Skoči na vsebino
Nakup mazde 6
Napisano

ja, Boss, mi je popolnoma jasno. Ampak gledano takole. Ok, ko je bila razvita, ni dobil odbija?a brez lukenj. Pa je tega vzel. Naj kupi ?e tiste pokrov?ke. Ok, recimo, da jih je. Pa so mu enega dripnili al pa je dol padel. Kupi? pa? drugega, ker tole je apn, da se tkole z lukono v odbija?u vozi?. Vsaj zame, no.

bi pa ?u jst tele pogledat:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7520663&show=1

pa tole..ok, je CE oprema, ampak ma pa 2.2 ma?ino, ki je malo bolj hvale?na kot pa RF 2.0 ;)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7360863&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6
Napisano

u, ta zna bit lepa ja, od une pa raj roke stran, je res butast pokrpana. ?e je tok problem dat tistih par ? za pokrov?ek za xenon, kako se je ?ele ?paral pr ve?jih zneskih ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cene Xedosov 6 na avto.net
Napisano

hm, kaj pa vem ?e sanja. Pomojm bol to?n ve, da je edini, k ma pravo redkost na trgu oz. endino spodobno xedos 6 na trgu. ?e jo bo kdo hotu met bo ?e dal tok al pa mal manj, velik pa ne : ) al pa ena za 2 jurja pa ?e tok gor, da jo zrihta? ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

sm vozil nekaj ?asa Hyundai kupeja, scer 2001 letnik, 1.6 108km pa je biu dobr avto. Scer mehek, za AC pa dolge ture par 100km v kosu super, letel je 200, pospe?ki ok, poraba pa relacija prera?unan pr normalnih hitrostih okol 6,2 :) bi pa meu tega novej?ga takoj, ampak 2.0, ful bl pro?na ma?ina, gre dost podobn, pije pa baje 2,5 l manj, vsaj tko se spomnem testa iz priloge ?asopisa delo izpred ene 5 let nazaj :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup delovna "mule"
Napisano

ja, to?n ta je. Hja, dejstvo je to, da ?e bi rad, da je avto po tvojem okusu, pol je opcija edin nov pa odkluka? od barve do opreme, kar bi mel. Rablen pa bol da je dobra osnova pa da? kljuko gor kt pa slab?a osnova z kljuko, se strinja??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup delovna "mule"
Napisano

kolegica prodaja 5 vratno 626 2.0 116km, 350tkm, solidno ohranjena, za neke sitne pare. Bi te zanimala? So pa prvi lastniki v familiji :) je bordo rde?a, ma lite gor, men je lepa!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zračna rja
Napisano

jst sm zadnji? pral belko, ki je perla bele barve, pa je tega ful na prednjih vratih na spodnjem kotu pr kolesu. Mam 35tkm v 8 mesecih, tko da je dost na cesti, bremzam pa tut kr nekaj, tko da vzrok je pomojm bol moje bremzanje.

Mam zdj dva parkinga za popravit pa za zamenjat ?ipo na kasko pa bom ?e to fantom na Cosmosu reku pa bomo vidl, kako pa kaj bodo rekli. Upam, da bojo zrihtal, ?ene bo pa ?u plastelin v akcijo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

hm, pa ne vem, kaj mate s temi diski take problemem. Mel na prejsnji 6ki diske od 112tkm pa do 230tkm pa jih nism kdo ve kako ?paral pa k sm jo prodal, so komentiral na servisu, da bojo ?e za 50tkm dobri :) pa to sm naredu km v 2 letih, ve?inoma na prehitevalnem pasu, tko da je blo dost padalcev iz 160-180 na 90 :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3
Napisano

sestri?na ima tole mazdico s tem motorjem, letnik 2003-2004. Ima sicer samo mestno vo?njo, pa je rekla, da ne naredi ve? kot 550km z tankom. Punca ima pa 1.4, s katero se tudi jaz kar nekaj vozim, pa naredim relacijsko od 650-700km z enim tankom. Je pa vsaj za 1.4 nezahteven motor, filtri in olje, tko kot pri 1.6 motorju. Je pa fajn, da je slo in redno registrirana. Zdele baje dobi v BTC Cosmosu eno lepo trojko 1.6 notri. Pojdi se mal pozanimat :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX500
Napisano

u ja, ena zanimiva stvar bi se pa dala narest, kao project cas. Se dobi kako ok 6ko, 2.5 v6 al pa rx8ko pa se rukne dol karoserijo, nardi body kit pa se reinkarnira rx 500ka :) sam ?u?ke treba najdt!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

matr ste na?tudiral te regeneracije pa DPF. Jst sm naredu 120tkm pa nism biu zihr kdaj se mi puca. Je pa res, da nism bil pozoren na to. Poraba pa 5,8-6,8 na 143km :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj se mi zdi, da je res en postal u?aljen? Glede na to, kar pi?e v teh PDFjih, se strinjam, da ni korektno izveden test z vsemi izlo?enimi spremenljivkami. In ?e enkrat re?em: ?e bi bilo v interesu, bi kompletno ?tudijo objavili, saj jih nebi ni? stalo, tudi varnovanje podatkov tukaj ni potrebno! No, kdaj gremo testirat? Tudi jaz sem za akcijo!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jures, tukej se ?e jst pridru?ujem, z veseljem grem na testiranje, pa bomo vidl, kolk je razlika.

Sem pa sli?al za tale MLM. Bom pa rekel takole, vsak MLM ni slab MLM, ?e za njem stoji kvaluteten izdelek, kar se pomojem vsi strinjamo. ?e ta je, ne vem. MLM gor ali pa dol, ?e je kvaliteten izdelek, bi tudi firma, ki ima MLM, vrgla ven vse dokaze in kontakte glede preverjanja in vseh zadev.

Toyota, mi lahko pove? prosim, kaj je pa razlika med tem dodatkom in recimo dodatkom, ki ga kupim na Mazda servisu in ga vlilem pri prvem tanku notri? Namre?, jaz nisem nek stari ma?ek avto moto scene, pa me zanima?

Hvala za odg in LP

Janez

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

janik, meu sm siignuma 2.2 dti pa je blo groza z njim. Star 4 leta, v 10 mesecih pa za 2,5k? servisov :( mi je pa vseen ?e vedno ful v?e? tist design, kaj ?em. Morjo bit multijet manj te?avni bi rekel, sm pa testiral Insignio predn sm kupu belko. Kaj ?m re?t? N? posebnga, neagilna te?ka krava za ovinke, ok za ac, porabo majo pa za tiste 19ke res ?arobno :) tolk o tem, zakaj kupit raj 6ko namest insignije, pa nej bo ?e tok lepa, vsaj men je ful!i

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

pa kukrkol gleda? je tko tko vse skupaj z temi avti, ?e ma? sreco, ti dela, ce je nima?, ?al ne :) pa mal zgruntaj, kok se misl? vozt in ?e je smisln nakup dizla!?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

sm meu prej 140km motor pa zdaj mam 129km pa ni nekej velke razlike v porabi, ?ist iskreno. Ma pa 2.2 ketno, 2.0 pa jermen, tko da je prva v plusu tok, da ni menjave jermena ;) je pa Mazda Mazda, ti zleze pod ko?o, men ni bla to prva izbira al pa ?elja sploh, pa sm zdj ?e drugo kupu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.