tist golfi? jih ma 74. ta motor sm js vozu (v beetlu) to ne gre NIKAMOR. RPM ma do 6000, redline pri 5 pa se neki, to je skor ko dizl z obrati pa navor ko wankel.
boss: +18" felge :D
res noro, js sm skor krepnu od smeha. pa se "potreben je licarja". pa JEBENE 4CUKE JE
hehe kaj pa ?trom pa to? druga?e sem bolj mislil kako je kaj s tako starimi avtomatskimi menjalniki.. verjetno tut nima mo?nosti da useen sam ?ala? (tiptronic al kako se ?e temu re?e).
Na?eloma pa bi kar mel avtomatika
aja elektronika. to pa nevem.. ampak pomoje je te?ji del mehanika.
je pa v6k avtomatikov pomoje pri nas kar malo. kak 1.8 se se najde to je pa tut to
odvisn kok je totalka pa kok bi prislo popravljanje. avto bi 100% moral dat na mizo pa ravnat, prag je unicen, vrata, blatnik, steber.. se kar hitro nabere par tisoc.
lepa mazda lepa barva pa lepa trojka (lepsa kot hatch he he)
mah kje.. tisto zaspano francosko skropucalo. raje KLZE Turbo.
nevem ?e bo tist rx8 V6...
motor ne more ribnat ?e mu fila? olje. olja ?re manj kot moj zdle, to da je pa pa? dizajn mazanja 100% loss (?prica direkt v komoro) mi pa ni treba razlagat
poraba je... kurc. sm jo mel lihkar 15l/100km. tak da...
zavarovanje je pa res drazje. ampak je drazje pri vsakem konkretnejsem avtu :ne vem:
Po pravic povedan je mene strah Wankla, ?eprav vo?nja zna pa najbr? bit res nora
kaj ?e te bit strah.. ?e ga ma? lepo nima kaj crknit.. motor lahko skoraj z rokami iz havbe pobere? delov je pa lih 20. manj ma cel motor ?raufov kot samo ventili na KLDE.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Smdrljiva dr?ava = sveta vladar.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani