Skoči na vsebino
Nakup mazde 6 dizel/bencin, plin?
Napisano

hja ve? voznikov, ve? rezultatov...to je vedno. 1.2 za golfa mogo?e ?e pre?voh. Sam da ti en mal?ek ?re 10,11 si moral terati. Moja ne turbinska ibiza 1.2 in kasnejsa 1.4 je zrla 7-8, Altea s totalno pre?voh ma?ino 1.6 101km, je ?rla 8.... :unsure:

Oba avta sem "teral" ja 160-180 km/h - 450-500km relacija. Druga?e pa ne ?tekam lih teh tsi motorjev, v nizkih obratih mrtvilo, potem le nekako potegne in to ne slabo, ?esta je pa itak spet mrtvilo od mrtvila. Ne vem, kar pri?para? je to da ma? cenej cestnino.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6 dizel/bencin, plin?
Napisano

Sem vozil 1.2 TSI ....ibizo in golf VI ...res da ni ?lo po omejitvah ampak sta pila 10-11l polni avto, relacija....tako kot je meni gta-jka pila isto relacijo 11-12l tudi poln avto..s tem da ima par 10 konjev ve?. Mogo?e lahko res pije 6l ?e vozi? 110km/h relacijo......?e sam vozim po omejitvah, relacija 140 km/h mi pije 8,5l...tako da.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Karambolirana Mazda 6
Napisano

Tak?ni ki kupujejo razbite avte in jih rihtajo....jim je vle?na slu?ba najmanj?i stro?ek....to so maherji, vse zmenjen med sabo...pa ne mislim na mutne posle.... Tistki ku ga bo kupil ga bo kupil da ga popravi, proda in ?e nekaj zaslu?i, zaslu?il bo pa toliko kolikor bi ga delo pri kleparju stalo, dele pa ?e dobijo kje ceneje...ampak to nima veze...pa? avto ni kaj preve? vreden...v kolikor dela tip top, in si zadovoljen z njim, bi ga popravil...dele seveda nebi iskal na poobla??encu, pa tudi kak?nega normalnega kleparja bi poiskal...je pa res da ti vzame nekaj ?asa, pa tudi denarja seveda....ampak na koncu vsaj ve? kaj ima?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

...pa vidi se da so samo sliki volana druge in slab?e kvalitete pa M paket??t...a ostale so pa kar fajn.

Itak da se ven vle?e, a ko je oglas gor dajal pa ni blo slik avta a.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

he he

faj bi blo da bi dal svojo v ra?un :( prej in druga?e no go.

To bi se dal s kak?nim posrednikom zment....da tvojo not vzame ti pa tisto kupi?...sam ti jo bo tolk slabo ocenil da ti bo slabo ratal...enako sem jest probal z 1.6 in da bi GTA vzel...sam sm skor bruhnu ko mi je ceno povedal za 1.6, tako da sem jo potem sam prodajal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Po snegu sem jo stisnu po AC ko marija, ampak raj?i ne povem cifre, ker razni Lojzeki berejo forum! :hudicek::jupiii:

Mah povej....jest sem ga v soboto ob 09.00 palil 130 km/h po Trzinki (sneg strjen, je ?lo zelo dobro, z oprijemom), folk pa 60 km/h na levem pasu kot da je sodni dan :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.