Eh to?no to Denis, ko bo mev ke?, pa naj si po mili volji prepisuje in izpisuje cifre, pred tem pa ?immn teh neumnosti, ?eprov se mi zdi usen ?udno, da bi loh kr tko si klu? naredu, sej najbr? mora met k?n dokaz da je lastnik voza, al kva!
Jz pa kolega pa herbije i??eva po Slo pa n? pamtnga, tko da bo treba ?e mav po?akat. U?er smo bli u Vojniku, sam itak je bla spet no?, pa pono? avto kupvat je pa tazadna! :ne vem:
Tut sam sm vidu kako funkcionirajo sneg, letne gume + zadn pogon, s tem da ma? vrjetn precej ?ir?e gume kot moje 205ke in pa krepko ve? mo?i, tko da si loh mislm da se je pol glede na moje te?ave vse skup ?e potenciralo!
A zakaj, zato ker je 1.8 GT 16v, ki ga ma trenutno Klemn notr, precej bolj divja zadevca kot 1.8 V6, zdej pa kok je pa 1.8 prostornina optimalna za V6 motor?ek, pa je tut marsikomu jasno! :ne vem:
U soboto sm cestnega miksrja orng stisnu, pa zgleda sm biv kr pridn, ker mazdohistu ni znesl ?ez 190, men je ?ov 210 po ravnem!
Sm pa opazu da z odprto streho je pa o?itno tolk upora, da je bla kon?na tm nekje dobrih 190, pa n? ve?, no sicer pa posledice tega ?utm dans, k me gru boli k u risanki, ampak zdej vsaj vem kok gre!
Jz pa kolega pa zdej tstarga hro??a kupujeva, tko da ?e bo kej pamtnga, mi pliz prlepte bli?nco, ker un plav je ?e prodan k sm ga prlimov prej?n tedn, biv pa je 300 ojrov!
Hro??a bi mev pa zato, ker je registracije, ?e verjamete al ne natanko 82 EUR in tle not je ?e tehni?ni!
Zanimiv je tale Lklerk olje, u 1500 km mi ga ni ma?inka ?ist n? popila, kar je ?ivo nasprotje od prej!
Mi pa to dejstvo precej narobe hod, ker mi je maher naliv ola krepko ?ez maksimum, u smislu da ga bo itak hitr popila, tko da zdej sploh ne morm dodatka od Siriusa not fliknt, k ga nimam kam nalit! :ne vem:
Skratka olje je na nivoju, se spla?a probat ?e komu!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Eh to?no to Denis, ko bo mev ke?, pa naj si po mili volji prepisuje in izpisuje cifre, pred tem pa ?immn teh neumnosti, ?eprov se mi zdi usen ?udno, da bi loh kr tko si klu? naredu, sej najbr? mora met k?n dokaz da je lastnik voza, al kva!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani