebi je imel.... :nevem:

IMG_20240821_135402.jpg

IMG_20240821_135508.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 48 minutami je NevLado napisal:

zračni filter kabine !!!! 

dobra cena za pooblaščenca

Saj se razume,da je to ista stvar. Zračni filter na motorju je pa čisto nekaj drugega..... 👍😉

Pred eno uro je Justus napisal:

Kje si pa opravil servis?

Mazda-Selmar, Celje.... 👌😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Evo servis opravljen, 

Olje 5l 0w20,

Oljni filter,

Zračni filter klime,

Podložka,pregled in delo :

=260 €

Brez posebnosti, dela kot urca... 🤗😊😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Na Mol in ini sigurno dobiš E10... 

Zato pa nam tako malo pije, vprašanje pa je kako dolgo bo ostal motor čist.... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 49 minutami je DonFelipe napisal:

Se opravičujem če sem v napačni temi, ampak zasledil sem omenjeno delovno vozilo. 

No problem....😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj kupiti?
Napisano

Fantje, ni pomembno koliko plač je kaj bilo takrat, ampak koliko ti je od plače ostalo, da si lahko dal za avto..... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Jaz osebno nobenega.

Gre pa za razliko al ti recimo vžge baterijo od e-bajka al pa od EV-ja. Pa čeprav je v obeh primerih možnost majhna, ampak če zagori je pa med njima velika razlika kaj lahko naredi večjo pizdarijo. Pa kljub temu baterijo od e-bajka polnim ločeno od vseh stvari na keramičnih ploščicah stran od gorljivih predmetov in to le takrat, ko sem nekje v bližini. Nikoli čez noč.

Če bi imel EV-ja bi polnil obvezno zunaj vsaj nekaj metrov stran od drugih vnetljivih stvari ali hiše. Jebat ga, še zmeri najbolj verjamem izreku:"better safe then sorry""

Ko si ravno omenil to glede polnjenja doma ti lako omenim, da poznam osebo, ki ima novo hišo s nadstreškom in ima avto - Teslo parkirano 10 m proč in pravi, nikoli ne veš-ziher je ziher.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj kupiti?
Napisano
pred 3 urami je Jest napisal:

Saj to je OK… lahko ga verjetno že naročiš… za to pa je fajn, če veš ceno… ;)

Mačka v žaklju,ne kupim avta dokler se z njim ne peljem....😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj kupiti?
Napisano
pred 5 minutami je Jest napisal:

Sj so že v ceniku… cena je podobna za enako opremo med G140 in X186…

Cena je avtov pa še ni... 🥴😵‍💫

Kaka logika.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.