Še ena zadeva rešena (če se adminu zdi, da paše v katero drugo temo naj prosim prestavi)... Mi je uspelo vzpostavit google play na Huawei P40 pro in s tem tut android auto na tem telefonu.
Na fbju se čudijo tej prometni ureditvi. Saj ni čudno, da je tako kot je. Kakšne bedarije se prebere... Kje je prepovedano, kje ni prepovedano... A sem edini, ki je izgleda barvno slep, ker jebemu, da ne vidim znaka za prepoved.
Sej u bistvu ni znaka za prepoved. Js tole razumem kot znak za konec steze za kolesarje in začetek steze za pešce in kolesarje
Zdravo, kako bi pokomentirali tole Mazdo? Nisem še tako daleč, da bi se dogovarjal za pregled pri mehaniku, zaenkrat se samo slinim nad fotkami. In se prepričujem, da ne rabim menjat svoje 2 leti starejše Škode, s katero v prihodnje naj ne bi imel nekih izrednih stroškov (je ravno po velikem servisu). Ampak kaj, ko mi je tako dolgočasna in neudobna.
Pozna kdo prodajalca? Vidim, da je prodal že kar nekaj Mazd. Mi je pa nenavadna linija havbe pri sprednji levi luči.
Koliko časa si rabil za vse skupaj? Vidim, da si razdrl enako kot na videu, ki sem ga gledal. Se pravi da bi meni, ki imam vedno samo honor telefone, delovalo? 🤔
Kaj pa vem, kako urco, največja jeba je bla itak kable spravit skoz, še update sistema je dlje trajal se mi zdi 😂 Honor je u bistvu hčerinska firma Huaweia, tak da pri novih modelih nvem, če se nebi isto dogajal kot pri mojem Huaweiu. Je pa škoda, ker telefon je drugače bomba edino ta pomanjkljivost ga mal biksa. vse zarad tega Trumpa...
Danes pa sem videl Daewoo Tacuma oziroma pred parimi leti sem nameraval nabaviti Chevrolet, razlika je samo v znački, ampak zanimivo da je bila na hitro videti v odličnem stanju saj ni bila nikjer rjava, hkrati pa zanimivo da je cenejša in prostornejša od Opel Zafire.
Vprašanje je kakšna je kombinacija 1,8 motorja in avtomatskega menjalnika v kolikor je polno obremenjena.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ja, pa testiranje amortizerjev 😁
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani