Skoči na vsebino
Letne gume 2010
Napisano

ne bos vrjel ampak sem js to sele vcerej slikal okoli 11 zvecer,sem reku da morem poslikat k sem ti obljubu...

hahahaha

drugic ne rabis vec pisat..hahahahaha

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SKRITE NAPAKE NA RABLJENENM VOZILU
Napisano

mi smo lansko leto kupli golf 5 v oglasu je blo napisano da je vse tipi topi in potem se je pojavla napaka da je avto imal poceno glavo na masini in da naj bo imel prevozenih krepko cez 200 tisoc km napisanih je bilo 142 tisoc,seveda smo takoj kontaktirali prodajalca in se je naredu kot da on nc ne ve itd..potem smo malce zagrozil s tozbo in s cim drugim in se je tip cez en teden prikazal na vrata stanovanja z dnarjem v roki..

aja pa se za servis k smo ga naredil smo mu vzel dnar..

tko da je vse odvisno od tega kako znas s folkom :D:D:D

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Pa kaj je mularija, kake neumnosti so to in otro?arije.Je potrebno razlagat kaj naredi mojih tovarni?kih 314 konjev? Sem vedu, da ni konkurence...

sej lahko poves kaj naredijo teh tvojih 314 konjickov..sam je tudi odvisno kdo vodi in kako jih vodi.. :D

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda3
Napisano

js sem se ful navadu na to..in ce vcasih vozim drug avto kr pricakujem da mi bo svetu v ovinek itd...tko da je res uporabno to...vsaj z moje strani..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ce je novejsi bmw 525d (dobrih 200 konjev) pol neki ni v redu z njim, ker drugace mu gledas v auspuh ze kmalu po startu :)

ni ta najnovejsi ampak letnik 2005 mislim da ma ene 180 konjev..tam nekje..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sam res gre tolk :bravo: ... jaz kar ne morem verjet, da tale 140KM motor tolk da od sebe. Po moje bi na dynotu pokazal vsaj ?e kakih 10-15KM ve? :blush:

mislim da je kr dober,glede na to da je limuzina mislim teza pa to..aja pa se s kolegom k ma bmw sva se parkrat pomerla bmw je bil 525d pa tam do 225km\h ni sans da me ujame..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Regulacija ksnenonk
Napisano

to je pa? premium znamka

ma boli me k...c za tako premium znamko ko rabis vse doplacat pa tko..js sem imal presnji avto mazdo 323f 97 letnik pa sem imel vec opreme kot kaksem audi 2005 letnik..tko da tok o premium znamki..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Regulacija ksnenonk
Napisano

sej pri mazdi se to premika pocasi, ce pa bos imel moznost poglej audi ali pa bmw njim pa se v sekundi nekej nastavlja..snop gre gor pa dol takoj ko zalaufa avto..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Regulacija ksnenonk
Napisano

da se nastavljajo tudi med voznjo lahko pogruntas ce se recimo peljes in ko ustavis avto na mestu v kak klanec ali breg vidis kako se snop premika gor ali pa dol..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2010
Napisano

ce je excellence pol mamo izkusnje...

nocem ti pokvart veselja ampak pocakaj do prvega dezja, ce ti bodo tudi takrat vsec pol ni panike :)

dez je skoz tko da sem kr zadovoljen,vec mam izkusnje po dezju kot pa na suhem...bom poslikal takoj ko bo to mogoce..ok boss..?kaksna pa je drugace guma labi?tko na splosno?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2010
Napisano

evo gume so kupljene montirane..so pa goodyear exellence ali nekej takega dimenzije 225/40/18 sej vem da ni ta prava dimenzija sam so pa vredu ni neke hude razlike tko da ja..aja pa cena je bila 360e z montazo.. a ima kdo izkusnje z to gumo?meni se zdi da je izredno tiha...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2010
Napisano

js mislim itak to homologirat zaradi zavarovalnice in ne kj drugega,ne skrbijo me policaji...njih lahko obracas koker hoces..mislim lahko se z njimi pogovoris ane..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2010
Napisano

no stvar je taka,kupujem letne gume in ker dimenzija225/45/18 je svinjsko draga a bi lahko recimo nekdo mi napisal kere dimnzije so se primerne na te feltne k jih imam..imam pa orginalne feltne gor...aja pa mora biti tudi taka dimenzija da jo lahko potem homologiram ane...

hvala

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

a ne, mi smo bili ?e iz tiste ta pametne generacije in smo vso robo iz tega predal?ka zmetali ven predno bi lahko letela komu v glavo... :harhar:

pri meni so pa tako punaci da so se punce drzale da niso izgubile ravnotezje..pa se kako prav je prsu tust predal. sam mores znat uporabljat oz. svetovat zaradi cesa je tsm..hahahahaha

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

glede kangoja mi ga imamo isto pri hisi kot delovni avto,vozi ga redno vsaj 5 voznikov je obdobje ko niti slucajno ne vemo kdo ga vozi,to se pravi poleg 5 se kaksen se najde..prenovili smo 2 lokala eno stanovanje skratka avto je se vedno ziv in dela brez problema pa niti ni imel rednih servisov od dneva ko smo ga kupli..avto je letnik 2000 ima prevozenih 295.000km.menjali smo en izpuh,enkrat sklopko,en kljuc in bremze mislim da 2krat...skratka od vseh avtov ki smo jih imeli in ni jih bilo mal ta je se ta najbolj trpezen...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zascita avta
Napisano

lep pozdav..

mene pa nekej zanima ali kdo pozna kaksno uporabno resitev da zascitim avto proti kunam..ker se bliza cas ko grem v makedonij in lansko leto mi je kuna pozrla zvocno izolacijo na sprednji havbi, bojim se da mi ne bo letos pozrla kaksne kable ali kj podobnega..

tko da ce kdo pozna kaksno resitev naj pove,pa predvsem iz izkusenj prosim..

lp

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.